Merhaba işe yaradı mı acabaMerhaba bende 2 aydır kullanıyorum doktor yumurta kalıtesını gelıstırıyo dedı ve ıcındekı Q10 üreme saglıgı ıcım gereklıymıs ınsallah ıse yarar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba işe yaradı mı acabaMerhaba bende 2 aydır kullanıyorum doktor yumurta kalıtesını gelıstırıyo dedı ve ıcındekı Q10 üreme saglıgı ıcım gereklıymıs ınsallah ıse yarar
Bende yaradı bunu kullandığım ay gebe kalmıştımMerhaba işe yaradı mı acaba
Çok sevindim sizin için umarım bizde de işe yarar. Peki siz adetle beraber mi almaya başladınız ben adetten bir hafta sonra başladım adete 1 hafta var. Toplamda 7 adet içmişim şimdiden umutlanmamak lazım sanırımBende yaradı bunu kullandığım ay gebe kalmıştım
Gebe kalmadan önce başladım 2 ay sonunda gebe kaldımÇok sevindim sizin için umarım bizde de işe yarar. Peki siz adetle beraber mi almaya başladınız ben adetten bir hafta sonra başladım adete 1 hafta var. Toplamda 7 adet içmişim şimdiden umutlanmamak lazım sanırım
Ben de gebelikte folik kullandım ama bugün ıstagram da Atv de folik asit ptizme neden oluypr diye haber yapmışlar herkes onu paylaşıyor şok oldum çok üzgünüm doktor gebeliğin 4.ayına kadar kullandırdı offf ,kobaymıyız arkadaş yaMerhaba arkadaşlar gebelik oluşmadığı için doktora gittim , bu ay klomenle tedaviye başladı 5 gün kullandım bugün tekrar kontrole gittim q-folin folik asit verdi. Daha önceden de folicus kullanmıştım 3 aylık 30 tl ödemiştim bunun içinde 1 aylık var ve fiyatı 85 tl. Sizce bunun diğerlerinden farkı nedir? Kullanan var mı acaba?
Merhaba işe yaradı mı acaba
Bende de yaramadı belki önümüzdeki ay bir umutMerhaba ben yaklasık 1 bucuk aydır bıraktım içmiyorum artık bende işe yaramadı malesef suan ovulasyon takıbı yapıyorum
Sperm sayısı milyonda 15 milyon yazıyor bizde de 13 milyon siz A folin kullanıp fayda gördünüz müKizlar bende gebekalamiyorum eşimin sonuçlarınıyorumlayabilirEki Görüntüle 2589088 misiniz?
Sizede Dr mu önermişti?Merhaba bu arada belirtmek isterim Q-folin kullandığım ay hamile kaldım fakat 6 haftalıkken düşükle sonuçlandı. Benim içinde mucize gibi bişeydi. Tekrar denemeye karar verdiğimde bende qfolin ile devam edeceğim
Bunu bende duymuştum, bilgi edinebildiniz mi?Bir de gynositol duydum,o konuda bilginiz var mı kızlar?
Evet doktorum önerdi tutunmayı destekler dedi, rahim filmi çektirdiğim ay bu ilacı da kullandık o ay gebelik olduBunu bende duymuştum, bilgi edinebildiniz mi?
Bende film çekildim Dr demedi ilaç vs al diye.Evet doktorum önerdi tutunmayı destekler dedi, rahim filmi çektirdiğim ay bu ilacı da kullandık o ay gebelik oldu
Zamanı yok canım hemen alıp başla, günde 1 kere suda eritip içtim.İnşallah bebişin gelir tutunurBende film çekildim Dr demedi ilaç vs al diye.
Sorayım olmazsa, ne zaman başlanıyor alınmaya adet bitince mi?