Gebeliğe Hazırlık Q-folin folik asit kullananlar ??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende yaradı bunu kullandığım ay gebe kalmıştım
Çok sevindim sizin için umarım bizde de işe yarar. Peki siz adetle beraber mi almaya başladınız ben adetten bir hafta sonra başladım adete 1 hafta var. Toplamda 7 adet içmişim şimdiden umutlanmamak lazım sanırım

Çok sevindim sizin için umarım bizde de işe yarar. Peki siz adetle beraber mi almaya başladınız ben adetten bir hafta sonra başladım adete 1 hafta var. Toplamda 7 adet içmişim şimdiden umutlanmamak lazım sanırım
Gebe kalmadan önce başladım 2 ay sonunda gebe kaldım

Merhaba arkadaşlar gebelik oluşmadığı için doktora gittim , bu ay klomenle tedaviye başladı 5 gün kullandım bugün tekrar kontrole gittim q-folin folik asit verdi. Daha önceden de folicus kullanmıştım 3 aylık 30 tl ödemiştim bunun içinde 1 aylık var ve fiyatı 85 tl. Sizce bunun diğerlerinden farkı nedir? Kullanan var mı acaba?
Ben de gebelikte folik kullandım ama bugün ıstagram da Atv de folik asit ptizme neden oluypr diye haber yapmışlar herkes onu paylaşıyor şok oldum çok üzgünüm 😔 doktor gebeliğin 4.ayına kadar kullandırdı offf ,kobaymıyız arkadaş ya 😤

Merhaba bu arada belirtmek isterim Q-folin kullandığım ay hamile kaldım fakat 6 haftalıkken düşükle sonuçlandı. Benim içinde mucize gibi bişeydi. Tekrar denemeye karar verdiğimde bende qfolin ile devam edeceğim
Sizede Dr mu önermişti?
Ben inofolik kullandım 3 ay, etki etmemişti.

X