Puzzle'larınızı nereden aldınız?? Ben çok sıkılıyorum evde. Çokta severim puzzle.Nasıl bir şey alsam acaba...:44:
bana karddesım hedıye etmıstı kaplumbaa terbıyecısı çok iyi gidiyo ilk kez yapacaksanız çok karışık bısey almayın renklerın çok fazla benzediği resımlerı degıl de daha belırgın hatları olan bı resım alın umarım anlatabıldım :)
Anladım anladım.Ama puzzle konusunda iyiyimdir. Uğraşmayı seviyorum...
kızlar bende puzzle yapmak isteyen bırı olarak sizlere sorularım olacak. oncelikle puzzle halısı almak gerekıyor mu ıllakı? almazsak nasıl yapıyoruz. Sürekli ortada mı kalıyo bıte kadar yaptıgımız kısmı.. birde cerceveletmek bana ne kadara mal oolur ortalama yardımcı olursanız sevırım.
LONDON BUS EDUCA 1000 PARÇA (KOD :15180) GittiGidiyor'da 65921920
üçüncü puzzle a başlayamadım çünkü çok sıkıcı,soluk renkli. onuda bitirmem gerekiyor yoksa parçaları koybolcek.
acemiliğimi 1000 parça gotikle yapmıştım. şimdi 3000 yapmak istiyorum ama cesaret edemedim :18:
çok şaşırdığım hadi bee dediğim bi durum oldu. teyzemin oğlunun komşusu günde 1000 parçalık puzzle bitiriyormuşbir günde dediği acaba gerçekten 1 gün mü. yoksa puzzle yaparken harcadığı saatleri bi köşeye yazıp 24 mü olmuş saçmaladım haa
Puzzle'larınızı nereden aldınız?? Ben çok sıkılıyorum evde. Çokta severim puzzle.Nasıl bir şey alsam acaba...:44:
kızlar bende puzzle yapmak isteyen bırı olarak sizlere sorularım olacak. oncelikle puzzle halısı almak gerekıyor mu ıllakı? almazsak nasıl yapıyoruz. Sürekli ortada mı kalıyo bıte kadar yaptıgımız kısmı.. birde cerceveletmek bana ne kadara mal oolur ortalama yardımcı olursanız sevırım.
:))) puzzle ayrı bı zevk yhaaa kolay gelsin
anladım. mesela 1000 parçalık bir puzzle ın cervevesi ne kadar tutar
Masterpieces 1000 Parça Kare Puzzle Pollyanna
Eki Görüntüle 761471
Ks Games 1000 Parça Puzzle Fruit And Sunflower
Eki Görüntüle 761472
Gold Puzzle 1000 Parça Puzzle Romantizm
Eki Görüntüle 761473
Art Puzzle 500 Parça Bilimsel Araştırma Gemisi
Eki Görüntüle 761479
Art 570 Parça Puzzle & Saat Flamenco
Eki Görüntüle 761480
Art Puzzle 2000 Parça Romeo Ve Juliet
Eki Görüntüle 761481
Art Puzzle 500 Parça Meyveler
Eki Görüntüle 761482
Ricordi Arte 2000 Parça Four Seasons Puzzle
Eki Görüntüle 761483
Art Puzzle 1000 Parça Safiye Sultan
Eki Görüntüle 761485
bu arada kızlar bende bi puzzlecıyım çok severim ama mekan zorluğu yaşıyorum annem her seferinde ona dağınık bi ortam geliyoevlenince bu konuda daha rahat edicem bu arada bi kaç ay önce A101 marketten 1000+1000 yani iki adet 1000 lik puzzle 13 liraya aldım hala başına geçemedim
Uzun zamandır puzzle nasıl bi hobidir ben de ilgileneyim diye düşünürken bu topik çıktı karşıma
Acemiyim hiç yapmadım ilk etapta ne büyüklükte bişey gerekir bilenler fikir verebilir mi?
Evde özel bi oda ayarlayamam bi masa tahsis etsem yeterli olur mu??:44:
valla maşallah diyorum başka bişi demiyorum gördükçe kalkıp bu saatte başlayasım geldibu arada A 101den aldığın puzzle var mı bitirdiğin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?