Puzzle Severler Kulubü

Dün gece biten yeni puzzle üyem

KS Games Ship Vladimir Kush 1000 parça

Son düzenleyen: Moderatör:
LONDON BUS EDUCA 1000 PARÇA (KOD :15180) GittiGidiyor'da 65921920

üçüncü puzzle a başlayamadım çünkü çok sıkıcı,soluk renkli. onuda bitirmem gerekiyor yoksa parçaları koybolcek.

acemiliğimi 1000 parça gotikle yapmıştım. şimdi 3000 yapmak istiyorum ama cesaret edemedim :18:
çok şaşırdığım hadi bee dediğim bi durum oldu. teyzemin oğlunun komşusu günde 1000 parçalık puzzle bitiriyormuş bir günde dediği acaba gerçekten 1 gün mü. yoksa puzzle yaparken harcadığı saatleri bi köşeye yazıp 24 mü olmuş saçmaladım haa

Puzzle'larınızı nereden aldınız?? Ben çok sıkılıyorum evde. Çokta severim puzzle. Nasıl bir şey alsam acaba...:44:

Puzzle'larınızı nereden aldınız?? Ben çok sıkılıyorum evde. Çokta severim puzzle. Nasıl bir şey alsam acaba...:44:

bana karddesım hedıye etmıstı kaplumbaa terbıyecısı çok iyi gidiyo ilk kez yapacaksanız çok karışık bısey almayın renklerın çok fazla benzediği resımlerı degıl de daha belırgın hatları olan bı resım alın umarım anlatabıldım :)

Anladım anladım. Ama puzzle konusunda iyiyimdir. Uğraşmayı seviyorum...

kızlar bende puzzle yapmak isteyen bırı olarak sizlere sorularım olacak. oncelikle puzzle halısı almak gerekıyor mu ıllakı? almazsak nasıl yapıyoruz. Sürekli ortada mı kalıyo bıte kadar yaptıgımız kısmı.. birde cerceveletmek bana ne kadara mal oolur ortalama yardımcı olursanız sevırım.

benımkı halıda değil valla yemek masamı onunla ısgal ettım ama puzzle halısı alırsan çok rahat olur çerceve boyutuna gore değişir canım

Siyah beyaz puzle olunca sıkar canım biraz zordur çünkü ama yapamayacağın bir puzzle değil, en kısa zamanda bitir inşallah

Ahahah yok bee var öyle deliler, artık puzzle yapa yapa pratik oluyorlar

Ben internetten alıyorum canım arada bir A101 e ucuz puzzle geliyor kalitesi çok iyi olmuyor ama beğenerek alıyorum ben yanii puzzle puzzledır

Puzzle halısı almak gerekli değil ama büyük rahatlık canın sıkılınca kaldırabiliyorsun, normalde mukavva üstünde yapılabilir, hem mukavvada daha çabuk kayıveriyor parçalar, halıda yapışıp kalıyor hareket ettirmede zorlanıyorsun ama ona da alışıyor insan zamanla ben her ikisini de kullanıyorum fark etmiyor

:))) puzzle ayrı bı zevk yhaaa kolay gelsin

Bütün puzzlecılar toplanmış

anladım. mesela 1000 parçalık bir puzzle ın cervevesi ne kadar tutar

Canım o çerçeve kalitrsine göre değişir ortalama 70 ile 120 arası diyelim belki 50 ye bile bulabilirsin

cnm çerçveyi mobilyacılar yada marangozlar bile yapar çerçeveciler daha pahalı yapıyo babam mobilyacı benm çerçeve ihtiyacımı sağolsun o yapar

bu arada kızlar bende bi puzzlecıyım çok severim ama mekan zorluğu yaşıyorum annem her seferinde ona dağınık bi ortam geliyo evlenince bu konuda daha rahat edicem bu arada bi kaç ay önce A101 marketten 1000+1000 yani iki adet 1000 lik puzzle 13 liraya aldım hala başına geçemedim

Uzun zamandır puzzle nasıl bi hobidir ben de ilgileneyim diye düşünürken bu topik çıktı karşıma
Acemiyim hiç yapmadım ilk etapta ne büyüklükte bişey gerekir bilenler fikir verebilir mi?
Evde özel bi oda ayarlayamam bi masa tahsis etsem yeterli olur mu??
:44:

puzzle ın içinde çıkan karton pek bnm işime yaramadı canım eğer masa tedarik edersen daha iyi olur ben yeni bir çözüm buldum yeni aldığım puzzle için ilk bi tane en ince mobilya parçasından (suntelem tarzı) mobilya tedarik edicem sonra onun üstüne yapıp ası kartona yapıştırıcı ile geçirip çerçeveleticem

valla maşallah diyorum başka bişi demiyorum gördükçe kalkıp bu saatte başlayasım geldi bu arada A 101den aldığın puzzle var mı bitirdiğin?

Puzzle halısı alırsa annenin çenesinden kurtulabilirsin canım Yapmadığın zamanlar kaldırabiliyorsun

500 lük ya da 1000 likle başla, 1000 liği geçme sakın, bir de düz renk olanlara değil de kesin net şekilleri olan puzzle tercih et ilk olarak ama yapılabiliyor bir şekilde, belli tiyoları var onlara uyarsan gayet başarıyla tammalarsın, tek yetenek sabır

Herhangi bir msa olur canım, mukavva üzerinde yapabilirsin, ayıracağın parçaları da plastik kaplara koyabilir ya da puzzle kutularından da yardım alabilirsin Kolay gelsin

valla maşallah diyorum başka bişi demiyorum gördükçe kalkıp bu saatte başlayasım geldi bu arada A 101den aldığın puzzle var mı bitirdiğin?

Teşekkür ederim

Evet iki tane yaptım a101 den ikisi de 1000likti 2 numaralı puzzle mesela a101 den bir de yine geçen burda paylaştım en sonyaptığım bu puzzle A101 den

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…