emin ol bu güller çok çok çok daha zorhem de açmış kollarını seni bekliyorlar
1000 lik canım Art puzzle. Bu benim yaptığım ilk puzzle. Sanırım biraz zordan başlamışım ama başlayınca kalkamadım başından.Tamam canım atarım mesaj
Bu puzzle 500 lük mü canım ben çok beğeniyorum bu puzzleı ama renklerine baktığın zaman zor bir puzzle gibi
1000 lik canım Art puzzle. Bu benim yaptığım ilk puzzle. Sanırım biraz zordan başlamışım ama başlayınca kalkamadım başından.
Ben daha çok tablo tadında olan puzzleları seviyorum. Hem göze hitap ediyor hem çok ayrı bir hava katıyor ortama.
Ben yapıştırıcı kullanıyorum hiç bir zarar vermedi şimdiye kadar. İlkinde bende korkmuştum senin gibi ama bişey olmayınca devam ettim yapıştırmaya. Yapıştırıcıyı bulaşık süngerine döküyorum ve sürüyorum üstüne. Allaha şükür hiç bir sorun çıkmadı.
Clementoni denemedim hiç. Ben hep art yaptım ve çok memnunum. En kısa zamanda clementonide deneyeceğim.
Ben arttan çok memnunum. Tavsiye ederim. Hatta şuan elimde bekleyen kaplumbağa terbiyecisi var 1000 parça.
Hatta ilk puzzlemın fotoğrafını ekleyeyim. Çok hoşuma gidiyor ve salonumun duvarında.Eki Görüntüle 758265
Bu arada ben çerçeveyi 30 liraya yaptırdım en son. Sanırım kalite kalite ve boyuta göre değişiyor ama ben sade olan çerçeveleri seviyorum.
Çok güzel olmuş ellerine sağlıkEvet ilk başlangıca göre zor, yoksa yapılamayacak bir puzzle değil
Ben her türlü puzzle yapmayı seviyorum ama çerçevelenip asılacaksa elbette ki tablo tadında olmalı
Benim bir tek çerçeveli puzzleım var o da bu Safiye Sultan gelenler ilk önce normal tablo sanıyor
Çok teşekkürlerÇok çok beğendim çok güzel olmuş
Canım mesaj kutun dolmuş boşaltman lazım
Ellerine sağlık güzel olmuş. Bende de Art ın kaplumbağa terbiyecisi var 1000 parça. Başlamadım henüz. Burda gördükçü heveslenir oldum iyice. Başlayacağım ama ben başlayınca başından kalkmıyorum bütün işim gücüm kalıyorEki Görüntüle 760267
Anatolian 1000 parça_Haylazlık
Dün bitirdiğim puzzleım:)Ama bi parça eksikBakalım yazdım anatoliana gönderirler inşallah..
Ellerine sağlık güzel olmuş. Bende de Art ın kaplumbağa terbiyecisi var 1000 parça. Başlamadım henüz. Burda gördükçü heveslenir oldum iyice. Başlayacağım ama ben başlayınca başından kalkmıyorum bütün işim gücüm kalıyorRamazan ramazan iftarı bile yetiştiremem allah korusun. Bide bebişim var 3,5 aylık. Biraz daha durayım başlamayayım hemen
Çok güzel olmuş ellerine sağlıkBende çerçevelenmeyecekse eğer emeğim boşuna gitmiş gibi hissediyorum. O yüzden az ve öz yapıyorum. Ama buna bayıldım. Gerçekten çok güzel olmuş. Bana kalsa ben yapar yapar evin her yerine puzzle asarım
Çok teşekkürler
Merhaba;
@ H_İ_S sendeki Ravensburgerin safiye sultan puzzle sanırım çok güzel duruyor , bendede var daha kutusunu açmaya fırsatım olmadı, p.tesi 6000 parça Clemementoni başlıyorum burada detaylardan bahsettim yapımına başladığımda daha fazla fotoğraf ekliycem Clementoni ''Majestic Kingdom'' High Quality 6000 parça | Puzzle Master safiye sultanıda arada çıkartmam lazım sağım solum önüm arkam puzzle olduuu : -)
Eki Görüntüle 760267
Anatolian 1000 parça_Haylazlık
Dün bitirdiğim puzzleım:)Ama bi parça eksikBakalım yazdım anatoliana gönderirler inşallah..
merhabalar herkese
başlığı yeni gördüm,
pek zamanım olmuyor ama yazları elimden geldiğince puzzle yapıyorum ben de.
sonra çerçeveletip eve asıyoruz genelde
Ben dayanamıyorum yapıyorum valla başlarda öyleydi emek veriyorum çerçevelensin diyordum ama artık o mantıkta değilim, kaldırıyorum koleksiyon yaoıyorum bir de fotoluyorum yaptıklarımıVallahi bana da kalsa hepsini sergilemekten memnun olurum yanii bu benim emeğim diye
Ravensburger değil canım Art'ın Safiye Sultan'ı bu, ben yaptığım zamanlarda sadece Art markada vardı buBaşladın mı 6000liğe, merakla fotoları bekliyoruz
İnşallah bir an evvel gelir puzzle parçanEline sağlık bu arada çok güzel olmuş
Hoş geldin aramıza canım
Zaman buldukça zaten, ben bir süredir ara vermiştim puzzle maaratonuna ama yaz gelince yine başladım işsizlikten, ama kışın yapmayı daha çok seviyorum, şöyle sıcacık evinde yanında çayın kahven ohhh misss
@ H_İ_S
Şu anda Ravensburger 1000 parça Safiye sultanı tamamlamak üzereyim, p.tesi Clementoni 6000 parçaya başlıyorum ilerledikçe foto koyarım canım
Tamam canım bitirir bitirmez hemen eklerim fotoğrafını ama önce bi başlamam lazım. O zaman ne yapıyorum, en kısa zamanda başlıyorum yapmayaBen de art denemek istiyorum bitirince fotaoğrafını koyarsan gidip bi tane de ben kaplumbağa terbiyecisi alabilirim
Bu da son bitirdiğim puzzleım HEYE - Pasta İtaliana 1000 parça karikatür puzzle
Eki Görüntüle 761492
Masterpieces 1000 Parça Kare Puzzle Pollyanna
Eki Görüntüle 761471
Ks Games 1000 Parça Puzzle Fruit And Sunflower
Eki Görüntüle 761472
Gold Puzzle 1000 Parça Puzzle Romantizm
Eki Görüntüle 761473
Art Puzzle 500 Parça Bilimsel Araştırma Gemisi
Eki Görüntüle 761479
Art 570 Parça Puzzle & Saat Flamenco
Eki Görüntüle 761480
Art Puzzle 2000 Parça Romeo Ve Juliet
Eki Görüntüle 761481
Art Puzzle 500 Parça Meyveler
Eki Görüntüle 761482
Ricordi Arte 2000 Parça Four Seasons Puzzle
Eki Görüntüle 761483
Art Puzzle 1000 Parça Safiye Sultan
Eki Görüntüle 761485
Masterpieces 1000 Parça Kare Puzzle Pollyanna
Eki Görüntüle 761471
Ks Games 1000 Parça Puzzle Fruit And Sunflower
Eki Görüntüle 761472
Gold Puzzle 1000 Parça Puzzle Romantizm
Eki Görüntüle 761473
Art Puzzle 500 Parça Bilimsel Araştırma Gemisi
Eki Görüntüle 761479
Art 570 Parça Puzzle & Saat Flamenco
Eki Görüntüle 761480
Art Puzzle 2000 Parça Romeo Ve Juliet
Eki Görüntüle 761481
Art Puzzle 500 Parça Meyveler
Eki Görüntüle 761482
Ricordi Arte 2000 Parça Four Seasons Puzzle
Eki Görüntüle 761483
Art Puzzle 1000 Parça Safiye Sultan
Eki Görüntüle 761485
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?