Tabii ki puzzledepo.com ve puzzlesepeti.com adresleri güvenilirdir...
Ayrıca dönem dönem çok uygun puzzle kampanyaları da oluyor
Educa da birbirinin yerine uyan parçalar oluyor mu? Ben educa yapmadım hiç o yüzden bir fikrim yok... Ama kaliteli olduğunu biliyorum...
Bu puzzle olayı bağımlılık yapıyor evet, başına oturduğun anda çekirdek gibi son taneyi eline almadan bırakamıyorsun
benim içime sinmiyor ya çerçevesiz olunca
tabiki hepsini çerçeveletemedim ben de. ama mümkün oldukça bir iki çıkarıyorum aradan. yer sorunumuz yok ama çok pahalıya geliyor
bi de ben ömrümde hiiiç cesaret edip şu yapıştırıcıyı kullanamadım, ne bileyim üzerine döksem puzzle'm mahvolacak gibi geliyor :/
bu yüzden puzzlelarım zarar görmesin diye de çerçeveletmek işime geliyor :) hem tozlanmasın falan diye de..
educa'da parçalar birbirinin yerine çok uyuyor, ve bir kere taksan çıkarsan hemen deforme oluyor.
ben kaplumbağa terbiyecisini yapmıştım 1500 parça, çoğu yeri neredeyse kapkara, ayırt etmek zor, bu yüzden çok tak çıkar oluyor, parçalar epey kötü oldu
educa çok bilinen bi marka ama ben sevmiyorum
clementoni mükemmel bence
Educa minyatür puzzle yapan var mı acaba??????
Anladım canım tercih meselesi tabii bana da kalsa puzzleların hepsi çerçeveyi hak ediyor, şöyle renk renk ne güzel çerçevelerAma el mahkum yaptıramıyorsun işte çok pahalı...
Sıvı yapıştırıcılar zarar vermiyor yapboza tam tersi rengini parlatıyor ama ben de her zaman ondan kullanmıyorum ters çevirip koli bandıyla yapıştırıyorum , sonra da dediğim gibi yatak altı
Evet puzzle dediğin parçaları her yere uymayacak ben de KS Games yapıyorum şu an o daha beter
Masterpiecesi tek geçerim
Aklımda minyatür puzzle hep ama hiç fırsatım olmadı
Art nasıl bi marka peki renkleri kalitesi nasıl ben emin olamadım da pek
ben de hiç masterpieces almadım, clementoni stoğu var evde onlar bitince masterpieces denerim
ay en iyisi ben de öyle yapıştırıp kaldırayım bigün piyango falan çıkarsa rengarenk cerceveletirim12 kişilik yemek masamız tamamen puzzle kaplı, bunun dışında da kartonların üzerine alınmış şekilde dizili duruyor bir çoğu, koşu bandının üzerinde
bayanlar elimde educanın impossible serisinde 500 parcalık roses adlı puzzle'ı var
ben bunu asla beceremiyorum kaçıncı kez denediysem olmuyor, en dışını yapıyorum kenarları düz olanları ayırınca tabi kolay oluyor ama devamı gelmiyor.
kendine güvenen varsa bizim evde boşuna bekleyip durmasın, istanbuldan talibi varsa vereyim bir işe yarasın
Eki Görüntüle 758228
Sen Ankara' ya gönder canım ben yaparım onu, bitmeyen puzzle yoktur, yenmeyen kafa vardır hehe
yaparsan göndereyim vallahi canım
içim acıyor yapılamayan ve bekleyen zavallı puzzle görünce
Ben yapıştırıcı kullanıyorum hiç bir zarar vermedi şimdiye kadar. İlkinde bende korkmuştum senin gibi ama bişey olmayınca devam ettim yapıştırmaya. Yapıştırıcıyı bulaşık süngerine döküyorum ve sürüyorum üstüne. Allaha şükür hiç bir sorun çıkmadı.benim içime sinmiyor ya çerçevesiz olunca
tabiki hepsini çerçeveletemedim ben de. ama mümkün oldukça bir iki çıkarıyorum aradan. yer sorunumuz yok ama çok pahalıya geliyor
bi de ben ömrümde hiiiç cesaret edip şu yapıştırıcıyı kullanamadım, ne bileyim üzerine döksem puzzle'm mahvolacak gibi geliyor :/
bu yüzden puzzlelarım zarar görmesin diye de çerçeveletmek işime geliyor :) hem tozlanmasın falan diye de..
Clementoni denemedim hiç. Ben hep art yaptım ve çok memnunum. En kısa zamanda clementonide deneyeceğim.educa'da parçalar birbirinin yerine çok uyuyor, ve bir kere taksan çıkarsan hemen deforme oluyor.
ben kaplumbağa terbiyecisini yapmıştım 1500 parça, çoğu yeri neredeyse kapkara, ayırt etmek zor, bu yüzden çok tak çıkar oluyor, parçalar epey kötü oldu
educa çok bilinen bi marka ama ben sevmiyorum
clementoni mükemmel bence
Ben arttan çok memnunum. Tavsiye ederim. Hatta şuan elimde bekleyen kaplumbağa terbiyecisi var 1000 parça.Art nasıl bi marka peki renkleri kalitesi nasıl ben emin olamadım da pek
Gönder canım uğraşırım ben yapılmış halini sana geri gönderirim
Ben yapıştırıcı kullanıyorum hiç bir zarar vermedi şimdiye kadar. İlkinde bende korkmuştum senin gibi ama bişey olmayınca devam ettim yapıştırmaya. Yapıştırıcıyı bulaşık süngerine döküyorum ve sürüyorum üstüne. Allaha şükür hiç bir sorun çıkmadı.
Clementoni denemedim hiç. Ben hep art yaptım ve çok memnunum. En kısa zamanda clementonide deneyeceğim.
Ben arttan çok memnunum. Tavsiye ederim. Hatta şuan elimde bekleyen kaplumbağa terbiyecisi var 1000 parça.
Hatta ilk puzzlemın fotoğrafını ekleyeyim. Çok hoşuma gidiyor ve salonumun duvarında.Eki Görüntüle 758265
Bu arada ben çerçeveyi 30 liraya yaptırdım en son. Sanırım kalite kalite ve boyuta göre değişiyor ama ben sade olan çerçeveleri seviyorum.
Teşekkürlerayy çok güzelmiş puzzle'ınız
ben de sadece şeyleri seviyorum, puzzle zaten desenli bi de çerçevede bir aksiyon olmasın yani. ama 30 lira çok iyiymiş, nerde ve ne zaman yaptırdınız? bizim buralarda malesef çok pahalı
TeşekkürlerKonya' da yaşıyorum ben. En son 500 lük yaptırdım. Mat cam ve siyah çerçeve 30 lira verdim. Daha önce resimde gördüğünüz 1000 parçalık olanı da 30 a yaptırmıştım.
iyiymiş vallahi, sevindim adınıza
burda çok pahalı
aslında istanbulda da başka semtlerde uygun fiyatlar var ama oraya da puzzle taşımak bir dert. zaten uygun dediğime bakmayın, 120den az ama yine 30a göre çok fazla
aman yok canım sen yaparsan senin emeğindir, kalsın senin olsun, almaya kıyamam sen o kadar emek verdikten sonra :) bana özel mesajla bilgilerini atarsan kargolayayım sana ^^
Ben yapıştırıcı kullanıyorum hiç bir zarar vermedi şimdiye kadar. İlkinde bende korkmuştum senin gibi ama bişey olmayınca devam ettim yapıştırmaya. Yapıştırıcıyı bulaşık süngerine döküyorum ve sürüyorum üstüne. Allaha şükür hiç bir sorun çıkmadı.
Clementoni denemedim hiç. Ben hep art yaptım ve çok memnunum. En kısa zamanda clementonide deneyeceğim.
Ben arttan çok memnunum. Tavsiye ederim. Hatta şuan elimde bekleyen kaplumbağa terbiyecisi var 1000 parça.
Hatta ilk puzzlemın fotoğrafını ekleyeyim. Çok hoşuma gidiyor ve salonumun duvarında.Eki Görüntüle 758265
Bu arada ben çerçeveyi 30 liraya yaptırdım en son. Sanırım kalite kalite ve boyuta göre değişiyor ama ben sade olan çerçeveleri seviyorum.
TeşekkürlerKonya' da yaşıyorum ben. En son 500 lük yaptırdım. Mat cam ve siyah çerçeve 30 lira verdim. Daha önce resimde gördüğünüz 1000 parçalık olanı da 30 a yaptırmıştım.
Tamam canım atarım mesaj
Bu puzzle 500 lük mü canım ben çok beğeniyorum bu puzzleı ama renklerine baktığın zaman zor bir puzzle gibi
emin ol bu güller çok çok çok daha zorhem de açmış kollarını seni bekliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?