Puzzle Severler Kulubü

educa'da parçalar birbirinin yerine çok uyuyor, ve bir kere taksan çıkarsan hemen deforme oluyor.
ben kaplumbağa terbiyecisini yapmıştım 1500 parça, çoğu yeri neredeyse kapkara, ayırt etmek zor, bu yüzden çok tak çıkar oluyor, parçalar epey kötü oldu
educa çok bilinen bi marka ama ben sevmiyorum
clementoni mükemmel bence

Anladım canım tercih meselesi tabii bana da kalsa puzzleların hepsi çerçeveyi hak ediyor, şöyle renk renk ne güzel çerçeveler Ama el mahkum yaptıramıyorsun işte çok pahalı...

Sıvı yapıştırıcılar zarar vermiyor yapboza tam tersi rengini parlatıyor ama ben de her zaman ondan kullanmıyorum ters çevirip koli bandıyla yapıştırıyorum , sonra da dediğim gibi yatak altı

Evet puzzle dediğin parçaları her yere uymayacak ben de KS Games yapıyorum şu an o daha beter

Masterpiecesi tek geçerim

Educa minyatür puzzle yapan var mı acaba??????

Aklımda minyatür puzzle hep ama hiç fırsatım olmadı

ben de hiç masterpieces almadım, clementoni stoğu var evde onlar bitince masterpieces denerim
ay en iyisi ben de öyle yapıştırıp kaldırayım bigün piyango falan çıkarsa rengarenk cerceveletirim 12 kişilik yemek masamız tamamen puzzle kaplı, bunun dışında da kartonların üzerine alınmış şekilde dizili duruyor bir çoğu, koşu bandının üzerinde

Art nasıl bi marka peki renkleri kalitesi nasıl ben emin olamadım da pek

Bordo renkli kutusu olan Art markaların kalitesi iyi bence ben en çok Art yaptım, siyah renkli kutusu olanlar eski oldukları için o kadar kaliteli değil, bordo renkli olanları tercih edersen sıkıntı yaşamazsın

Eneee epey dağıtmışsın Mutlaka dene canım masterpieces özellikle fantastik kesim olanları çok keyifli

bayanlar elimde educanın impossible serisinde 500 parcalık roses adlı puzzle'ı var
ben bunu asla beceremiyorum kaçıncı kez denediysem olmuyor, en dışını yapıyorum kenarları düz olanları ayırınca tabi kolay oluyor ama devamı gelmiyor.
kendine güvenen varsa bizim evde boşuna bekleyip durmasın, istanbuldan talibi varsa vereyim bir işe yarasın

Sen Ankara' ya gönder canım ben yaparım onu, bitmeyen puzzle yoktur, yenmeyen kafa vardır hehe

Ben yapıştırıcı kullanıyorum hiç bir zarar vermedi şimdiye kadar. İlkinde bende korkmuştum senin gibi ama bişey olmayınca devam ettim yapıştırmaya. Yapıştırıcıyı bulaşık süngerine döküyorum ve sürüyorum üstüne. Allaha şükür hiç bir sorun çıkmadı.

Clementoni denemedim hiç. Ben hep art yaptım ve çok memnunum. En kısa zamanda clementonide deneyeceğim.

Art nasıl bi marka peki renkleri kalitesi nasıl ben emin olamadım da pek
Ben arttan çok memnunum. Tavsiye ederim. Hatta şuan elimde bekleyen kaplumbağa terbiyecisi var 1000 parça.
Hatta ilk puzzlemın fotoğrafını ekleyeyim. Çok hoşuma gidiyor ve salonumun duvarında.

Bu arada ben çerçeveyi 30 liraya yaptırdım en son. Sanırım kalite kalite ve boyuta göre değişiyor ama ben sade olan çerçeveleri seviyorum.

ayy çok güzelmiş puzzle'ınız
ben de sadece şeyleri seviyorum, puzzle zaten desenli bi de çerçevede bir aksiyon olmasın yani. ama 30 lira çok iyiymiş, nerde ve ne zaman yaptırdınız? bizim buralarda malesef çok pahalı

Teşekkürler Konya' da yaşıyorum ben. En son 500 lük yaptırdım. Mat cam ve siyah çerçeve 30 lira verdim. Daha önce resimde gördüğünüz 1000 parçalık olanı da 30 a yaptırmıştım.

Teşekkürler Konya' da yaşıyorum ben. En son 500 lük yaptırdım. Mat cam ve siyah çerçeve 30 lira verdim. Daha önce resimde gördüğünüz 1000 parçalık olanı da 30 a yaptırmıştım.

iyiymiş vallahi, sevindim adınıza
burda çok pahalı
aslında istanbulda da başka semtlerde uygun fiyatlar var ama oraya da puzzle taşımak bir dert. zaten uygun dediğime bakmayın, 120den az ama yine 30a göre çok fazla

Şanslıyım o zaman. Yaptıktan sonra taşıması dert gerçekten ama şu puzzle halıları ise yarıyordur bence. Ben büyükçe sunta bir alt ayarladım onunla taşıyorum.

aman yok canım sen yaparsan senin emeğindir, kalsın senin olsun, almaya kıyamam sen o kadar emek verdikten sonra :) bana özel mesajla bilgilerini atarsan kargolayayım sana ^^

Tamam canım atarım mesaj

Bu puzzle 500 lük mü canım ben çok beğeniyorum bu puzzleı ama renklerine baktığın zaman zor bir puzzle gibi

Uygunmuş yaa ben Ankara da 2009 yılında 50 liraya yaptırmıştım 1000lik çerçeve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…