Art puzzle şuana kadar denedigim markalar arasında en kötüsü. Clamenton da bir parca kendi yerinden baska yere oturmaz asla. ama art puzzle da bi parcayı birçok yere koyabiliyorsunuz ve bu berbat bir durum.Puzzle alacaklar dikkat etsin.
arkadaşlar ben şimdiye kadar yaklaşık 15 tane puzzle yaptım (1000-1500-3000 parça) ama hiçbirisini çerçeveletip duvarıma asmadım.En son bitirdiğim 1500 parça kaplumbağa terbiyecisini çerçeveletmek istiyorum ama yardımınızı bekliyorum.Çünki bazıları puzzle'a cam olmaz sadece çerçeve yaptır diyor bazıları camı mat cam kullan diyor ne yapacağımı şaşırdım :uhm: akıl verirseniz çok sevinicem.
arkadaşlar ben şimdiye kadar yaklaşık 15 tane puzzle yaptım (1000-1500-3000 parça) ama hiçbirisini çerçeveletip duvarıma asmadım.En son bitirdiğim 1500 parça kaplumbağa terbiyecisini çerçeveletmek istiyorum ama yardımınızı bekliyorum.Çünki bazıları puzzle'a cam olmaz sadece çerçeve yaptır diyor bazıları camı mat cam kullan diyor ne yapacağımı şaşırdım :uhm: akıl verirseniz çok sevinicem.
Bence bitirirsin canım iddayı kim kazandı
Kızlar bu puzzle ı 25 Temmuza kadar bitirmem gerekiyor... Eşimle iddaya girdik. Bitiremezsin dedi. Eğer bitirirsem bana 2 kitap bir de puzzle alacak. :sm_cool: Bitiririm sanırım çünkü 1000 lik bir puzzle.
Eğer eşim puzzle alacak olursa puzzledepo dan bu puzzle ı sipariş etmek istiyorum... Romeo ve Juliet... 1500 lük. Yatak odamıza asmak istiyorum sizce nasıl kolay biter mi? yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?