Puzzle Severler Kulubü

Art puzzle şuana kadar denedigim markalar arasında en kötüsü. Clamenton da bir parca kendi yerinden baska yere oturmaz asla. ama art puzzle da bi parcayı birçok yere koyabiliyorsunuz ve bu berbat bir durum. Puzzle alacaklar dikkat etsin.

BENDE PUZZLE HASTASI OLARAK Bı BAKAYIM DEDıM
BEN ART PUZZLE VE EDUCA YAPTIM

BUNU MUTFAĞIM ıÇıN BıR AKŞAMDA YAPTIM ıNANILMAZ KEYıFLıYDı YAPMASI 500 LÜK EDUCA MARKA
[/URL][/IMG]

BU DA 1000LıK KORıDORA ASACAĞIM ART PUZZLE

[/URL][/IMG]

BUNUN DIŞINDA KAPLUMBAĞA TERBıYECıSı VE HALI TÜCCARI YAPTIK EŞıMLE ARKADAŞIMIZA HEDıYE ETTıK AMA EDUCA ıDı VE BEN PEK SEVMEDıM

ŞıMDı DARK ANGEL TARZINDA BıRŞEYLER ARIYORUMMMM

ben art puzzle yaptım ve öyle bir durumla hiç karşılaşmadım bende onu educada yaşıyorum ve sinir oluyrum

arkadaşlar ben şimdiye kadar yaklaşık 15 tane puzzle yaptım (1000-1500-3000 parça) ama hiçbirisini çerçeveletip duvarıma asmadım.En son bitirdiğim 1500 parça kaplumbağa terbiyecisini çerçeveletmek istiyorum ama yardımınızı bekliyorum.Çünki bazıları puzzle'a cam olmaz sadece çerçeve yaptır diyor bazıları camı mat cam kullan diyor ne yapacağımı şaşırdım :uhm: akıl verirseniz çok sevinicem.

canım ben mat cam kullanarak çerçeveletiyorum çok da memnunum arkadaşlarım da öyle yapıyor

bencede mat cam kullan cam..camsızda oluyor ama hem şıklık hemde temizlik bakımından mat cam hoşoluyor hem yansımıyorda

Slm kızlar bende annemle 2 haftdır puzzle merak saldık diyebilrim önceden annem çok yapardı bende hep art 1000 lik yaptık çerveletim resimlerini çekip gösteririm size

arkadaşlar merhabalar
ben yeni katıldım aranıza.Puzzle yapmayı çok istiyorum.kaplumbağa terbiyecisi çok ilgimi çekiyor.ilk defa yapacağım.tavsiyelerinizi bekliyorum.a.s.

Ben de Art puzzle kullanıyorum arkadaşlar... Şu anda yapmaya başladığım puzzle Safiye Sultan... Şimdilik çerçevesini ve orta bölümünden bir kısmını bitirdim... Hepinize keyifli puzzle yapmalar diliyorum a.s.

Kızlar bu puzzle ı 25 Temmuza kadar bitirmem gerekiyor... Eşimle iddaya girdik. Bitiremezsin dedi. Eğer bitirirsem bana 2 kitap bir de puzzle alacak. :sm_cool: Bitiririm sanırım çünkü 1000 lik bir puzzle.

Eğer eşim puzzle alacak olursa puzzledepo dan bu puzzle ı sipariş etmek istiyorum... Romeo ve Juliet... 1500 lük. Yatak odamıza asmak istiyorum sizce nasıl kolay biter mi? yerimseniben

Son düzenleme:
JigRoll 500 Krete Enetiko Limanı nın puzzle ını çok severek almıştım 3-4 sene önce.1 günde tamamlamıştım.Resim, puzzledaki resimle aynı değil ama puzzle da kayıklar da mevcut.
Bazı arkadaşlar mat çerçeve kullanıldığı söylemişler puzzle için.Mukavvaya yapıştırıp,çerçeveletmek istiyorum.Resimdeki puzzle ın resmi değil ama puzzle da kayıklar da mevcut.
Bu arada Romeo-Juliet Puzzle ını çok beğendim,yatak odası için güzel bir seçim.

Eklentiler

• $4320366_l.webp
    6 KB · Görüntüleme: 58
Bence bitirirsin canım iddayı kim kazandı

Tabii ki de ben... :dance: 20 gündür tatildeydik o yüzden daha hediyemi alamadım... Bugün döndük... Daha benim boş zmanım tatilim var... Bir an evvel hediyemi alıp puzzle yapmak istiyorum....

Hah... :bbo: işte tam da ben onun 3000'liğini yapıyorum... ben daha bitiremedim bence alacaksan 1500'lüğün al, çabuk bitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…