- 21 Eylül 2009
- 206
- 1
- 116
- 52
sevgili püsküüt harika bir iş başarmışsın kutluyorum seni.hem kendin için hem de sitede örnek olduğun pek çok arkadaşım için.ben de bir kaç kilo fazlamı vermek istiyorum ancakkkk ne zamanki senin nicki görsem bisküviler aklıma geliyor iradem zayıflıyor napsam bilemiyorum???
alemsin püskütüm .kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan:roflol:
Ne desen haklısın sevgili gamzeler..
Neden bu nicki kullandığımı yazarsam belki bundan sonra aklına başka bi'şey gelir..
Denemekten zarar gelmez.. yerimseniben
Benim bir köpişim var.. Ona öğün aralarında özel olarak köpekler için üretilen bisküvilerden veriyorum. Yanıma çağırmak için de "Buluuuttt püsküüt ister misin?" diyorum.. Püsküüt aşağıya püsküüt yukarıya derken bizim evde en çok kullanılan sözcük haline geldi.. ve KK ya üye olurken de doğal olarak aklıma ilk gelen sözcük de bu oldu.
Şimdi sana düşen.. bundan sonra benim adımı gördüğünde aklına köpek bisküvisi getirmek :roflol: :roflol:
Ayrıca güzel sözlerin için de teşekkür ederim..
ee şimdi dikkat ettim püsküüt zayıflamaya tekrardan mı karar verdin? başarı öykünü okumuştum ondan görünce şaşırdım:)
daha önce başardın püsküütüm niye tekrar yapmayasın .helede senin gibi bir hatun ..yerimsenibenŞenizAynen öyle.. yerimseniben
Bu sene direncimi düşüren olaylar yaşadım.. Kilo işini askıya almaya gelmiyor.. Sanki köşebaşında bekliyor da kapıyı aralık bulunca dalıveriyor içeri..
Şimdi ben de yeniden toparlandım ve misafiri kovmak üzere hazırlıklara başladım.. :roflol:
Başardığımı bir daha başarıcam.. Allahtan çok kilo almadan toparladım durumu.. delikafadulden
daha önce başardın püsküütüm niye tekrar yapmayasın .helede senin gibi bir hatun ..yerimsenibenŞeniz
Aynen öyle.. yerimseniben
Bu sene direncimi düşüren olaylar yaşadım.. Kilo işini askıya almaya gelmiyor.. Sanki köşebaşında bekliyor da kapıyı aralık bulunca dalıveriyor içeri..
Şimdi ben de yeniden toparlandım ve misafiri kovmak üzere hazırlıklara başladım.. :roflol:
Başardığımı bir daha başarıcam.. Allahtan çok kilo almadan toparladım durumu.. delikafadulden
Ah laceyimmmmm opuyorumnanaktan sen ne zaman yazdın buraya ve ben neden görmedim.. :tomato:merhaba puskutummm kaydirigubbakcemile5 uzun zaman oldu. beraber yurudugumuz ve bitirdigimiz bu yola yeniden basladik
seninde belirttigin gibi benim kilolarda kosebasinda beklerken kapidan girdi, bende yuruyuslerimi aksatim , yediklerime dikkat etmeyince olan oldu. neyse dilerim yine kilolarimizi verip eski fit hatunlar olacagiz. bir kere yapmistik bir daha yapariz kaydirigubbakcemile5
Her türlü desteği elimden geldiğince veririm sevgili nhr, sana da şimdiden kolay gelsin..başarı hikayeni okudum canım tebrik ederim seni
bende bir kaçkopya çekicem senden bilgin olsun bende k flakes yiyorum ama pek su içemiyorum
Teşekkür ederim sevgili bluebottle..tebrikler arkadaşım çok güzel zayıflamışsın bilinçli bi şekilde olmuş. darısı başıma :) benim de 10 kilo fazlam var, geçen hafta dikkat ederek başlamıştım bu hafta daha önceden uyguladığım diyetisyenimin verdiği programı yapmaya başladım.
sormak istediğim bir şey var, diyetime dikkat ediyorum da bakliyat yok diyette, bir öğün sebze, bir öğün et/balık/tavuk var. araöğünler zaten benzer.
haftada 2 kez mercimek veya nohut gibi bakliyatı sebze öğünü mü yoksa et öğünü yerine mi koymalıyım?
harıka...
bildiğin manken yahu :)
maşallah
tebrik ederim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?