selamlar..ben de aranıza yeni katılanlardanım...2 yılllık evliyiz , 5 aydır korunmadık ve çocuk istiyoruz...kontrollere devam ediyoruz...geçen ay reglimin 5.gününden itibaren klomen kullandım ve kontrole gittim..doktorum yaptığı muayenede yumurtamın büyüdüğünü ama çatlayamadığını ve bana puregon 600'e başlamamız gerektiğini söyledi...reglimin 3.günü gidip iğneye başlayacağımızı söyledi...nasıl bir süreç bekliyor beni...bi de internette fiyat araştırması yaptım ne kadar pahalı bir ilaçözel hastanede doktor tarafından yazılan bu ilacı emekliği sandığı ödüyor mu veya ne kadarını ödüyor...ucuz yolu yok mu yani kısacası :) heyet raporu felan gibi şeyler okudum nette dolanırken...
Bi de 3 gün 75cc uygulanacakmış...bi kutu yeterli oluyor mu?kartuş falan ne...
Allahım ne kadar yabancıyım bu konulara:) biri beni aydınlatsın lütfen!!!!
Kızlar adetimin 13.günü ovitrelle vuruldum.Solda 26mm lik bir sağlıklı yumurtam.Sağda 2 küçük oluşmuş..İğnemi 14.00de yaptırdım.Sizce ilişkiye ne zaman gireyim....
selam arkadaşlar bende bu ay puregon kullandım ve çatlatma iğnemi oldum.şimdi beklemedeyim.bu tedaviden olumlu sonuç alan varmı merak ediyorum.
bende 3aydr puregon ve oviletra çatlatma iğnesi kullandım.
benim yumurtalarım çok tembelll zorla 1tane oluşuoo.bu ay aşılama oldummm ilk defa bakalım sonuç solacak.16günümdeyim ama ben test yapmadımmm:18:sonucundan korkuyrmmm.
bu iğne bende kilo yaptııı sizde nasıl tepkii verdii:26:
iğnenin adı neydi
fbende 3aydr puregon ve oviletra çatlatma iğnesi kullandım.
benim yumurtalarım çok tembelll zorla 1tane oluşuoo.bu ay aşılama oldummm ilk defa bakalım sonuç nolacak.16günümdeyim ama ben test yapmadımmm:18:sonucundan korkuyrmmm.
bu iğne bende kilo yaptııı sizde nasıl tepkii verdii:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?