Puncshe'nin Yeni Hayat Güncesi

:76::76: ne güzel özlü sözler varmış sende edanaz cım :)) çok beğendim :) bende kullanıcam bunda sonra
pisipisi gönder kız evlenince sülalesini :) napcamı ben iyi biliyom

Bu da msn de kişisel iletim;

Şapkadan tavşan çıkarabiliyorlarmış, O da bişey mi, ben kalbimden öküz çıkardım...

Facebook sağolsun, kim buldu ise kurban olayım ben ona, Kesin kadındır :)))

Bence de kadındır.
Bu kadar içten ve doğru bir tespiti bir odun yapamaz ne de olsa

Evet, bir odundan böyle şeyler beklememek lazım. Kızlar erkekleri değiştirmeye çalışmayalım, unutmayalım ki kütük tersden de okununca kütükdür.

Hem kimseyi kırmak istemiyorum ama malum mevsim kış, biraz odun kırmak lazım.

selam kızlar beni de alın aranıza.
ben de yeğenimi ve oğlumu götürdüm parka bugün.hava çok güzeldi .inşallah yarında böyle olur.eve tıkılıp kalmaktan içim bayıldı çünkü.

Gel bacım, sen de gel. Hava güzel diye kendimi dışarı attım bende akşamüstü. 40.000 nüfuslu bu ilde üç saat gezecek nereye buldum hala onu düşünüyorum. Ama yürümekden ayaklarım ağrıdı.

:)) şu öküzlü olana bayıldım
Edanazcım allah senin iyiliğini versin
kız sen bu sözleri nerden buluyon :90:

Pisipisi sennkileri sokacam banyoya soyacam bi güzel ıslatıp bi o duvara bir diğer duvara çarpacam

Gel cende katıl aramıza :))

Bu arada bugün annem evde beni evde durdurmuyor Bişeyler alacakmışız..
yatak örtüsü falan bana
gelcem akşam aranıza söz:78::78:

bir tanede ozlu soz benden olsun...

deger verdik yeteri kadar,artik herkes ederi kadar!

edanaz abla sana bayiliyorum

bebis sevicem demissin ya al sana vereyim oglumu doya doya sevin punchem byza ve sen...diger isteyenler de sevebilir tabiki...daha 14 aylik...

oy oy yeriiiim ben onu yeriiiiiiiiiim :)) yerim tam sevmelik şimdiiii oooooooooo

Akşama buluşalım burada. Bir konu ile ilgili fikirlerinize, yardımınıza ihtiyacım var.

slmmmmmmmmmmmm

ne cabuk 6 sayfa yazdınız yaa
ben bundan sonra ders çalışmaya başladım, çok daha az gireceğim bi kere
yani umarım becerebilirimmm

Eğer kadın susmuşsa korkun sizin adamlığınızdan umudu kesmiş demektir!!!

:) Edanaz cım eve yeni girdik canım benim istediğin zaman sorabilirsin o merak ettiğin şeyi :))
bende merak ettim ne sorcaksın diye ??

Buarada yatağıma pike aldık avize aldık odaya terlik aldım kendime ıvır zıvır bişeyler aldık ohh daha mutlu hissetim kendimi.. dünya varmış beee dedim

güle güle kullan bebeğiiiiiimmm

Cidden yapcaksan bunları ben seve seve yollarım hepsini

Güle güle kullan canım yeni cicilerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…