Evet nazar değmesin :) üzülmek ağlamak istemiyorumm
Yeni Bir başlangıç yaptım herşey çok güzel hayatımdan mutluyum resmen kafamı dinledim inianırmısınız
4 haftadır kavha gürültü yok
evet arasıra ağlıyorum
evet gözyaşlarımı ordaki gibi gizliyorum
ama ordaki gibi çok ağlamıyorum ve herkese odaya geçip ağladıktan sonra mutlyumuş rolü oynamıyorum :78::78::78:
iyiyim böyle..
Yalnızlıkta çekmiyorum
Yüreğimde derinlerde bir yerde bir sızı var..
Sanki kapanmış bir yaranın içinde bir parça kalmış gibi batıyor, sızlatıyor, acıtıyor..
Nefesimi kesiyor..
Ne hissediyorum.. Acı büyük bir acı hemde.. nedeni yok.. yanıyor işte içim..
Hem de öyle bir yangın yeri varki orada derinlerde bir yerde düğüm düğüm oluyor boğazıma diziliyor.. Çıkmıyor, çıksın gitsin istiyorum çıkmıyor.. Boğuluyorum..
Kurtulmak istiyorum..
Yalnızım o kadar çok yalnızım ki orda.. Derinlerde.. kimse yok.. kimse olamaz orda..
Çığılklarımı duyan yok.. İsyanlarımı duyan yok.. acılarımı bilen yok..
Gözyaşı dökmek mi mesele döktüklerimin haddi hesabı yok umursamıyorum..
Gözyaşı anlatmaz orada yaşananları.. Gözyaşı dökmekten öte bir şey..
Acıyor içim.. boğazlarım düğüm düğüm..
Yüreğimde derinlerde bir yerde bir sızı var..
Sanki kapanmış bir yaranın içinde bir parça kalmış gibi batıyor, sızlatıyor, acıtıyor..
Nefesimi kesiyor..
Ne hissediyorum.. Acı büyük bir acı hemde.. nedeni yok.. yanıyor işte içim..
Hem de öyle bir yangın yeri varki orada derinlerde bir yerde düğüm düğüm oluyor boğazıma diziliyor.. Çıkmıyor, çıksın gitsin istiyorum çıkmıyor.. Boğuluyorum..
Kurtulmak istiyorum..
Yalnızım o kadar çok yalnızım ki orda.. Derinlerde.. kimse yok.. kimse olamaz orda..
Çığılklarımı duyan yok.. İsyanlarımı duyan yok.. acılarımı bilen yok..
Gözyaşı dökmek mi mesele döktüklerimin haddi hesabı yok umursamıyorum..
Gözyaşı anlatmaz orada yaşananları.. Gözyaşı dökmekten öte bir şey..
Acıyor içim.. boğazlarım düğüm düğüm..
Hep, herkese inan inanmakla başlıyor herşey dedim. Ben inancımı kaybettim, ne zaman tamam yoluna girdi desem gene alt üst oluyor hayatımda bişeyler. Kimseden hiçbir konuda yardım istemedim ama atık sırtıma binmekden vazgeçsinler. Yeter diyorum, yeterrrrrrr. Neden sürekli ben birilerini toplamak zorundayım. Birileri de beni toplasın, hem kendimi toparla hem annemi, hem kardeşimi. yeter artık ya yeter.
canım benim hayırdır ne oldu?? Anlat istersen gerçekten rahatlarsın..
Sen gibi neşe dolu birinden böyle birşeyi duydum üzüldüm26: