Puncshe'nin Yeni Hayat Güncesi

İnanın, inanmakla başlıyor herşey. İnanın herşey çok güzel olacak. Zorlukları var evet, kabul ediyorum. Ama inanın yeni bir şehirde, ailesinden, arkadaşlarından uzak olarak başladım hayatıma ve gerçekten mutluyum. Çok zorlandığım zamanlar oldu ama o zamanlarda bile evliliğimde olduğum zamanlardan daha mutluydum. Sizlerin aileleriniz yanınızda, yabancı bir yerde tamamen yalnız değilsin. Ben yapabildiysem siz de yaparsınız. Sadece inanın. Hepinizi kocaman öpüyorum:KK1::21::KK1:

:KK66::KK66:Evet nazar değmesin :):nazar: üzülmek ağlamak istemiyorumm:KK69:
Yeni Bir başlangıç yaptım herşey çok güzel hayatımdan mutluyum resmen kafamı dinledim inianırmısınız
4 haftadır kavha gürültü yok:KK66:
evet arasıra ağlıyorum
evet gözyaşlarımı ordaki gibi gizliyorum
ama ordaki gibi çok ağlamıyorum ve herkese odaya geçip ağladıktan sonra mutlyumuş rolü oynamıyorum :78::78::78:
iyiyim böyle..
Yalnızlıkta çekmiyorum:KK9:

:KK66::KK66:Evet nazar değmesin :):nazar: üzülmek ağlamak istemiyorumm:KK69:
Yeni Bir başlangıç yaptım herşey çok güzel hayatımdan mutluyum resmen kafamı dinledim inianırmısınız
4 haftadır kavha gürültü yok:KK66:
evet arasıra ağlıyorum
evet gözyaşlarımı ordaki gibi gizliyorum
ama ordaki gibi çok ağlamıyorum ve herkese odaya geçip ağladıktan sonra mutlyumuş rolü oynamıyorum :78::78::78:
iyiyim böyle..
Yalnızlıkta çekmiyorum:KK9:

ne güzel hic bozulmasin hatta hergün daha da iyiye gitsin hersey....
geriye bakmak sacmalik zaten bundan sonra, yarin icin hayal kurmak varken, dünde yasanmisliklari hatirlamamak ne diye dimi ama... :KK34:

Canım hayat bu insan yeri gelince afedersiniz böğüre böğüre ağlar
Yeri gelince çocuklar gibi cıvıl cıvıl neşelenir
Tüm duygular normal, tüm duygular insan için.
Sorun bu ağlama faslı uzun sürerse ortaya çıkar.
Tabi ki ara sıra ağlarsın, çok normal
Bak sonunda sen de o evden kendini kurtararak dengeyi yakaladın.
Çok mutlu ve umutluyum ben senin adına canım

Mutlu kızlar, güçlü kızlar, Günaydınnnnnn :KK52:
Haftasonu geldi, herkes ne yapıyor, hadi haftasonu planlarımızı paylaşalım. Ben bugün temizlik yapacağım, esasında kışın sonunda da olsa keçi gribini kaçırmadım. Sümüklü böcük gibiyim, mendilleri takip eden bana ulaşıyor. güzel bir temizlik, sonra dışarı çıkacağım, cep tel operatörümü dğiştireceğim evde çay bitmiş çay alacağım. He bir de keçi gribine yakalanmamın galiba güneşe inanıp motorla gezmemle de ilgisi var :81:

Kocaman bir alkış bekliyorum sizden. 11818 reklamında söylenen şarkıda, Herkesi bağlarız biz sözünü herkesi dağlarız biz anlayan biricik kardeşime alkış istiyorum. Bir alkış da bana istiyorum, canım bişey yapmak istiyor diyen kardeşime ağda mı yapmak istiyorsun diye garip bir soru yönelttiğim için...

Yüreğimde derinlerde bir yerde bir sızı var..
Sanki kapanmış bir yaranın içinde bir parça kalmış gibi batıyor, sızlatıyor, acıtıyor..
Nefesimi kesiyor..
Ne hissediyorum.. Acı büyük bir acı hemde.. nedeni yok.. yanıyor işte içim..
Hem de öyle bir yangın yeri varki orada derinlerde bir yerde düğüm düğüm oluyor boğazıma diziliyor.. Çıkmıyor, çıksın gitsin istiyorum çıkmıyor.. Boğuluyorum..
Kurtulmak istiyorum..
Yalnızım o kadar çok yalnızım ki orda.. Derinlerde.. kimse yok.. kimse olamaz orda..
Çığılklarımı duyan yok.. İsyanlarımı duyan yok.. acılarımı bilen yok..
Gözyaşı dökmek mi mesele döktüklerimin haddi hesabı yok umursamıyorum..
Gözyaşı anlatmaz orada yaşananları.. Gözyaşı dökmekten öte bir şey..
Acıyor içim.. boğazlarım düğüm düğüm..
:KK43::KK58:

Sanki kapanmış bir yaranın içinde bir parça kalmış gibi batıyor, sızlatıyor, acıtıyor..
Nefesimi kesiyor..
Hem de öyle bir yangın yeri varki orada derinlerde bir yerde düğüm düğüm oluyor boğazıma diziliyor.. Çıkmıyor, çıksın gitsin istiyorum çıkmıyor.. Boğuluyorum..
Kurtulmak istiyorum..
Yalnızım o kadar çok yalnızım ki orda.. Derinlerde.. kimse yok.. kimse olamaz orda..

konuşamadım, sustum :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

haftasonu için başarılar dilerim hayırlısı olsun hakkınızda :KK71:

Nefesimi kesiyor..
Kurtulmak istiyorum..

şşşttttttt sus bakim...
yalnız felan değilsin sana öyle geliyor..
Böyle gel gitler yaşıcaksın..
Kendini yalnız hissediceksin.. hiçbişimiş gibi hissediceksin ama geçicek..
Ağla zırla sonra bak hiç ağlamamış gibi olucaksın..
Çünki kolay diil zor ve geçiş dönemi yaşıyosun..
ama zaman herşeye ilaç bebeğim...
Gerisine bakma bakimm elinin tersiyle bi it...
düşündükçe içinden çıkamazsın.
düşünmee düşünmemeye çalış aklına geldiği an arkadaşınla sohbet et annenle biriyle haavadan sudan da olsa konuşş
Bu yazzzzz bu yazzzzz herşey çok güzel olacakkkkkkkk
bu şarkı sana gelsin...
:KK69:

Hep, herkese inan inanmakla başlıyor herşey dedim. Ben inancımı kaybettim, ne zaman tamam yoluna girdi desem gene alt üst oluyor hayatımda bişeyler. Kimseden hiçbir konuda yardım istemedim ama atık sırtıma binmekden vazgeçsinler. Yeter diyorum, yeterrrrrrr. Neden sürekli ben birilerini toplamak zorundayım. Birileri de beni toplasın, hem kendimi toparla hem annemi, hem kardeşimi. yeter artık ya yeter.

Hep, herkese inan inanmakla başlıyor herşey dedim. Ben inancımı kaybettim, ne zaman tamam yoluna girdi desem gene alt üst oluyor hayatımda bişeyler. Kimseden hiçbir konuda yardım istemedim ama atık sırtıma binmekden vazgeçsinler. Yeter diyorum, yeterrrrrrr. Neden sürekli ben birilerini toplamak zorundayım. Birileri de beni toplasın, hem kendimi toparla hem annemi, hem kardeşimi. yeter artık ya yeter.

canım benim hayırdır ne oldu?? Anlat istersen gerçekten rahatlarsın..
Sen gibi neşe dolu birinden böyle birşeyi duydum üzüldüm :KK43::-)26:

puncshe bugün topikte gezinirken aklıma geldin, uzun zamandır paylaşım yapmamışsın.
merak ettim, her şey yolunda mı? nasılsın?

X