Puncshe'nin Yeni Hayat Güncesi

punch aldıklarını güle güle kullan canım, yeni şeyler almak her zaman çocuk gibi sevindirir beni de:KK68:

yeni konun hayırlı olsun canım:KK71:
ben gün geçtikçe daha bir kötü hissediyorum neden böyle bilmiyorum
belki de hala bu şehirden çıkamadığım içindir
sanki günler geçtikçe ayrılık acısı içime çöküyor
ama geçecek biliyorummmm
umarım uzun sürmez bendeki bu depresiflik
bu kadar oturtulmuş bir hayatı yıkmak çok zor,bakalım yeni hayatımı kurmak da bu kadar zor mu olacak
niye gün geçtikçe içimde bir acı büyüdü böyle
çevreme çok güçlü görünüyorum ama şimdi buraya yazarken küçük zayıf bir kız çocuğu oldum sanki
yeni hayatım bir an önce başlasın istiyorum

kızlar biraz geç oldu ama 2 gündür internet yoktu :KK70:
kadınlar günüzü kutlamak istedim ::KK70:
LİSTEMDEKİ BÜTÜN BAYANLARIN DOSTLARIMIN VE BÜTÜN DÜNYA KADINLARININ KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLUYORUM.UMARIM GÖRDÜGÜMÜZ VE GÖRMEKTEN MEMNUN KALMADIGIMIZ BÜTÜN KÖTÜ OLAYLAR KADINLARDAN UZAK DURUR :d RABBİM SEN ERKEKLERİN ŞERRİNDEN KADINLARI KORU...
kendinize çok i.bakın :d

Her yerde kar var... Çok güzel. Bir İzmir'li olarakbu kadar çok kar görünce sevinçden çıldırdım. Ve hala karda düşmedim, her yerim sağlam :KK66:

Tatlım senden ses soluk çıkmayınca endişelendim.
Aladan msn adresimi alıp eklermisin daha rahat konuşuruz.
Özel mesaj hakkım dolu ve sürem kısıtlı olduğu için ben atamadım sana adresi

Bugünü de karda düşüp bir yerimi kırmadan tamamladım. Yeni bir kankam oldu bugün ama dostluğumz geçici, güneş açınca onu kaybedeceğim. Kardanadam ve ben :KK66:

:))
Bi kaç gündür teknik işlerle uğraşıyorum
benim nüfus cüzdanım kaybolmuşta onu çıkartmaya çalışıyorum..
muhtardaki işlerim bitti..
muhtarı ikna edene kadar öldüm adama en sonunda patlayıp evet geldim anamın babamın yanına boşanıyorum diycektim..
yok niye geldiniz yok tek başınıza mı geldiniz sizmisiniz..
Sanane kardeşim geldiim işte...:KK47:

Muhtar sana platonik bir şeyler hissediyor bence. Ben de bakkalı ikna edememişdim. İki damacana su istedim adam bana bitirmezsin dedi, ben de kendimi savundum kahramanca ama, ben çok su çay içerim diye. Sanki su bayatlayacak zehirlenip öleceğim bakkalı da katil zanlısı diye tutuklayacaklar

Muhtar sana platonik bir şeyler hissediyor bence. Ben de bakkalı ikna edememişdim. İki damacana su istedim adam bana bitirmezsin dedi, ben de kendimi savundum kahramanca ama, ben çok su çay içerim diye. Sanki su bayatlayacak zehirlenip öleceğim bakkalı da katil zanlısı diye tutuklayacaklar

:KK70: hakkaten yaaa adama fıtık oldum
diyorum iş için geldim işim var
adamda bana nerde çalışıyonuz diyo :))
sanane kardeşim :)) sonra diyo ne kadar oturcanız diyo
ne biliyim 1 yıl akdar herhalde dedim çivi çakmadım ya bu mahalleye dedim :))
adam yok yok aldırmayın siz oyuda burda kullanın diyo
hasbinallahhhh :))):KK1::KK1::KK1:

Eşyalarımı yolladı
kimliğim için konuştuk geçen gün telefonda en son onda kalıp kalmadığından emin olmak için
dava açıcam açamıyorum olmadan dedim bozuldu biraz ama bişeyde demedi yk ben de yeni çıkart dedi
benimde başvuru maceram başladı işte :90::89::90:

Eşyalarımı yolladı
kimliğim için konuştuk geçen gün telefonda en son onda kalıp kalmadığından emin olmak için
dava açıcam açamıyorum olmadan dedim bozuldu biraz ama bişeyde demedi yk ben de yeni çıkart dedi
benimde başvuru maceram başladı işte :90::89::90:

Bozulmuşmuş!
Peh!
Bozulur mu o ya anasına da kavuşmuştur şimdi

isterse yıllansın şarap gibi umrumda mı benim :90::90:
kızlar benim vidalar hepten gevşedi :)) ben iyce böyle relax oldum sanki ben boşamıyomda düğünee gidiyom :KK24: saten gecelik bakıyom pisipisi yalnız forumda banlanırmıyım ben bunların fotolarını koysam :KK64::KK66: çok açıklarını göstermem :KK61::78::78::kk77::KK17::94:

isterse yıllansın şarap gibi umrumda mı benim :90::90:
kızlar benim vidalar hepten gevşedi :)) ben iyce böyle relax oldum sanki ben boşamıyomda düğünee gidiyom :KK24: saten gecelik bakıyom pisipisi yalnız forumda banlanırmıyım ben bunların fotolarını koysam :KK64::KK66: çok açıklarını göstermem :KK61::78::78::kk77::KK17::94:

var çamaşır fotoları forumda
neler neler var hatta
bişi olmaz korkma

X