H Hickimse_ Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Eylül 2012 4.273 2.634 25 Nisan 2015 Konu Sahibi incimiz #61 hayattt21 .!.: Kizlar sampuan kokusu gibi parfumlere bayiliyorum dp de varmi onerebileceginiz :) Genişletmek için tıkla... d&p den sana şampuan gibi kokan bi parfüm söyliyim canım ralp lauren ralp koduda R10
hayattt21 .!.: Kizlar sampuan kokusu gibi parfumlere bayiliyorum dp de varmi onerebileceginiz :) Genişletmek için tıkla... d&p den sana şampuan gibi kokan bi parfüm söyliyim canım ralp lauren ralp koduda R10
hayattt21 şukurler olsun ♥♥♥Rabbim sana Kayıtlı Üye 15 Mayıs 2014 1.323 1.438 25 Nisan 2015 Konu Sahibi incimiz #62 Nur4y .!.: d&p den sana şampuan gibi kokan bi parfüm söyliyim canım ralp lauren ralp koduda R10 Genişletmek için tıkla... Teskler deneyecegim
Nur4y .!.: d&p den sana şampuan gibi kokan bi parfüm söyliyim canım ralp lauren ralp koduda R10 Genişletmek için tıkla... Teskler deneyecegim
VivaLaJuicy KIZIM❤️ Pro Üye 20 Şubat 2010 32.896 6.247 25 Nisan 2015 Konu Sahibi incimiz #63 hayattt21 .!.: Teskler deneyecegim Genişletmek için tıkla... Ben de şampuan kokusu olarak parfümevi.com'daki victoria's secret night'ı öneririm. 11 lira fiyatı ve çok güzel. Dp'de escada tropical punch da şampuan gibi kokuyormuş. Denemedim ama öyle duydum.
hayattt21 .!.: Teskler deneyecegim Genişletmek için tıkla... Ben de şampuan kokusu olarak parfümevi.com'daki victoria's secret night'ı öneririm. 11 lira fiyatı ve çok güzel. Dp'de escada tropical punch da şampuan gibi kokuyormuş. Denemedim ama öyle duydum.
E ezgi_gumus Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Nisan 2015 54 67 29 Nisan 2015 Konu Sahibi incimiz #64 incimiz .!.: Arkadaslar ben pudramsi parfüm ariyorum...ne cicek ne de meyveli koksun...dove´in deodorant kokusunu cok begeniyorum...kremsi pudramsi kokan bir parfüm var mi? Genişletmek için tıkla... Yeni gördüm mesajı ama burberry body intense i deneyebilirsiniz; )
incimiz .!.: Arkadaslar ben pudramsi parfüm ariyorum...ne cicek ne de meyveli koksun...dove´in deodorant kokusunu cok begeniyorum...kremsi pudramsi kokan bir parfüm var mi? Genişletmek için tıkla... Yeni gördüm mesajı ama burberry body intense i deneyebilirsiniz; )