Zaten hiç kalıcı değil kuzum beğenseydide alma derdim verilen paraya değmiyor 1 saat bile dayanmıyor ki :) benim eşim çok seviyor ama diyoki kalıcı değil yayılmıyo sinmiyo etrafa uçuyo gidiyo :)) ben missperadan bi dönem 30 ml almıştım bunu 30 tl ye :)) ama hiç kalıcı değil ki yani inan slajı yüksek olsa herdaim alıcağım parfüm olucak kendisi lacoste daki kremsliği başka hiç bi parfümde bulamıyorumKızlar bu lacoste pour femmeyi sevgilim hiç beğenmedi benim. Ondan almadım
valla bende sevgilim beğenmeyince almadım..böyle hafif parfümler arasında birtek noa'yı beğeniyor benimkiZaten hiç kalıcı değil kuzum beğenseydide alma derdim verilen paraya değmiyor 1 saat bile dayanmıyor ki :) benim eşim çok seviyor ama diyoki kalıcı değil yayılmıyo sinmiyo etrafa uçuyo gidiyo :)) ben missperadan bi dönem 30 ml almıştım bunu 30 tl ye :)) ama hiç kalıcı değil ki yani inan slajı yüksek olsa herdaim alıcağım parfüm olucak kendisi lacoste daki kremsliği başka hiç bi parfümde bulamıyorumonun gibisi yok..
Noa güzeldir ama gerçekten vanilya kendini çok hafif hissettiyor az buçuk bi tatlılığı var kremsi pudramsu edt olmasına rağmen aşırı kalıcı etrafa sinen yayılan bir kokusu var bende çok severim noa yı :)) çok kullandım bi dönemler miss gibi bi koku bırakıyor etrafa :)) dp nin noasıda aşırı güzel hatta dahada kalıcı ay bak özledim şimdi bi noa daha alıyım ben en iyisivalla bende sevgilim beğenmeyince almadım..böyle hafif parfümler arasında birtek noa'yı beğeniyor benimki
Al vallahi ben aldım bitanee:) bu 3.şişem olcak noa'da.Noa güzeldir ama gerçekten vanilya kendini çok hafif hissettiyor az buçuk bi tatlılığı var kremsi pudramsu edt olmasına rağmen aşırı kalıcı etrafa sinen yayılan bir kokusu var bende çok severim noa yı :)) çok kullandım bi dönemler miss gibi bi koku bırakıyor etrafa :)) dp nin noasıda aşırı güzel hatta dahada kalıcı ay bak özledim şimdi bi noa daha alıyım ben en iyisi
Gerçekten öyle ama krem sürmüşsün gibi tertermiz miss gibi bi koku bırakıyor benim kullandığım dönemlerde dolabımı her açıtğımda burnuma gelen o kremsi miss koku çok hoşuma gidiyordu çok kalıcı zaten :)) alıcam yaa bi chance bi noa kullanıcam bu gidişle ne varsa eskilerde var kuzum baksana yeni parfümleri alsamda bi iki sıkmadan sonra sıkılıyorumAl vallahi ben aldım bitanee:) bu 3.şişem olcak noa'da.benim noa'da tek hissettiğim temizlik pudra.
Aynen öyle tatlım ya dönüp dolaşıp bende Chance ve Noa'ya dönüyorumGerçekten öyle ama krem sürmüşsün gibi tertermiz miss gibi bi koku bırakıyor benim kullandığım dönemlerde dolabımı her açıtğımda burnuma gelen o kremsi miss koku çok hoşuma gidiyordu çok kalıcı zaten :)) alıcam yaa bi chance bi noa kullanıcam bu gidişle ne varsa eskilerde var kuzum baksana yeni parfümleri alsamda bi iki sıkmadan sonra sıkılıyorumeskiler oturmuş resmen :))
Dimi yaaAynen öyle tatlım ya dönüp dolaşıp bende Chance ve Noa'ya dönüyorumNoa benim ilk orjinal parfüm hediyemdi ondan çok başkadır yeri. Ömrüm boyuncada bıkmam kokusundan. Aynı şekilde Chance'den de asla bıkmam. Dolce&Gabbana rose the one'dan da çok ümidim var bakalım bıkmayacaklarım listesine eklenecek mi
Beğenmezsem bit pazarında konumda satışa koyarım tatlım ya olsunDimi yaarose the one ın kokusuna denemeden bakmasan iyi olur kuzum yaa tamamen şans olucak senin ki dediğin gibi kör alışveriş bakalım hayırlıs olsun ozaman
HehehBeğenmezsem bit pazarında konumda satışa koyarım tatlım ya olsunbana beğenecekmişim gibi geliyor
Kızlar bu lacoste pour femmeyi sevgilim hiç beğenmedi benim. Ondan almadım
valla benim ki beğenmedi bende şaşırdımılk defa lacoste begenmeyen bır erkek duyuyorum
herkes bayılır bu kokuya ne varsa anlamadım erkek kokusu gıbı bısey aslında
Chloe klasik pudralı bir koku değil ama
sanki chloe´yi denedim gibi geliyor ama tekrar denicem...iki hafta sonra vaktim olacak anca...
önerin icin tesekkür ederim :))
Evet bencede klasik olanı pudralı değil hafif temizlik hissi veren bi koku çiçeksi :) chloe love tam pudra kokusu ama tarzım değil daha çok 35 yaş üstü kokusu gibi olgun geliyor bana belkide bu kokuyu hep olgun kadınlarda aldığım içindir :)Chloe klasik pudralı bir koku değil ama
Evet kuzum pudrayla alakası yok chloe klasiğin. Kullandığım için biliyorum..chloe klasik çiçeksi meyveli bir koku gibi geliyor burnuma..tam notalarını bilmiyorum ama.Evet bencede klasik olanı pudralı değil hafif temizlik hissi veren bi koku çiçeksi :) chloe love tam pudra kokusu ama tarzım değil daha çok 35 yaş üstü kokusu gibi olgun geliyor bana belkide bu kokuyu hep olgun kadınlarda aldığım içindir :)
Kuzum chloe love baskkn cicek ve pudra kokuyor banada ve evet benimde tarzim degil rahatsiz eden bi yani var bu kokunun ve oohh miss dedirtmiyo valla.. Pudramsi kadifemsi olarak bi noa var benim gozumde bide lacoste klasik :)Evet kuzum pudrayla alakası yok chloe klasiğin. Kullandığım için biliyorum..chloe klasik çiçeksi meyveli bir koku gibi geliyor burnuma..tam notalarını bilmiyorum ama.
Chloe love' da bana göre tam pudra kokusu değil.. Bu parfümden de ben baskın, bayık bir çiçek kokusu alıyorum..ve hiç beğenmiyorum.. Maalesef parfüm zevkime uymuyor chloe love.. Pudra kokusu deyince daha soft kokular geliyor benim aklıma.. Chloe love soft değil..
Mesela soft pudralı parfüm olarak bulgari omnia crystalline vardır..tam hafif pudra kokusu,yazlık bir seçim