Aynen katılıyorum sana canım jadore çok bayık ve itici bir koku chloe love da gerçekten hiçde öyle anlatıldığı gibi pembe selpak kokusu değil bence rahatsız edici bitarafı var bu kokununChloe love en kötü parfümlerden biri bana göre. Çok övüldüğü için ilk denediğim zaman şok olmuştum.
Kötü olur da bu kadar mı olur diye... Tabii bu benim zevkim için böyle.
Bir de jadore çok çiçeksi bunun gibi. Yoğun çiçeksilik katlanılmaz geliyor bana. Çok ağır. Tiksindirici ölçüde kötü ikisi de.
Hiç pudra gibi bir koku almadım chloe love'dan.
Herkesin parfüm zevki farklı.. Bu kokuya beğenenler de çok.. Ben hayatta kullanam.. kokusunu birinde duyduğumda uzaklaşıyor umAynen katılıyorum sana canım jadore çok bayık ve itici bir koku chloe love da gerçekten hiçde öyle anlatıldığı gibi pembe selpak kokusu değil bence rahatsız edici bitarafı var bu kokunun
Bu parfümü merak ediyorum canım.. nasıl biraz tarif edebilir misin ?söyleyen oldu mu bilmiyorum guerlian linstant megic muhteşemdir
Oooo evet magic muhteşemdir ama artık üretilmiyormuş sadece guerlain l'instant üretiliyormuş magic sadece sevilde var şuan ellerinde kalan mış öyle söyledi @afterdarkmoonBu parfümü merak ediyorum canım.. nasıl biraz tarif edebilir misin ?
bende sevmiyorum gerçekten burnumu yakan zıt gelen bişi var içinde aldığımda başkasından bende uzaklaşıyorumHerkesin parfüm zevki farklı.. Bu kokuya beğenenler de çok.. Ben hayatta kullanam.. kokusunu birinde duyduğumda uzaklaşıyor um
Ben de duymuştum bu parfümün methini , denemek bir nasip olmamıştı ama. Sevile bir bakarım ama , şansıma artık kuzum varsaOooo evet magic muhteşemdir ama artık üretilmiyormuş sadece guerlain l'instant üretiliyormuş magic sadece sevilde var şuan ellerinde kalan mış öyle söyledi @afterdarkmoon
böyle makyaj malzemesi gibi kokar pudralı bi kokudur kremsi muhteşem bi koku :) açığı yok hiç biyerde ne dp ne bargello.. yanlız eğerki doğruysa üretimden kaldırılmasına üzüldüm gerçekten..
Evet kuzum valla eğer varsa bi bakarsın kokusuna gerçekten çok güzel bi kokudurBen de duymuştum bu parfümün methini , denemek bir nasip olmamıştı ama. Sevile bir bakarım ama , şansıma artık kuzum varsa
nuraycımm lacoste kalıcı mı peki yaaa yayılıyor muVar tabikide fistikim lacoste pour femme bargelloda cok guzel kodu 154 bi bak mutlaka Noa da ya 262 ydi yada 260 tam hatirlamiyorum oyle biseydi :)) ama d&p nin noasi daha guzel hem kalici hem de yayilan bi koku :)
Maalesef canim keske yayilsa hicde kalici degil ucuyor kokusu hemennuraycımm lacoste kalıcı mı peki yaaa yayılıyor mu
Lacoste pour femme şekerli bir koku değildir canım. Kremsidir.. nerde denedin ki sen? Noanında şekerle alakası yokkizlar gecen hafta denedim parfümleri ...ilk söylemek istedigim Viktor Rolf - Flowerbomb´un pudramsilikla alakasi yok resmen seker gibi kokuyor.. ben öyle agir kokulari hic sevmiyorum..bana cok agir geldi o nedenle aklimda en cok o kaldi ve ilk yorumum ona :)
Guerlian Shalimar´da aynen cok agirdi..satici bayan ´klasik bir kokudur´ dedi
Lacoste -Pour Femme ve Cacharel-Noa´da da azda olsa o sekerimsi(nasil tabir edilir bilemedim anlamissinizdir umarim :) ) koku var ...iclerinden birini sececek olsam Noa´yi secerdim en hafifi oydu
yazdiginiz öneriler icin cok tesekkür ediyorum devamini bekliyorum :)
ayrica kendi adima sunu fark ettim, ben Jil Sander- Jil parfümünü cok begeniyorum , acik parfümü yok orjinalini de alamadim Bodylotion´u aldim galiba benim aradigim parfüm o...birde Jil Sander- Eve denemistim odunsu bir koku..ben cicek ve sekerimsi kokulardan hoslanmiyorum bunu anladim... Evidence parfümünü de severek kullaniyorum...bu üc parfümünde cok keskin kokulari var bana böyle olmasi gerekiyor herhalde...
siz kendinizde hangi analizleri yaptiniz? Hangi tür kokulardan hoslan(m)iyorsunuz?
Aaa ben hiç okumamışm orayı :) cidden yaa noa ve lacoste klasik şekerli kokular değil ki azda olsa şekerimsi demiş hani.. yok yahu içeriğinde şekerli izlenim bırakıcak bi esans dahi yok bu iki koku kremsi hafif pudramsıdır valla.. cidden nerden nedemiş acaba?Lacoste pour femme şekerli bir koku değildir canım. Kremsidir.. nerde denedin ki sen? Noanında şekerle alakası yok
Açık parfümcüde denemşse eğer kokuları benzetememiş olabilirler. Özellikle ondan sordum kuzum nerde denedin diye..orjinalleri şekerli değil kesinlikleAaa ben hiç okumamışm orayı :) cidden yaa noa ve lacoste klasik şekerli kokular değil ki azda olsa şekerimsi demiş hani.. yok yahu içeriğinde şekerli izlenim bırakıcak bi esans dahi yok bu iki koku kremsi hafif pudramsıdır valla.. cidden nerden nedemiş acaba?
Tabii canım bende öyle düşünmüştüm eğer açık olarak baktıysa hangi açık parfüm olarak baktı kokuların orjinalleri dediğin gibi şekerli değil içeriğinde şekerli esans dahi yok..Açık parfümcüde denemşse eğer kokuları benzetememiş olabilirler. Özellikle ondan sordum kuzum nerde denedin diye..orjinalleri şekerli değil kesinlikle