mandilin tawık wicdanlı Kayıtlı Üye 15 Ocak 2009 5.767 0 156 Diğer 26 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi acemiperi #21 pericim az önce denedim tarifi. şekilleri çok hoş gözükmesede umarım tadı güzel olmuştu. Bekliyorum şimdi soğumasını. tekrar teşekkürler tarif için. öptüm.
pericim az önce denedim tarifi. şekilleri çok hoş gözükmesede umarım tadı güzel olmuştu. Bekliyorum şimdi soğumasını. tekrar teşekkürler tarif için. öptüm.
mandilin tawık wicdanlı Kayıtlı Üye 15 Ocak 2009 5.767 0 156 Diğer 26 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi acemiperi #22 tattım çook hafif değişik bi tatlı oldu tam yaz tatlısı. Birazcık daha şekerli yaparsam daha güzel olacak :)
tattım çook hafif değişik bi tatlı oldu tam yaz tatlısı. Birazcık daha şekerli yaparsam daha güzel olacak :)
acemiperi Şükür Rabbime Kayıtlı Üye 8 Mayıs 2008 8.605 524 363 27 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi acemiperi #23 mandilin .!.: tattım çook hafif değişik bi tatlı oldu tam yaz tatlısı. Birazcık daha şekerli yaparsam daha güzel olacak :) Genişletmek için tıkla... ellerine sağlık. şekeri istediğin gibi ayarlayabilirsin canım
mandilin .!.: tattım çook hafif değişik bi tatlı oldu tam yaz tatlısı. Birazcık daha şekerli yaparsam daha güzel olacak :) Genişletmek için tıkla... ellerine sağlık. şekeri istediğin gibi ayarlayabilirsin canım