- 28 Mart 2019
- 3.953
- 3.982
- Konu Sahibi AYSUDEGILAYSUN
inşallah nasip olurbana da nasip olsun. sende ki cesaretden lazım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah nasip olurbana da nasip olsun. sende ki cesaretden lazım :)
Merhaba ben Absolut bende bdv bağımlısı oldum
Uyurken arka sonda avruoa yakası...Hehehe o bende de var ya. Altıntop fani olmak çok zor. Her yerde izlemesi geliyor insanın.
Özellikle yemek yerken Avrupa Yakasi olmazsa olmazim
Oyunu silerekMERHABA KIZLAR. Üzülerek size derdimi anlatmak isterim yaklaşık 9 ay önce PUBG oyununu telefonuma indirdim. Farkında olmadan fena sardım oyuna. Çalıştığım yerde boş bulduğum zamanlar da, eve gidince sadece temel ihtiyaçlarımı karşılamak için telefonumu bırakıyorum. Sabah erken işe gideceğimi bile bile gece 3.00 kadar oyun oynuyorum. Eski flörtüm oyun yüzünden ona zaman ayırmıyorum diye beni terk etti. Asosyal biri oldum artık çevremdekiler benimle konuşmak dahi istemiyor. Bu sorunumu nasıl atlatabilirim.
Oyun da hiç bişeye benzemiyo bi bana öyle geliyor herlde üstüne para verseler yine oynamamMERHABA KIZLAR. Üzülerek size derdimi anlatmak isterim yaklaşık 9 ay önce PUBG oyununu telefonuma indirdim. Farkında olmadan fena sardım oyuna. Çalıştığım yerde boş bulduğum zamanlar da, eve gidince sadece temel ihtiyaçlarımı karşılamak için telefonumu bırakıyorum. Sabah erken işe gideceğimi bile bile gece 3.00 kadar oyun oynuyorum. Eski flörtüm oyun yüzünden ona zaman ayırmıyorum diye beni terk etti. Asosyal biri oldum artık çevremdekiler benimle konuşmak dahi istemiyor. Bu sorunumu nasıl atlatabilirim.
bi ara seker oyunu vardi herkes onu oynardi.
bi ben ozurluyum herhalde indirdim.meraktan hic sevmedim.bu ne ya dedim.
Bahsettgniz oyunda ayni sekilde.
oyun bagimliligi bana hem sacma geliyor yani anlamsiz.
sohbeti daha cok severim ben.arkadaslarla olmayi esle kahve film keyfi gibi..
hersey sizin elinizde aslinda.
bakin insanlar bile uzaklasmis sizden
cok haklisin,hiç başlatmaAynen. Ben de bir şeyin bağımlısı olmayı hiç sevmiyorum.
Bazen indirip bir şey oynayayım diyorum ama sarmıyor. Boş vaktim az ama istesem işyerinde molalarda ve gece oynardım.
Eşimin kuzeninin evine gittik. Bu pubg yüzünden eşi yarım saat sonra hoşgeldiniz dedi.
Ben en boş vaktimde netflix ten film dizi falan izlerim..
Eşim bazen indireyi diyor da işyerindeki çocukların nasıl kitlendiğini gösteriyorum "sakın indirme kavga ederiz' diyorum.
Çünkü hem oyun oynamayı sevmiyorum, hem de evde küçük çocuk varken beraber oynama falan mümkün değil..
MERHABA KIZLAR. Üzülerek size derdimi anlatmak isterim yaklaşık 9 ay önce PUBG oyununu telefonuma indirdim. Farkında olmadan fena sardım oyuna. Çalıştığım yerde boş bulduğum zamanlar da, eve gidince sadece temel ihtiyaçlarımı karşılamak için telefonumu bırakıyorum. Sabah erken işe gideceğimi bile bile gece 3.00 kadar oyun oynuyorum. Eski flörtüm oyun yüzünden ona zaman ayırmıyorum diye beni terk etti. Asosyal biri oldum artık çevremdekiler benimle konuşmak dahi istemiyor. Bu sorunumu nasıl atlatabilirim.
MERHABA KIZLAR. Üzülerek size derdimi anlatmak isterim yaklaşık 9 ay önce PUBG oyununu telefonuma indirdim. Farkında olmadan fena sardım oyuna. Çalıştığım yerde boş bulduğum zamanlar da, eve gidince sadece temel ihtiyaçlarımı karşılamak için telefonumu bırakıyorum. Sabah erken işe gideceğimi bile bile gece 3.00 kadar oyun oynuyorum. Eski flörtüm oyun yüzünden ona zaman ayırmıyorum diye beni terk etti. Asosyal biri oldum artık çevremdekiler benimle konuşmak dahi istemiyor. Bu sorunumu nasıl atlatabilirim.
[
ah ahhh benimde kocam LoL oynar gece gündüz resmen aynı evde iki farklı hayat yaşıyoruz fena bağımlı ve bı turlu bırakmıyor nasıl bıraktıracam bilmiyorumMERHABA KIZLAR. Üzülerek size derdimi anlatmak isterim yaklaşık 9 ay önce PUBG oyununu telefonuma indirdim. Farkında olmadan fena sardım oyuna. Çalıştığım yerde boş bulduğum zamanlar da, eve gidince sadece temel ihtiyaçlarımı karşılamak için telefonumu bırakıyorum. Sabah erken işe gideceğimi bile bile gece 3.00 kadar oyun oynuyorum. Eski flörtüm oyun yüzünden ona zaman ayırmıyorum diye beni terk etti. Asosyal biri oldum artık çevremdekiler benimle konuşmak dahi istemiyor. Bu sorunumu nasıl atlatabilirim.
Off bayılırım Avrupa yakasınaben de durayım şurda...
ben de avrupa yakası bağımlısı oldum...
Eşim bazen baya baya haklı olarak trip atıyor...