• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hamilelik hakikaten farklı bir olaymış, ne evhamlı sinirliymişim şu konuyu açarken. 😁
Eşimi epey takip ettim olayı büyüttüm deştim. Ama kadından burda anlattığım dışında farklı birşey çıkmadı yani mevzu kapandı.
Bu olayla ilgili başka bir yanlışını da görmedim. Eşimde zaten oyunu sildi 4-5 aydır hiçbir online oyun oynamıyor.
Bebeğimiz Rüzgar'ımız doğdu, 3 aylık oldu bile. ❤ İş güç borç harç dışında şimdilik hiçbir sıkıntımız yok Allah'a şükür herşey yolunda..
@Mune rica etsem konumu kapatabilir miSin? Tekrar hortlamasın 😂

Hamilelik hakikaten farklı bir olaymış, ne evhamlı sinirliymişim şu konuyu açarken. 😁
Eşimi epey takip ettim olayı büyüttüm deştim. Ama kadından burda anlattığım dışında farklı birşey çıkmadı yani mevzu kapandı.
Bu olayla ilgili başka bir yanlışını da görmedim. Eşimde zaten oyunu sildi 4-5 aydır hiçbir online oyun oynamıyor.
Bebeğimiz Rüzgar'ımız doğdu, 3 aylık oldu bile. ❤ İş güç borç harç dışında şimdilik hiçbir sıkıntımız yok Allah'a şükür herşey yolunda..
@Mune rica etsem konumu kapatabilir miSin? Tekrar hortlamasın 😂
Çok sevindim canım 🙏🏻 maşallah ❣️

Kızlar hiç iyi değilim.
Konu açmıştım eşim sürekli bir online oyun oynuyor, bağımlı gibi diye.
Son zamanlarda oyunda bir kadın vardı, genelde hep aynı grupta oynuyorlardı. Eşim benim yanımda oyun içinde sesli konuşuyordu. O yüzden çok takılmamıştım. O kadında evli ve Türkiye'nin bir ucunda. Neyse.
Ama bugün ikindi gibi telefonunda bir num gördüm 10 dk konuşmuş. Eşim normalde kimseyle o kadar konuşmaz, en fazla 1-2 dk.
Şeytan dürttü ya. Görünce şüphelendim, numarayı alıp bilinmeyen numaralara sordurdum. Ad soyad o kadın çıktı. Hemen tel dökümüne baktım son 1 ayın. Sadece 1 kez o da bugün konuşmuş, 10 dakika.
Ne tesadüfse bende ilk konuşmada bugün yakaladım işte.
Ne yapayım şimdi bir akıl verin bana. Çok sinirliyim. Nasıl bir tepki vereyim. Az sonra işten gelecek. Elim ayağım titriyor sinirden. Tansiyonum yükseldi sanırım.
Ne konuşmuş olabilir ne bahanesi olabilir çıldıracağım !!!!!
Ben mi abartıyorum farklı bir durum olabilir mi !!!
Bu aynı oyun ve grupta eşimin kardeşi kuzenleri arkadaşları vs de var. Hepsi bu kadını tanıyor. Aklım almıyor.
Oyunu sildireceksiniz.yoksa yakinlasirlar

Eşimin tel dökümüne baktım şimdi temiz yani arama msj vs yok. Ama kadına numarasını kapatmadan önce, watsaptan yazmış olmayacağı ne malum tabi.
Kadın numarasını kapatmış.
Kadının ve kocasının instagram hesabını buldum. Kocası tır şöforuymuş, kadının iki tane boyu kadar çocuğu var. Yaşı 40'larda..
İstanbul'da yaşıyorlar.
Kocasıyla mutluluk pozları vs var.
Eşime; kocasına mesaj atıcam şimdi dedim. Bağırıp çağırdı bak ucu banada dokunur şakın öyle birşey yapma diye.
Ne yapayım sizce bana bir akıl verin. Atamıyorum öfkemi.
Kadinin adi sevdiye miydi

Esra Erol da böyle bi konu vardı oyundan tanışıp maf olmuş hayatlar eşiniz le konuşun hiç hoş kokular gelmedi nedense

Millet evli, sanki iş güç yok ta bir de oyunla uğraşıyorlar..erkeği kadını ..bir de ordan birbirlerini buluyorlar...yazıklar olsun gerçekten benim affedebileceğim bişey değil doğrusu

Hiç bir kadın yanılmaz ve kadınlar hep hisseder bunlar köprüden önce çok çıkış iyi düşün öyle konuş. Aksi halde üstte çıkıp suçlu psikolojisi ile seni haksız çıkarabilir

Sosyal medya ve oyunlardan ne kadar uzak durulursa o kadar düzgün ilerliyor ilişkiler.
Eşinizle açık açık konuşun.
Normalde bu kadar uzun konuşmuyorsa o zaman oyun hakkında tanışma vs gibi konuşmalar gerçekleşmiştir.
Çevremde bu oyunlardan tanışıp ilişkiye başlayan o kadar çok kişi var ki.

Bence şimdi de bakın
Bakın anlayabiliyorum sizi ama her erkek aynı olacak diye birşey yok, devamı gelmedi zaten saçma birşeymiş.
Bakmama gerek yok uzunca bir süre takip ettim. Ben zaten eşimin hareketlerinden hemen anlıyorum bir yanlış yapıyor olduğunu. Kendisi de bu olay aklına gelince üzülüyor, ne gereksiz birşey yapmışım diye.
Pubg denilen bu oyun hakikaten bağımlılık yapan gereksiz insanlarla dolu bir oyun.

E siz de oynayın. Sizde biriyle konuşun numaralaşın. Hemde eşinizin gözü önünde. Yaşattığını yaşamadan anlamıyor çoğu. Yapın sizde hadi normalse birşey dememesi lazım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back