- Konu Sahibi Ocimum basilicum
eski konu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merak ettimKonu yeniden hortlamış son durum ne oldu acaba
Ben deeMerak ettim
Merak ettim
Hamilelik hakikaten farklı bir olaymış, ne evhamlı sinirliymişim şu konuyu açarken.Ben dee
Çok sevindim canım maşallahHamilelik hakikaten farklı bir olaymış, ne evhamlı sinirliymişim şu konuyu açarken.
Eşimi epey takip ettim olayı büyüttüm deştim. Ama kadından burda anlattığım dışında farklı birşey çıkmadı yani mevzu kapandı.
Bu olayla ilgili başka bir yanlışını da görmedim. Eşimde zaten oyunu sildi 4-5 aydır hiçbir online oyun oynamıyor.
Bebeğimiz Rüzgar'ımız doğdu, 3 aylık oldu bile. ❤ İş güç borç harç dışında şimdilik hiçbir sıkıntımız yok Allah'a şükür herşey yolunda..
@Mune rica etsem konumu kapatabilir miSin? Tekrar hortlamasın
Oyunu sildireceksiniz.yoksa yakinlasirlarKızlar hiç iyi değilim.
Konu açmıştım eşim sürekli bir online oyun oynuyor, bağımlı gibi diye.
Son zamanlarda oyunda bir kadın vardı, genelde hep aynı grupta oynuyorlardı. Eşim benim yanımda oyun içinde sesli konuşuyordu. O yüzden çok takılmamıştım. O kadında evli ve Türkiye'nin bir ucunda. Neyse.
Ama bugün ikindi gibi telefonunda bir num gördüm 10 dk konuşmuş. Eşim normalde kimseyle o kadar konuşmaz, en fazla 1-2 dk.
Şeytan dürttü ya. Görünce şüphelendim, numarayı alıp bilinmeyen numaralara sordurdum. Ad soyad o kadın çıktı. Hemen tel dökümüne baktım son 1 ayın. Sadece 1 kez o da bugün konuşmuş, 10 dakika.
Ne tesadüfse bende ilk konuşmada bugün yakaladım işte.
Ne yapayım şimdi bir akıl verin bana. Çok sinirliyim. Nasıl bir tepki vereyim. Az sonra işten gelecek. Elim ayağım titriyor sinirden. Tansiyonum yükseldi sanırım.
Ne konuşmuş olabilir ne bahanesi olabilir çıldıracağım !!!!!
Ben mi abartıyorum farklı bir durum olabilir mi !!!
Bu aynı oyun ve grupta eşimin kardeşi kuzenleri arkadaşları vs de var. Hepsi bu kadını tanıyor. Aklım almıyor.
Kadinin adi sevdiye miydiEşimin tel dökümüne baktım şimdi temiz yani arama msj vs yok. Ama kadına numarasını kapatmadan önce, watsaptan yazmış olmayacağı ne malum tabi.
Kadın numarasını kapatmış.
Kadının ve kocasının instagram hesabını buldum. Kocası tır şöforuymuş, kadının iki tane boyu kadar çocuğu var. Yaşı 40'larda..
İstanbul'da yaşıyorlar.
Kocasıyla mutluluk pozları vs var.
Eşime; kocasına mesaj atıcam şimdi dedim. Bağırıp çağırdı bak ucu banada dokunur şakın öyle birşey yapma diye.
Ne yapayım sizce bana bir akıl verin. Atamıyorum öfkemi.
Yok değildi. Konu eski zaten canım.Kadinin adi sevdiye miydi
Yok birşey çıkmadı :) boşuna bu kadar evham yapmışım. Konu eski zatenEsra Erol da böyle bi konu vardı oyundan tanışıp maf olmuş hayatlar eşiniz le konuşun hiç hoş kokular gelmedi nedense
İyi hadi sevindimYok değildi. Konu eski zaten canım.
Yok birşey çıkmadı :) boşuna bu kadar evham yapmışım. Konu eski zaten
Yok değildi. Konu eski zaten canım.
Yok birşey çıkmadı :) boşuna bu kadar evham yapmışım. Konu eski zaten
Konu eski canım. Eşimin anlattığı gibiymiş artı birşey çıkmadı.Nası çıkmadı ya? 10dk ne konuşmuş oyundaki kadınla
Konu eski canım. Eşimin anlattığı gibiymiş artı birşey çıkmadı.
Sayfaları okursunuz. Ayrıntıları unuttum bile, konu eski. 5 ay geçti üzerinden.Ne anlattı ki yani oyundaki kadınla konuşmanın ne gerekçesi olabilir...
Sayfaları okursunuz. Ayrıntıları unuttum bile, konu eski. 5 ay geçti üzerinden.
Sandığım gibi birşey değilmiş, hamileliğin verdiği sinir ve evhamla, abartmışım.
Bakın anlayabiliyorum sizi ama her erkek aynı olacak diye birşey yok, devamı gelmedi zaten saçma birşeymiş.Bence şimdi de bakın