- 27 Haziran 2019
- 37
- 11
- 8
- 32
- Konu Sahibi AYSUDEGILAYSUN
-
OYUNA YÜKSEK MEBLADA PARA VERDİM SİLDİM AMA TEKRAR YÜKLEDİMSilin telefondan bu kadar zor olmamali
Merhaba ben Absolut bende bdv bağımlısı oldum
GERÇEKTEN ÇOK ZOR Bİ DURUM HELE Kİ EVLİ İSENben de durayım şurda...
ben de avrupa yakası bağımlısı oldum...
Eşim bazen baya baya haklı olarak trip atıyor...
kesinlikle haklısınız ciddi anlamda bir destek almam gerekliGidin tedavi olun.
Alışkanlıklarda insanın sosyal hayatını etkileyecek ne varsa bence zararlıdır.
gerçekten çok ciddiyim, benim gibi olup ta kendine itiraf edemeyen çok insan varallah allah
ciddi misiniz yahu herkes bağımlısı olmuş??
pubg pişmanlıktır.Nasil bir oyun bu. Ben de bagimli olacagim bir sey ariyordum. Bende de baglanmama sorunu var bu ara.
Sadece tatliya duskunlugum devam ediyor. Bir de latte.
Ben bir seyden kurtulmak istedigimde kendime uc gun sure veriyorum. O uc gun de baska seylere odaklaniyorum. Bu yabanci dizi olabilir, disarida dolasmak olabilir, bir puzzle cozmek olabilir ama bilgisayarda degil, resim olabilir, muzik dinlemek, meditasyon olabilir vs vs...
Kesinlikle kokten silmelisiniz. Oyle gunde bir saat oynayayim, bazilarinda ise yaramiyor.
gerçekten en doğrusunu yapmışsınız külüstür telefon çok iyi bir çözüm olmuşBu oyun yüzünden kac sefer eşimle boşanma asamasına geldik ben kavga cıkar maya basladım eşimde tamamen oyuna sardı işten gelir yemeginş yer eline teli alır yatana kadar oynardı. En son baska sebebten tartıstık telden bi kıza mesaj attığı için telini aldım ona güvenmediğim için dedim ama maksat oyundan da uzaklassın. Şimdi külüstür telle geziyor telefondan da oyunu sildim kafam rahat
Hehehe o bende de var ya. Altıntop fani olmak çok zor. Her yerde izlemesi geliyor insanın.ben de durayım şurda...
ben de avrupa yakası bağımlısı oldum...
Eşim bazen baya baya haklı olarak trip atıyor...
yemek dahi yemiyorumBen bilgisayar oyunlarına karşı değilim, çok sever, oynarım
Ama hayatınızı, temel ihtiyaçlarını etkileyecek kadar çalıyorsa zamanınızı orada bir sıkıntı var
yaşım 26 çevremdekilerde ısrar ediyor evlenmem için fakat oyun yüzünden flörtüm beni terk etti ilk önce bu oyun illetinden kurtulmam lazımHep kadınlar konu açıyordu kocam oynuyor diye. Evlenip çocuk yapmaya ne dersin? İki lokma yemek için bebenin gözünün içine bakıyorum bütün oyunlarımı da sildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?