Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sebepsiz zengilesme davasi acarak alabilirsiniz diye biliyorum ben.
Dava acicak kadar büyük bi para milyarlar değil yani![]()
Ptt şubesine gidip saatini ksrt blgilermi hangi subeden yapdigimi sylesem geri alamzmiyim cok ugrasirmyim![]()
Maalesef canım hukuki bir yol dışında alamazsın. O da biliyorsun baya uzun iş.
hesaba yatırılan para maalesef geri alınamıyor. yine de bir git konuş ama![]()
Hadi ya gitti para desene![]()
Dava ile ugrascak halim yok hamileyim![]()
Degcek kadar büyük miktarda değil anneme anneler günü hediyesi icin yatrmisdim o parayi![]()
Gitti ozman para
Hadi ya gitti para desene![]()
Dava ile ugrascak halim yok hamileyim![]()
Degcek kadar büyük miktarda değil anneme anneler günü hediyesi icin yatrmisdim o parayi![]()
Gitti ozman para
bigun bankadan yanlislikla esimin hesabina yuklu miktarda isim benzerliginden para aktarilmis aradilar esimin imzasi gerekiyomus o kisi cekemiyomus. insallah pttde size yardimci olur.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
gidermiymiş canım hiç para yatırdığın makbuzla birlikte gidiyorsun işlemi iptal edip doğru hesap numarası giriyorsun diye biliyorum ben
ha arkadaşım dedi şimdi ptt ye gidip konuşup bilgileri yatırdığın hesap nu falan veriyormuşsun onlar -eğer uğraşırlarsa- karşı taraftan doğrulama istiyorlarmış ama karşı taraf oldu da kötü niyetli - yoo bu parayı bekliyordum- vs derse şansın hiç hiç yok. oldu da evet yanlış yatırılmış dedi 15 gün içinde geri veriliyormuş sana..
mesai saattleri içinde ararsan açarlar cnm açmazlarsada vakit kaybetmeden ptt git sistemde yaptığın işlemler zaten kayıtlıdırMakbuz almadim kendi ptt kartimdan bi hesap numarasina para aktarma yapdm yapdigim ptt bankamatigi saati hesabim miktar hepsi mevcut ama son anda onaya basarken yanls isim olduğunu farkettim ama para gtti msteri hzmetleirni aradm bi no verdker okdr aradim acan olmdi sbh bda denicem cok ugrasmak istemiyrm(
mesai saattleri içinde ararsan açarlar cnm açmazlarsada vakit kaybetmeden ptt git sistemde yaptığın işlemler zaten kayıtlıdır
Neden gitsin ya? Bankalar da yanlis yatirildiginda duzeltilebiliyor. Ptt de banla artik o da duzeltr. Siz gidip bi görüşün pttyle, biraz ugrasirsiiz belki ama gitmez para pesini birakmayin. Davalik bi durum yok bence
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aklıma babam geldi geçmiş zaman telefonuna baya iyi bi'tl yüklenmişti 100 tl falandı galiba. Bi'sırıttık aa nerden geldi falan sonra bekledik biri arayacak mı diye, ağlak küçük bi'ses aradıAbi ben öğrenciyim yanlışlıkla size gitti lütfen şu numaraya gönderir misiniz diye
İnsan çok kötü oluyo böyle yanlışlık durumlarında küçük bi'rakam olsa dahi:26: Ama hallederler diye düşünüyorum gidip iptal edebilirsiniz bence bu hatayı tek yapan da siz değilsinizdir zaten sık yaşanıyodur diye düşünüyorum geçmiş olsun
O hatayida yapdim.ben 100 değilde 20 TL 100 kontör yerine geciyidu son bi rakamla kendim yerine birine gnderdm aradm adam insafli cikdi geri yolladi iyi insanlar var canm hala
Ama ptt braz ilgisiz gelio bana bu aralar ne zman musteri hzmetlerni arayp bi isimi halledemedigmde çözüm bulamadım hep subeye git yk anlamdm kelimelrr :)
Gene bir numara yuzunden gtti para yarn halletmye çalışıcam umarm hal olur mahkemeye kdr tasmayi düşünmyrm ugrasmaya degmez zatende inşallah kisa yoldan halledeblrm dye umuyorum
Biz de göndermiştik de garibim kendi parası için bi'sürü dua etmişti babama
Telefonla bence de hallolmaz, oraya gidince hatayı düzeltirler bence. Sonucu yaz lütfen![]()