PTT ile uluslararası kargı göndermek

office

Ben sizden değilim...
Pro Üye
9 Eylül 2007
21.429
66.418
1.123
selam arkadaşlar

PTT ile daha önce uluslararası kargo göndermiş olanınız var mı?

Valla bu konuda PTT ye güvenme derim. Benim şehirler arası kargom hatta istanbul Anadolu yakasına gönderdiğim bi kargoyu bile teslim edemediler. Ve ortada yok

almanya ya önemli bi evrak göndermiştim zamanında ulaşmayınca araştırdım evrak hiçbiryerde yoktu kayıptı uzun uğraşlar sonrası 2 ay sonra yerine ulaştı ama olan benm işime oldu

çok teşkkürler arkadaşlar çok haklısınız ama en makulu ptt oldu bir anda. diğerlerinin verdiği fiyatla oraya gider, 1 ay kalır dönerim herhalde :D benim de şehirlerarası kargom kayboldu ama kime sorsam PTT ile gönder dediler, bir de sizlere danışayım dedim.

Valla bu konuda PTT ye güvenme derim. Benim şehirler arası kargom hatta istanbul Anadolu yakasına gönderdiğim bi kargoyu bile teslim edemediler. Ve ortada yok

size katılıyorum..
ptt kargodan çok çektim ben.. bi haftadan önce elime geçmedi sipariş verdiğim şeyler, yurt içi olduğu halde...
getireceğiz bugün diolar evde duruorum bi yere çıkmıorum..
ee nerdesiniz, yarın getirecez diolar bu seferde..
geldiklerinde evde yoksam kağıt falan bırakmadan çekip gidiolar..
kimisi de adresi bulamıo...tarif etmemi istio..
kafalarına göre iş yapıolar...
ayy daraldım yine aklıma geldikce..
office mümkünse başka kargoya ver.. en memnun kaldığım surat ve aras kargo..
yok eğer böle imkanın yoksa, beklemeye ve çıkabilecek sıkıntılara hazırlıklı ol...:50:

bende bir ay kadar once, belki daha fazla da olmuştur, rusyaya yolladım
paket henüz alıcıya ulaşmadı ama bu ptt ile değil rus postasıyla ilgili
ptt ile gonderebilirsin, özel kargolar fahiş fiyatlar veriyor

Ben de tavsiye etmiyorum.
2 kayıp evrak ve bir kere de aynı ilçe de 35 günde gelen kargo teslimatı gerçeği var iş yerimde.

Ben PTT kargoyla İngiltereye hediye yollamıştım geçen yaz, 15 günde ulaşmıştı sorunsuzca. Ama oranın posta ağı çok gelişmiş, ilgisi var mıdır bilmem...

Ben PTT kargoyla İngiltereye hediye yollamıştım geçen yaz, 15 günde ulaşmıştı sorunsuzca. Ama oranın posta ağı çok gelişmiş, ilgisi var mıdır bilmem...

ilgisi olmaz mı, bana arkadaşım rus postasının çok ağır oldugunu söylemişti, hala eline ulaşmamış paket :(
ingiltere hızlı olmasaydı sizinki de ulaşmazdı, yani her iki ülkeyle de ilgili bir durum

ben de ingiltereye ve hollandaya yolladım sorunsuz ulaşmıştı.

eğer acelesi olmayan önemsiz birşeyse, kutu değilde, sarıp mektup olarak yollayın kayıtlıyla, 15 tl ye bile gönderebilirsiniz :ssz: ben kitap ve atkı göndermiştim.

kutu (kargo)yu 60 tlye yollamıştım. daha çabuk vardı.

anladığım kadarıyla yurtdışı gönderilerde sorun giden ülke kargosundan kaynaklanıyor. sanırım ptt yurtdışına PTS adında ki bir özel kargo firmasıyla yolluyormuş ama ne kadar doğru bilemiyorum. aramak istedim telefona cevap veren kimse olmadı. çok teşekkürler cevaplar için gerçekten hepiniz çok yardımcı oldunuz :)

selam arkadaşlar

Nereye göndereceğinizde önemli.
Rusya tahaddütlü mektupları 2-3 aydan önce teslim etmiyor. Bu yüzden davetiyem yandı benim. 1 ayı geçti hala gelmedi.
Almanya dan gönderdiler ama yinede bu ülke olacaksa büyük kargo firmaları hariç diğerlerine bulaşmayın derim

cnm bana fransadan bi kere mektup gibi önmli evraklar yollanmıştı bi hafta sürdü bi kere kutu yollandı ptt bir aydan fazla sürede getrdi

Konu içeriği sebebiyle ilgili başlığa taşınmıştır.

selam arkadaşlar

Merhabalar,

Ben hem Ingiltereye hem de Japonyaya kargo gonderdim..Hepside yerine sorunsuzca ulasti.Yalniz Ptt den gondereceginde aliciya teslim gondermelisin ki sorun yasamayasin..Size fis gibi uzerinde numara olan bir evrak veriliyor, eger kaybolursa takibi yapilabiliyor..

yorumlar için çok çok teşekkür ederim. Buradan da edindiğim bilgilere dayanarak Pazartesi sabahı kargoyu PTT ye verdim. bu sabah itibariyle Chennai de arkadaşımın eline sorunsuz ve gümrüksüz ulaştı :) yurtdışı konusunda PTS ile çalışıyorlarmış, bir sorun çıkmadı çok şükür.

Back