• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah yardimciniz olsun oncelikle.. istemekte hakkiniz var elbette ama şu hep atlaniyor bende (tup benek tedavisi goruyorum )
Oncelikle kimin kime sahip cikmasindan ziyade Allah insana kafi degilmi? Siz allaha emanet edin gerisini dusunmeyin.
Ikincisi biri birine bakar mantigi uzun emeldir
Bu hayatta 4 tane evladini birden kaybetmis insanlari gordum. Bir ailenin yok oldugunuda..
Once kendinize bi sorun kizimin ve kendimin yaşama garantisi kac yil? Ugrastiniz denediniz tamam arkaniza yaslanin tevekkul ve tefekkür etme zamani.
Inanin bende ayni mucadele4i veriyorum ama neden olmadiginin cok cok ustune gidip akli ve bedeni sagligini bozmak kendimize bela istemektir. Hic kimse kimseye garanti degil
INSANA allah kafidir. O dilerse butun dunya onla olur korur kollar istemesse kardesi olsa nafile.. Inşallah dualarimiza istediklerimize umduklarimiza kendimde de dahil dikkt ederiz.. kolayliklar diliyorum.

Allah yardimciniz olsun oncelikle.. istemekte hakkiniz var elbette ama şu hep atlaniyor bende (tup benek tedavisi goruyorum )
Oncelikle kimin kime sahip cikmasindan ziyade Allah insana kafi degilmi? Siz allaha emanet edin gerisini dusunmeyin.
Ikincisi biri birine bakar mantigi uzun emeldir
Bu hayatta 4 tane evladini birden kaybetmis insanlari gordum. Bir ailenin yok oldugunuda..
Once kendinize bi sorun kizimin ve kendimin yaşama garantisi kac yil? Ugrastiniz denediniz tamam arkaniza yaslanin tevekkul ve tefekkür etme zamani.
Inanin bende ayni mucadele4i veriyorum ama neden olmadiginin cok cok ustune gidip akli ve bedeni sagligini bozmak kendimize bela istemektir. Hic kimse kimseye garanti degil
INSANA allah kafidir. O dilerse butun dunya onla olur korur kollar istemesse kardesi olsa nafile.. Inşallah dualarimiza istediklerimize umduklarimiza kendimde de dahil dikkt ederiz.. kolayliklar diliyorum.
Haklisiniz tabi. Allahim ne derse o olur. Ama kalabalik aileyi cok seviyorum. Bunu istemek en dogal hakkim yani. Kizim zaten Allaha sukur gidişati iyi. Yarin birgun kardesleri olsa tabiki daha iyi olur.. hic birimizin garantisi yok o kesin ama garantimiz yok diyerek eli kolu bagli duramayiz dimi.. hayat devam ettikce umut var demektir. Rabbim hepimizin dilegini istegini yerine getirsin insaallah

Haklisiniz tabi. Allahim ne derse o olur. Ama kalabalik aileyi cok seviyorum. Bunu istemek en dogal hakkim yani. Kizim zaten Allaha sukur gidişati iyi. Yarin birgun kardesleri olsa tabiki daha iyi olur.. hic birimizin garantisi yok o kesin ama garantimiz yok diyerek eli kolu bagli duramayiz dimi.. hayat devam ettikce umut var demektir. Rabbim hepimizin dilegini istegini yerine getirsin insaallah
Tabiki yapiyoruz tedbirimizi aliyoruz canim istemesine bende istiyorum ama Yaradan istemeyince ne desek bos. :) 5 kardes olsamda kalabalik hayalim yoj tabi:) peki nabtiniz geldimi genetikten?

Tabiki yapiyoruz tedbirimizi aliyoruz canim istemesine bende istiyorum ama Yaradan istemeyince ne desek bos. :) 5 kardes olsamda kalabalik hayalim yoj tabi:) peki nabtiniz geldimi genetikten?
Benim konuda cocuk yapayim mi yapmayim mi diye soru sormadim.. veya kardes iyi olurmu olmazmi o da degil...
Allaha sukur farkindaayim zaten ancak Allah olur derse olur.. dua etmekten ve Allaha tevekul etmekten baska caremiz yok..

Genetikten haber bekliyorum..

Benim konuda cocuk yapayim mi yapmayim mi diye soru sormadim.. veya kardes iyi olurmu olmazmi o da degil...
Allaha sukur farkindaayim zaten ancak Allah olur derse olur.. dua etmekten ve Allaha tevekul etmekten baska caremiz yok..

Genetikten haber bekliyorum..
Ben yap yapma tabirini kimseye kullanmam
Sizin isteyip istememeniz bizim insiyatif kapsamimizda degil.bu surecteki zorluklarin rahatca ustunden gelinmesinden yana yazdim. Allah nasip ederse bir cocuk dunyaya gelir derim.sizin psikolojik olarak uzulmenize karsilik dedim.sozlerimin hicbirinde vazgecin yoktu sadece sabirla ilgili misallerden bahsettim.cevabiniz benm bahsettiklerimle tezat belki baska yorumla karistirdiniz bilmiyorum yazdiklarima alakasizdi :)

Son düzenleme:
Ben yap yapma tabirini kimseye kullanmam
Sizin isteyip istememeniz bizim insiyatif kapsamimizda degil.bu surecteki zorluklarin rahatca ustunden gelinmesinden yana yazdim. Allah nasip ederse bir cocuk dunyaya gelir derim.sizin psikolojik olarak uzulmenize karsilik dedim.sozlerimin hicbirinde vazgecin yoktu sadece sabirla ilgili misallerden bahsettim. Siz sanirim hassassnz konulari yanlis anladiniz iyi gunler.
Canim yanlis anlamadim. Konuda asil derdim ptgden sagliksiz gelmis olmasi..
ama yorumlarin cogunda, sizde dahil, "hic birimizin garantisi yok" gibi yazilmis, bunlari ztn biliyorum..
Suan tek derdim sagliksiz gelen embriyolar derdim bu yönde yani.. biraz buna kiziyorum.. okadar yorum geldi konumla alakasiz..
Sizi kirdiysam ozur dilerim.. 😍😍

Sizin ne sorununuz vardi ?

Canim yanlis anlamadim. Konuda asil derdim ptgden sagliksiz gelmis olmasi..
ama yorumlarin cogunda, sizde dahil, "hic birimizin garantisi yok" gibi yazilmis, bunlari ztn biliyorum..
Suan tek derdim sagliksiz gelen embriyolar derdim bu yönde yani.. biraz buna kiziyorum.. okadar yorum geldi konumla alakasiz..
Sizi kirdiysam ozur dilerim.. 😍😍

Sizin ne sorununuz vardi ?
Garanti derken cocuk istemenize hitaben demedim ama :) yasamla ilgili soyledim.ben yasanilan bu seylerle skntilarimi rahatlatiyorum.. yani kalici sekilde dusunmeyeyim diye gecici hersey diye teskin ediyorum kendimi.belki herkesde oyle olur saniyorum siz kusura bakmayin.bizim morfoloji dusuklugu vs ama transferim olmadigi icin bisey belli degil henuz. 4 5 yildir bekliyorum bende.. olmuyor.

Garanti derken cocuk istemenize hitaben demedim ama :) yasamla ilgili soyledim.ben yasanilan bu seylerle skntilarimi rahatlatiyorum.. yani kalici sekilde dusunmeyeyim diye gecici hersey diye teskin ediyorum kendimi.belki herkesde oyle olur saniyorum siz kusura bakmayin.bizim morfoloji dusuklugu vs ama transferim olmadigi icin bisey belli degil henuz. 4 5 yildir bekliyorum bende.. olmuyor.
Transfer neden olmadin

Insaallah tutunur canimm. Rabbim yardimcin olsun
Nasip artik.. tşk ederim sizin sonucunuz iyi gelir koyulur umarim.. kusura bakmayin yanliş anlasilmak istemem. Evlat konusu cok hassas bi konu.. kendim basvurmadigim seylerde dahi olsa baskasina yapma demek haddime degil. Ama siz bi annesiniz cok yipratmadan isteginiz olur umarim.

Nasip artik.. tşk ederim sizin sonucunuz iyi gelir koyulur umarim.. kusura bakmayin yanliş anlasilmak istemem. Evlat konusu cok hassas bi konu.. kendim basvurmadigim seylerde baskasina yapma demek haksizlik olur elbetteki. Ama siz bi annesiniz cok yipratmadan isteginiz olur umarim.
Insallah canim 9 ayda 4 opu yasadim.. cok yoruldum insallah rabbim bu sefer yuzumu guldurur. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun insaallah 🤗🤗

Sizde 15-21 translokasyon var diye sağlıksız geliyor yumurtalarınız, bende ve esimde genetik olarak hiç bir sıkıntı yok tüm embriyolarimiz trizomili geliyor. 34 yaşındayım 2 yıldır uğraşıyoruz. En son 3 yumurtam daha alındı onlar bakalım nasıl gelecek. Maddi manevi bittim artık.

Sizde 15-21 translokasyon var diye sağlıksız geliyor yumurtalarınız, bende ve esimde genetik olarak hiç bir sıkıntı yok tüm embriyolarimiz trizomili geliyor. 34 yaşındayım 2 yıldır uğraşıyoruz. En son 3 yumurtam daha alındı onlar bakalım nasıl gelecek. Maddi manevi bittim artık.
Rabbim yardimcin olsun insaallah saglikli gelir canim 😞

Hic
Hic kendiliginden hamile kalmayi denedin mi

Merhabalar.
translokasyon tasiyici oldugumu soylediler..

Birdahaki sefere cocuk dusundugunde ya amniosentez yapacaz veya tup bebekle ptg ile tarama uygulayabilirsin dedi..

Hic normal gebelik dusunmeden tup bebege karar verdik..
Aralik ayinda basladik.. ilk seferinde 10 yumurta topladilar. 6si tutundu ve maalesef butun embriyolar hasta cikti..
Doktor olabiliyor boyle dedi senden umutluyum hem yasin kucuk ve yumurtaliklarin iyi calisiyor dedi.. sabirsizligimi bildigi icin onumuzdeki ay ikinciye baslayabiliriz hic bir sıkıntı yok dedi.. tabii bi yandanda endiseliydim acaba ara mi vermeliyim diye.. doktor hayir sakincasi yok diye usteledi ve kabul ettim... bu arada ilac dozumuda 25 ui artirdi..daha cok yumurta bekliyordum ikinciye...

Ikinciyi denedik.. ve benden dahada az aldilar.. 6 yumurta ! Okadar uzuldumki... teselli ettiler oradakiler 1 tane olsa yine yeterdi diye.. bende benden saglikli cikmiyor deyince .. cikar cikar yaptilar..
5nci gune 6 embriyodan 5 tanesi tutugunu soylediler... ve 2 hafta sonrada kotu haberi aldim, 5nden 4ü hasta dediler.. ve 1nin biopsi sonucu cikmamis..cikamadigindan dolayi tekrar yeni biopsi yapacaz yine 3 hafta kadar bekliceksin dedi... cok uzuldum yikildim adeta.. Allahim benimde saglikli embriyolar gelirmi diye dusundum... ve telefonda ki doktor psikologa gorukmemi soyledi.. kabul ettim..
Iki gun sonra psikolog cocukluguma indi adeta.. kizdim ve konu cocuklugum dgl dedim.. bu seferde ben gibi cok kisi tanidigini ve bazen kac kere denersen dene sonuc hep ayni olabiliyor dedi.. psikolojimi duzeltme hic yok yani.. anca moral bozdu.. ve bidaha gelip gelmicemi sordu. Tabikide gitmicegim olan umudumuda sonduruyor...
Suan hala bekleme asamasindayim .. inşaallah o 1 embriyo bana mucize olur.. cok uzuluyorum..aranizda ben gibi olan varmi.. selam ve dua ile Allaha emanet olun..
Hiç üzülmeyin benim 9 da taneside sağlıksız geldi

Back