M I N E R V A
İzaha gerek yok, gördünüz yürüdüm çıktım. 🚶🏻♀️
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ağustos 2017
- 3.615
- 9.650
- 88
- Konu Sahibi Translokasyon1521
-
Hakkınızda her şeyin en güzeli olsun, canım. ❤Allah senden razi olsun bukadar onemseyip vakit ayirdigin icin.. Aysima ile disari cikarken hala basima gelen seyler bunlar.. alistim diyebilirim basta canimi cok yaksada.. tabiki cok bilincli insanlarda var.. sen gibi. O guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim canim
Cok sagol canim.. mesajin beni cok mutlu ettiHakkınızda her şeyin en güzeli olsun, canım. ❤
O insanlar hep olacaklar maalesef. İnsan zamanla güçleniyor.
Değil, asla değil.Insanlar gercekten cok acimasiz.. zor bir cocugun var otur onun derdine yan.. cocukta yapma.. nasilsa cocukta aciz sana ihtiyaci var demek istiyorlar.. Engeli bir cocugu olan anne, saglikli bir cocuk istemesi , ayipmi, yasakmi, gunahmi.. ?
Allah razi olsun canim cok tesekkur ederim..İnşallah dileğiniz olurbunu çok yürekten diliyorum...Allah'ım duyar ve duyduğuna karşılık verir elbet
Inan kendimde bircok cocuga ayni esitlikte bakacak gucu gorebiliyorum.. Aysima beni cok guclu bir anne yapti. zaten kizim cocuklarla oynasmayi seviyor.. surekli kuzenlerine gitmek istiyor.. e tabi basta bende cok zorluklar yasadim 4 aylik minicik vucuduyla kalp amelyati gecirdi.. ama sukur simdii cok tatli ve akili bir kizim var.. ogretince herseyi ogrenebiliyorlar.. canim Allah evlatlarimiza saglin sihhat versin. Sende op evladini benim icin
Inşaallah canim cok sagolÖperim canımİnşaallah beklediğin güzel haberi alırsın. ❤❤
Canım sonucun geldi mi inşallah olumludurInşaallah canim cok sagol
Geldi dnasi bozuk olabilir belki dedi biyopsiye yine yanit vermediCanım sonucun geldi mi inşallah olumludur
olsun canım hatırladığım kadarıyla sen yurtdışında yaşıyorsun. Yine denersin üzülme. Bak biz burada tüp bebek için para biriktirmeye çalışıyoruz inan burada bu pgt çok pahalı tek embriyo için 370 dolar istiyorlar. Sen sağlığına dikkat et sen iyi ol inşallah daha fazla yumurta toplanıp şansın artar. İnşallah sağlıklı bir yavrunda olur kimsenin söylediklerini de kafana takma. Seni sen gibi olan anlar diğerleri sadece konusur.Geldi dnasi bozuk olabilir belki dedi biyopsiye yine yanit vermedi
İnşallah bu iğne şifa olur herşey daha da güzel olur canım senin yaşında genç ben kalben inanıyorum Rabbim emeklerini boşa çıkarmayacak.Anliyacaginiz çöp oldu embriyo..
3ncu opu mayis ayinda yapacam. Doktor ignemin markasini dgstrdi.. fark edermi bilmiyorum
Yok canim ne takacam.. Allah anlimiza ne yazdiysa o olacak.. insaallah rabbim hepimize saglikli evlatlar verir tez zamanda.. bu arada trde neden dolarla ?olsun canım hatırladığım kadarıyla sen yurtdışında yaşıyorsun. Yine denersin üzülme. Bak biz burada tüp bebek için para biriktirmeye çalışıyoruz inan burada bu pgt çok pahalı tek embriyo için 370 dolar istiyorlar. Sen sağlığına dikkat et sen iyi ol inşallah daha fazla yumurta toplanıp şansın artar. İnşallah sağlıklı bir yavrunda olur kimsenin söylediklerini de kafana takma. Seni sen gibi olan anlar diğerleri sadece konusur.
Sadece dolar mı bazı merkezlerde euro. Burda çok pahalı oluyor pgt i. Bide isim yapmış güzel bir merkeze gideceksen en az 35 40bin tutuyor burada maaşlar malum imkanlar gerçekten zorluyor. Sen en azından orada ki imkanlardan faydalanabilirsiniz inşallah mayıs ayı sana bol şans getirsin güzel haberlerini bekliyor olacağımYok canim ne takacam.. Allah anlimiza ne yazdiysa o olacak.. insaallah rabbim hepimize saglikli evlatlar verir tez zamanda.. bu arada trde neden dolarla ?
Canim gercekten cok uzuldum..Sadece dolar mı bazı merkezlerde euro. Burda çok pahalı oluyor pgt i. Bide isim yapmış güzel bir merkeze gideceksen en az 35 40bin tutuyor burada maaşlar malum imkanlar gerçekten zorluyor. Sen en azından orada ki imkanlardan faydalanabilirsiniz inşallah mayıs ayı sana bol şans getirsin güzel haberlerini bekliyor olacağım
Canım geçmiş olsun inşallah bu sefer sağlıklı embriyoların olurAnliyacaginiz çöp oldu embriyo..
3ncu opu mayis ayinda yapacam. Doktor ignemin markasini dgstrdi.. fark edermi bilmiyorum
Insaallah canim cok tsk ederimCanım geçmiş olsun inşallah bu sefer sağlıklı embriyoların olur
Ne olur tüp bebek denemelerini peş peşe yapmayın. Vücuda toparlanması için zaman tanıyın. En azından bi 3-4 ay geçmesini bekleyin. Vücut çok yumurta üretmek için harap oluyor, hormonlar alt üst oluyor. Çoğu kadının tüp bebek sonrası adetleri bile çok düzensiz oluyor 3 ay da anca eski düzene dönüyor. 5 kere tüp bebek denemiş birinden nacizane tavsiye....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?