- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.916
- 158
- Konu Sahibi Translokasyon1521
-
ama bu mutlak degil ki tamam bir kardeşi daha olur ama asla anlaşamayabilirlerde cok şükür bir tane evladiniz varmış 4 kardeşiz 2 kızkardeşim birde ise yaramaz bir abim var kizkardeslerime ölürüm o derece tutkunuz amma abi olucak var ya evladimdan ölümden döndü diyecegim bir hastalik gecirdi kaldigimiz hastane 5 dakika uzagindaydi bir kere yalandan geldi gitti daha da görmedim uzak olsummn benden diyecegim o ki bu isler hic belli olmuyor evladiniz var bütün enerjinizi ona harcamaniz daha doğru geliyor bana ha olsa iyi olur ama olmayincada ucunda ölüm yokCanim benim anne baba olarak dusunmeden edemiyoruz. Allah kizima saglik sihhat versin insaallah.. ve onun acisi bana gostermezsin.. ama sonucta illaki ölum var.. isterimki saglikli hayirli evlatlarim olsun ve kizim yalniz kalmazsin..
Allah dedigim gibi hayirli saglikli evlat versin.. hicbizaman tek yonlu istemedm zaten.. Allah tan hep hayirlisini istedim.. kizimin sukur saglik sorunu yok.. sabah 7bucuktan 4bucuga kadar okula gidiyor. Anlicagin kizima tek hafta sonlari yogunlasabiliyorum elim bos cunki..ama bu mutlak degil ki tamam bir kardeşi daha olur ama asla anlaşamayabilirlerde cok şükür bir tane evladiniz varmış 4 kardeşiz 2 kızkardeşim birde ise yaramaz bir abim var kizkardeslerime ölürüm o derece tutkunuz amma abi olucak var ya evladimdan ölümden döndü diyecegim bir hastalik gecirdi kaldigimiz hastane 5 dakika uzagindaydi bir kere yalandan geldi gitti daha da görmedim uzak olsummn benden diyecegim o ki bu isler hic belli olmuyor evladiniz var bütün enerjinizi ona harcamaniz daha doğru geliyor bana ha olsa iyi olur ama olmayincada ucunda ölüm yok
Cok sagolun Allah razi olsun..Allahim her istiyene saglikli sihatli hayirli cocuklar nasip etsinBenim cocugum yok ama sizi anliyorum tamam bi tane evladiniz var Allah uzun ömur versin ama bi tanede saglikli olsun istiyosunuz hemde Allah korusun size birsey olursa kiziniza sahip ciksin istiyosunuz.Rabbim insallah nasip eder
Allah razi olsun.. Allahim herkesin gonlune gore versin ..Allah gönlünüze göre versin. Dua edeceğim sizin için. İnşallah o bir tane sağlıklıdır.
Canim kizim okula gidiyor ve kizim yaramaz degil cok kolay bir cocuk Allahima sukur saglik sorunuda yok.. zaten bu yuzden hic dusunmeden 4 sene ara verdim.. hazir hisetmeseydim inan dusunmezdim ikinci cocuk..Canım sakın yanlış anlama 1 tane sana devamlı ıhtıyac duyan bır cocugun var ,Allah bagıslasın. Sanırım ben olsam yenıden bır çocuk sahıbı olup, ılk çocuğumdan ılgımı 1 gr çekmeyeitercıh etmezdim.
Cunku 1 çocuk ve 2 çocuk aynı seyler degıl
Allah razi olsun canim umut oluyosun... cumlemize insaallah. Cok sagolBen varımmmm
Nadir görülen bir genetik hastalık taşıyıcıyım
Biz de tüp bebekle , pgt yaptırdık
8 sağlam görünen embriyodan 1 i sağlıklı çıktı ve tuttu
Şimdi 2,5 yaşında ... çok sağlıklı kızım
Tabi ki sağlıklı evlatlar bizim de hakkımız
Çok şükür tıp ilerledi , sağlıklı çocuk şansımız var .
İstiyorsanız şakın vazgeçme
Aynı şeyleri ben de hissettim
3 kez yeterli yumurta olmadı diye tedavim başa döndü
Sonu güzel olduktan sonra sıkıntılar unutulur
Bircan Yıldırm’ın “Hayat Cesurlara Torpil Geçer “ kitabını al ve oku
Psikoloğa gerek kalmıyor
Allah hayırlı ve sağlıklı evlatlar bağışlasın inşallah ...
Doktora ptgnin riskleri varmi diye sordum hayir demisti hic otizim riskinden bahsetmedi.. sorayim bidahaki randevudumda..Evlatlık almayı düşünemez misiniz?
Ben olsam evlatlık alırdım.
Çocuğuma hem yakın olur,hemde ben vefat edersem sahip çıkacak biri olur diye sevinirdim.
Ayrıca diyelim ki şuan sağlıklı çıktı.
İleride otizm belirtileri gösterebilir,daha da yıkılabilirsiniz. PGT'de sağlıklı embriyo çıksa bile 2-2.5 yaşlarında aniden çocukta gelişim geriliği çıkabiliyor diye biliyorum. Tabi yine de siz bilirsiniz. Ama evlatlığın o hissi,birini yaşama tutundurma hissi çok başkadır eminim. Son çarenizde evlatlık var mı,eşiniz ister mi onu da bilmiyorum.. Ama üst üste 6 defa tüp bebek yapıp sağlıklı embriyo bulunmayan tanıdığımız 7.sinde sağlıklı embriyo ile hamile kaldı mesela. Hani böyle örnekler de var,sen hiç canını sıkma. Stres menopoza bile sebep olurken senin hiç stres yapmaman lazım.
Kac kere denedin canim.. neden tedavin yarida kaldi ?Canım geçmiş olsun bende sen gibiyim. Tedavim yarıda kesildi.bekliyorum bidahaki denemem için Allah yüzümüze gülsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?