• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan psiqo nun nişan yastığı 18 temmuz 09:)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
çok beğendim,allah tamamına erdirsin inşallah.aynı gün benimde nişanım var :))
öylemi canım.seninkide hayırlı olsun.allah bi ömür huzurlu sağlıklı mutlu yaşatsın inş.:Saruboceq:
opuyorumnanaktancok guzelmis yaa allah mutlu mesut etsin komik gelcek size belki ama bu yastik nisanda ne ise yariyor misafirlerin taki falan takmasi icinmifisfisfis
canım çok saol.yastığın üstüne yüzükler koncak tatlım:kedi:

canım yastağın pek bir şeker:)opuyorumnanaktan
saol şebnemimkaydirigubbakcemile5

insan sevgisini işte sonuna kadar her detayda yaşaması lazım... ne kdar gzel ki bukdar güzel detayları düşünüp paylaşıyoruz... canım çok güzel görünüyor çok hoş... Allah tamamına erdirsin...Allah bu mutluluğunu heyecanını daim etsin.. :nazar:
evet canım arkim her detayı paylaşmak istiom.aslında ben nazardan da çok korkarım.:nazar:ama biliomki dualarınızla bütün nazarlar kalkar:nazar:
allahın izniyle hepimiz mutlu oluruz inş.:Saruboceq:

çok hoş gerçekten, ben de ilk başta amacı ne diye düşündüm. Demek ki tepsi yerine kullanılıyormuş .Çok dşık valla:)

Çok beğendimm yaa süper bir yastık ..
Siz mi yaptınız hazırmı aldınızz acaba....
Hayırlı oslunn bu arada...

çok hoş gerçekten, ben de ilk başta amacı ne diye düşündüm. Demek ki tepsi yerine kullanılıyormuş .Çok dşık valla:)

çok güzel canım Allah tamamını erdirsin a.s.

cok güzeeeellllllllllllll inşallah benimki de böyle güzel oluurrr

gerçekten çok güzel,hayırlısı olsun
tşk ederim kızlarrropuyorumnanaktan

Çok beğendimm yaa süper bir yastık ..
Siz mi yaptınız hazırmı aldınızz acaba....
Hayırlı oslunn bu arada...

saol canım.ben yaptım sayılır.bütün malzemeleri aldım tek tek.yastığı diktirdim çeyizciye.
sorada yerleştirdik

psiqgommmm canımmm özledim seni yastığın süper olmuş bayıldım ya:)))) neler yaptınız nasıl gidiyo nişanlılık

ne güzel bişey bu ama ben ne gördüm ne duydum bu nişan yastığını ya

çok güzelmiş canım Allah mutluluğunuzu daim etsin tamamına erdirsin inşallah

Allah tamamına erdirsin canım ben de sözümde tepsi yerine yüzük yastığı kullandım çok güzel oldu henüz resmini koyamıyorum ama:(

Back