- 13 Temmuz 2017
- 545
- 918
Hehe canımsın sağol. :) Bu saatte ayaktayım, eğitim alıyorum ya sağlıksız çift ve aile bağları üzerine filmler seçip izlemem gerekiyor liste yapıyorum. :/ İzlediğim filmleri burada da ayrı bir başlık altında toplayayım diyorum. Sen cinsel terapi eğitimi almıştın sanırım aklında varsa cinsellik ve aldatma üzerine falan filmler, önerilerini alırım. :) Genel olarak aile ve evlilik üzerine de olur. İşlevsiz olsunlar ama, sağlıksız.
Festen,
Kevın hakkında konuşmalıyız
Gözleri mi de al
Benny’nin videosu
Özgürlük yazarları
Seks olmadan bir yılım
Kızım olmadan asla
Mor yıllar
Şimdilik aklıma gelenler bunlar
Aklıma geldikçe güncellicem
TamamdıırrSüpersin, izlemediklerimi hemen izleyeyim bunlardan. :) Aklına geldikçe hemen yaz boş bırakma buraları, ehehe.
Seviyor Sevmiyor listeye eklenecek güzel filmlerden.
Akıcı ve ters köşe yapan bir film.
Ayrıca insan üzerinde yapılan psikolojik deneyler ilginizi çekiyorsa "Experimenter" filmini öneririm.
İzleme listeme ekleyip en kısa sürede izleyecek ve yorumlarımı yapacağım. :) Değerli önerilerinizle topiğimi canlandırdığınız için çok teşekkür ediyorum. :)
Rica ederim, en sevdiğim film türlerinden biridir psikolojik gerilim, o yüzden dikkatimi çekti, psikolojik gerilim konulu dizi tavsiyesi dahi alabilirim
Neden olmasın ablasının kuzusu, geceleri uyku kaçınca iyi gider böyle filmlerYa ben bu topiği nasıl kaçırdım ahh
Emeğine sağlıkAstoria vallahi Harika olmuş :)
Abla Kore dizisi ister misin? Ama korku değil, çoklu kişilik bozukluğunu anlatıyor ve baya komik ve yer yer ağır dram denebilir.
Ama çook sürprizli :)
Ay ben uyuyakalmışımNeden olmasın ablasının kuzusu, geceleri uyku kaçınca iyi gider böyle filmler
Ya ben bu topiği nasıl kaçırdım ahh
Emeğine sağlıkAstoria vallahi Harika olmuş :)
Abla Kore dizisi ister misin? Ama korku değil, çoklu kişilik bozukluğunu anlatıyor ve baya komik ve yer yer ağır dram denebilir.
Ama çook sürprizli :)
Harikasın güzel film arayışı içindeydimmm
bıpolar ve manık depresyon aynı yönde gıden fakat farklı hasar veren ısı güdümlü füze gıbı. başlı başına fılm gıbı hastalık.çağtay ulusoyun oynadığı turkıye uyarlaması olduğu ıcın orjınalı kadar olmadı dıye düşünüyorum.
Astoria ,
bu gece Split'ı izledim, filmden aksiyon ve adrenalin beklentisi olanlar varsa diye görüşümü yazayım, öyle yüksek gerilim yok, ağır giden ama güzel bir film bence, 23 ayrı kişiliğin 24. bir kişilik yaratması, her karakterin birbirinden bağımsız oluşu ve en çok ilgimi çeken kısımsa bir kişilik diğer kişilikler de olmayan hastalıklara sahip olabiliyor, mesela Patricia diyabet hastası ama diğerleri değil, Dennis okb.
Kevin'ın doktorunun söylediği de çok dikkat çekici geldi, dkb hastalarının düşünce gücüyle vücut kimyalarını değiştirip olağan üstü varlıklar olabileceklerini, normal insanlardan daha zeki olduklarını ve zeka seviyelerinin çok üst sınırda olduğunu, bu replikler film icabı öylesine söylenmiş olabilir mi yoksa bilimsel bir dayanağı var mı?
Sizin bu konu hakkında ki görüşünüzü almak isterim doğrusu.
:)))) geceleri iyi gidiyor bu tip filmler, bu ara fırsat buldukça her gece bir film sıkıştırayım diyorum araya, psikolojik gerilim, korku seviyorum.
Ne güzel anlatmışsın abla. Bende bu gece izledim çok geç kalmışım.
Son sahnedeki detaydan “ölümsüz” filmini buldum serinin ilki, onu izledim mi izlemedim mi hiç hatırlamıyorum ama çok tanıdık geldi diye açmadım
2019’da Glass girecekmiş vizyona, merakla bekliyorum iyiyle kötünün savaşını
Ben saçma korku filmlerinden etkilenmiyorum.:)))) geceleri iyi gidiyor bu tip filmler, bu ara fırsat buldukça her gece bir film sıkıştırayım diyorum araya, psikolojik gerilim, korku seviyorum.
Halka seyretmiş kadınım ki benim için korku filmi bile sayılmaz, elm sokağı favori dizimdi :)))
Evet onu ben de merak ediyorum, doktorun açıklamaları gerçekten bilimsel verilere dayanıyorsa hem müthiş hem de ürkütücü.Astoria benimde merak ettiğim bişey var.
Orda dennis’in örnek verdiği birisi vardı. Dkb ve kör olan bir hastada, Alt karakterlerden 3 tanesi görme yetisi kazanmış.
Gerçek bi olay mı bu biliyor musun?