Kuzuların sessizliği paylaşıldı mı?
Yalnız olmadığıma sevindim, tamam belki bir film eleştirmeni değilim, filmde derin bir mana varsa çözememiş olabilirim ama sıradan bir seyirci olarak az da olsa birşeyler anlamak isterdim, offf sormayın o yeme sahnesinde bile şimdi yok yok az sonra kesin birşey olacak diye diye 5 dakika boyunca aynı kareyi seyredip durdum:)))İzledim ben de Mune hanım IMDB'de 3 verdim valla ehehe, o da sırf emek vermişler diye. İki tane boş sahne koyalım adı sanat filmi olsun diye çekilmiş uyduruk bir film, 5 dakika çikolatalı pasta yeme sahnesi mi olur allasen bir filmde. O sonunda yazan kağıtta da yönetmen bir şey yazın koyun demiş oyunculara, kadın oyuncu bir şey yazmış sonra ne yazdığını unutmuş falan Trivia kısmında okumuştum. Bomboş bir film yani haklısınız.
Yalnız olmadığıma sevindim, tamam belki bir film eleştirmeni değilim, filmde derin bir mana varsa çözememiş olabilirim ama sıradan bir seyirci olarak az da olsa birşeyler anlamak isterdim, offf sormayın o yeme sahnesinde bile şimdi yok yok az sonra kesin birşey olacak diye diye 5 dakika boyunca aynı kareyi seyredip durdum:)))
Bu arada eğer seyretmediyseniz Klinik filmini öneririm, PTSB üzerine uzmanlaşmış doktorun genç bir hastasıyla yaşadığı kötü bir olay sonrası olanları konu alıyor, dozunda bir psikolojik gerilim olduğunu düşünüyorum.
Eki Görüntüle 2073294
Topicte kayboldum 3 saatir tüm yorumları okuycam diye
Akşam hangisini izlesem diye bakıyorum şimdi. El ayak çekilince ruh halime bakar karar veremedim
Mükemmel paylaşım bu arada
Kendime çok güzel atıştırmalık yaptım, şimdi buradan film seçip izlemeyi düşünüyorum
İzlemediğim film yok sanırım ara sayfalarla da birlikte tam liste içinde :))
Listede olmayanlardan ekleme yapabilir miyizAstoria ?
Vaaoovvv süpersiniz, içinde herkesin izlemediğini düşündüğüm filmler vardı. :) Tabi ki, ben de ekleme yapmayı düşünüyordum. Sizin de aklınızda olan, tanısal psikopatolojik vakalar içerdiğini düşündüğünüz filmler varsa yazabilirsiniz. :)
^_^ Benim en sevdiğim tür bu.
3 tanesi geldi zaten hemen aklıma, listede vardır dedim (Çok bilindikler ve izlemişsindir %99) göremedim :)
Eki Görüntüle 2073825
Eki Görüntüle 2073826
Eki Görüntüle 2073827
Astoria iyi ki açmışsın bu konuyu ^_^
Kesinlikle! :) 3'ünü de izledim yeni listeye ekleyeyim hemen. Black Swan ve Requiem For A Dream'i aralarda üyelerle konuştuk ama listeye eklememiştim, şimdi bu gözden kaçanları ekleyeyim hemen. Çok teşekkür ederim, sizler gibi ilgili bir o kadar da bilgili üyeler sayesinde canlanıyor konum da. :)
Est. Rica ederim, esas ben teşekkür ederim; tekrar izlemek isteyeceğim filmler var listede, izleyip unuttuğum.
Daha düşünüyorum izlediklerimden inan. Hatırladığım an ekleyeceğim :))
Aslında fantastik karışımlı çok var, ama tamamen bu türe ait düşünmeye devam edeyim ben.
Ben de IMDB'den izleyip oyladıklarıma bakıyorum şimdi gözden kaçırdıklarımı ekleyeceğim.
İzlemişsindir bunu belki ama baya ilgimi çekmişti benim vakti zamanında.
Yavaş ilerliyor baya; acayip bir özgüven-inanma ve iknadan gidiyor film :)
Eki Görüntüle 2073828
Bunu eklemesem kötü hissederdim
Eki Görüntüle 2073831
İzlemediysen, Mert Fırat'ın bu rolü, insanı Mert Fırat'tan soğutabilir, uyarayım.
Eki Görüntüle 2073833
Fight Club'u herkes biliyor diye koymamıştım yaa ehehe. Diğerlerini bilmiyorum ama bakayım hemen.
İzlediğim film Take Shelter.
Benim için başlarda biraz durağan bir filmdi diyebilirim. Ama ilerledikçe sıkılmadan izletti kendisini.Astoria filmdeki psikolojik rahatsızlığı söylememiş spoiler vermemek adına o yüzden ben de o kısımdan bahsetmek istemiyorum şayet doğru yorumladıysam Curtis ile benzeyen bazı noktalarım var. Bazı sahnelerde ona kocaman sarılasım geldi. Finaliyle de beni tatmin etti. Bu listedeki izlediğim bazı fimler gibi temposu yüksek ve gerilimli olmasa da sıkılmadan izledim.
Hannah için ne güzel filmde oyunculuk yapmış özel çocukların bu gibi rollerde oynaması daha iyi olur bence.Beğenmene sevindim. :) Durağan ilerliyor evet ama filmde sonunda olan durum biraz kafa karıştırıyor. Yani adam yanılmıyormuştan ziyade paylaşılmış psikotik bozukluğa sahip olabilirler mi deniyor ama son tanı kitabımızda bu tanı yok şu an kaldırılmış ehehe. Bu arada küçük Hannah gerçekte de sağırmış, okuyunca üzülmüştüm.