Evet bunu konunuzda öğrenince ben de çok sevindimAaa harika, meslektaşız.
Evet bunu konunuzda öğrenince ben de çok sevindim
Siz de aynı problemleri yaşıyorsunuz o halde, sonuç bekleyenlerdenim demişsiniz. Alan çok rekabetli bir alan maalesef ya, şansımıza.
Evet, elim yüreğimde sonucu bekliyorum ben de şu an
Çok fazla mezun var çünkü ve herkes klinik istiyor
Ben de konunuzda söylediklerinizden çok yakınıyorum, inşallah emeklerimiz boşa gitmeyecek. Severek okuyup hayalini kurduğumuz işi bir türlü uygulamaya geçiremiyoruz ne yazık.. şansımız bol olsun
Kimlik (identity) filmi çok kişilikli bir katili konu ediyor. Etkilendiğim gerilimlerden.
Elinize sağlık listede çok güzel filmler var:)
Leonardocugumun zindan adası filmini bi izleyememistim. Sonra da unutmuşum. Bu aralar boşum, bu liste çıktı karşıma hemen izledim :)
Uzun zamandır böyle güzel film izlememistim. Çekim açıları, hikayesi, oyuncuları harikaydı.
en sevdigim film türüdür.psikolojik filmler:))
özellikle aratirim film sitelerinde.
zindan adası ve split 'i izledim bu listeden.
zindan adasının sonunda aceba herşey bir oyunmuydu diye düşünmeden edememistim.
açıklama çok iyi olmuş.:)
en kısa sürede diğerlerinede bakacağım.genelde eski filmlere karşı bir on yargim var.giyim, ortam, film rengi diyolaglar v.s sıkıyor beni.
2000 den sonraki psikolojik filmerin çok büyük kısmını izlemişimdir mesela.
siyah kuğu , koğuş , kimlik , diğerleri, davetsiz..
su an aklıma gelenler ve aklında en çok kalanlar bunlar.
teşekkürler emeğiniz için.
ilk fırsatta izleyip yazacağım:))Rica ederim ne demek, beğenmenize çok sevindim.Zindan Adası ucu açık bitti aslında siz nasıl isterseniz öyle yorum yapabilirsiniz. Yönetmen izleyiciye bırakmış.
Aaa benim önerdiğim eski filmler kesinlikle iç bayıcı, mıymıntı diyaloglu falan değil. :) Hatta önyargınızı kırmak için Sunset Bulvarı ile başlayabilirsiniz, gerçekten bir başyapıt. Sizin gibi ilgili insanlarla filmleri tartışmak çok hoşuma gidiyor, diğer filmleri de izleyip değerli yorumlarınızı yazmanızdan çok mutlu olurum.
Zindan Adası'nı çok beğenmiştim açıp tekrar izleyesim geldi görünce o sisli puslu hava filme öyle işlemişti ki konusuyla bütünleşmişti.
Split izlediğim diğer film listedeki. Ben pek beğenmedim sinemada izlediğim için çok sıkıldım ilk güzel başlamıştı ama sonra baydı çünkü hep aynı kapalı mekanda geçiyor. Ama başrol oyuncusu muhteşemdi. Kılıktan kılığa karakterden karaktere bürünmeyi mükemmel canlandırmıştı.
Akıl Oyunları'nı da tekrar izleyesim geldi ben şizofreni konulu filmlere bayılıyorum.
Beyza'nın Kadınları filmini de dediğin gibi Demet Evgar alıp götürmüştü.
Kevin Hakkında Konuşmalıyız bu filmde ben bayağı ağlamıştım.
Bu listede birçok filmi izleyeceğim sanırım ama ilk Hours ve Amerikan Sapığı. Bu ikisini çok merak ettim.
Paylaşımların ve kendi koyduğun açıklamaların için eline sağlık Astoria çok güzel bir başlık olmuş.
Allah, tam aradığım şey. Çok güzel bir liste olmuş, 10 a yakın izlemediğim film var listenizde, çoğunu izleyeceğim. Teşekkürler emeğiniz için. Takibe alayım da kaybetmeyeyim.
Filmlerim bittiydi ilaç gibi geldin