How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Psikolojim yerle bir boşanma.Lütfen yardım edin

Babayım derler birde. Şimdi kaciramiyorsunda paşa paşa verion malesef. Adalette bir gram akil yok. Adam karisini döver cocukla ilgisi yok. Uzaklastirma verir . Ondan sonra ilisigi duzenleme davasinda velayet annededir ; ama boyle bir adamda yatili kalcak der. Adamdan niye bosaniyor bu kadin zaten cocugu kurtarmak icin. Şimdi icra geliyor diyede velayeti kötü niyete kullaniyor diye velayetide degistirebiliyorlar. Keske bende kacirabilsem . Seytan dio boşama kaç arasın dursun pislik. İkametgahi aldirma hastahaneye gitme. Ama çocuğa kiyamiom hasta olcak ilerde okul olcak. Allah hepsinin belasını versin .
Veriyor veriyor. Görüyorsun gözünle Allah bırakmıyor yanına. Öyle Birisiydi ki nafaka vermemek için sigortalı işe gitmiyordu düşün o kadar rezildi. Küçükken de beni hep annenin günahı diye doldurmaya çalışıyordu. Annem hiç götürmedi beni hep o pislik geldi. Hep dedim keşke ölseydin de soranlara babam öldü ondan yok deseydim diye. Karaktersizler.

Bebeğim 5 aylık benden alma şansı yok dimi velayet bana verilecek dimi :KK43:
Hayir canım aldatmış olsan dahi ihtimal yok . Annede kaliyor . Yasi büyüyünce babayla ilişiği duzenlemede genelde yok bayramlarda yok tatillerde babada kalir gibi isler var onu kast ettim. Bosuna canini skma . Annede kalio el kadar bebegin alkolikte ne işi var.

Veriyor veriyor. Görüyorsun gözünle Allah bırakmıyor yanına. Öyle Birisiydi ki nafaka vermemek için sigortalı işe gitmiyordu düşün o kadar rezildi. Küçükken de beni hep annenin günahı diye doldurmaya çalışıyordu. Annem hiç götürmedi beni hep o pislik geldi. Hep dedim keşke ölseydin de soranlara babam öldü ondan yok deseydim diye. Karaktersizler.
Bizimkide üstündeki ortak malı ; annemin emeği olan ev dükkanı payini baskasina geçirdi . Gerci yakalandi ama . Yetmedi aneme deli hakki yoktur malda . Diye ev dukkani kendi ustune almaya çalıştı. Yalniz deli diyor ama velayeti istemiyor. Cocuklar devlete gitcek haberi yok. Mahkeme hastahane raporları uğraş dur. En sonunda hakim delirmiş :) salondan kovmuş. Oyle boyle sonunda bosandilar . Anneme hep teşekkür ederim bunun için o evde o adamla yasamafigimiz için. Allah herkesi boyle pisliklerden uzak tutsun.

Eski yazılarımdan bilirsiniz 1.5 yıllık evliyim 5 aylık bebeğim var .3kez evden gittim ilki cahillik diyelim diğer ikisi eşimin kindar, dik kafalı , alkolü çok seven , ailemden nefret ettiği için ilişki kurmama karışan kavgalarda alkollü ise beni hırpalamış sabaha kadar uyutmamış tokat atmış biri tabi bunları kabullenmiypr . Evde bunları yaşadığım için ya ailemden uzaklaşacaktım onların istediği gibi ya da kendi evimden . Ben hep evden gittim. 5.5 aylık hamileyken evden gittim doğumumu annemde yaptım beni kininden, nefretinden hiç aramadı 2.5 ay sonra doğum yaptım o zaman da boşanma davası açmıştım doğuma geldiler. Doğumdan sonra aramaya başladı bak bebek için deneyelim babasız büyümesin dedi seviyordumda barıştım. Döndüğümde bebeğe rağmen değişen bişi olmadı yine içiyordu tavır alsam umru olmuyodu . Ailesi ile birlikte anneme gitmeme hep laf ettiler arada cok kalmıştım . Hep hakaret küfür tehtit yime dayanamadım bi gece annemdeydim kavga ettik babamın beni eve bıraktığı akşam eşim eve geç geldiğimden dolayı kavgadan dolayı tabi ailem bilmiyor babamın geldiğini duyunca arabaya geldi aşağıya babam da onu sevmediğinden kavga ettiler ve birbirlerine girdiler eşim babamı cok tahrik etti. Ve o gün evden ayrılmak zorunda kaldım. Eşime göre ben hep ailemi savundum ailemi tercih ettim hep evden gitmeye meyilli bir insandım. Ne yaptım diye hiç düşünmedi eşimin annesine anlattım durumu evden ayrılmadan kadının umru olmadı kocana huzur ver dedi. Şimdide boşanma sürecindeyiz ve cok sıkıntılı bir adamla boşanıyorum aklı hep kötülük boşanma davası açmam onu cok kinlendirdi. Cocugu görmek için hep ayağına cagrıyor ve ben vicdan yapıp arabası yok diye getiriyorum bana gel eşyalarını topla dedi geçen hafta annemle gidecekken yuvamı yıkanlar gelemez dedi komsularımızı alıp gittim aldım nakliye firması ile. İkinci gün oğlumu evde görcem bilgin olsun diyor benimle dalga gecıyor tabiki getirmedim . Ben sadece avukatla irtibattayım . Çünkü eşim tarafı cok yavaş ilerletiyor bu süreci o kadar yıprandımki anlaşmalı boşanalım dedim nafakayı ver yeter dedim . Kendi avukatı bile Eşimle cok konusamıyormus geceleri içiyor gündüz uyuyormuş. Son 2 haftadır kızları takip ettiğini gördüm instagramdan ve artık ayağına da getirmem bebeği hep iyi niyeti mi kullandı ama ona göre bebeğinden ayırarak ben kötü olduğumu göstermişim . Siz olsanız bebeği nasıl gösterirdiniz benim psikolojim cok bozuk kusura bakmayın cok güçlü durdum sımdıye kadar ama artık sağlıklı düşünemiyorum:KK43: henüz mahkeme ortak gün belirlemedi.
Tazminat, nafaka, düğünde nişanda takilan miktar; yani ne kadar hakkin varsa al, sakın bırakma.. Sonra cok pisman olursun.. Sessiz sakin bulup iyice sindirebildikleri icin bu kadar rahat at koşturuyolar.. Bence de artik sen muhatap olma ve cocugu mahkeme kararina göre görsün.. Oyle her canı istediginde mesaj atip istedigini yaptıracaksa ne anladım ben bu işten?
Kinciden ziyade cok kompleksli ve erkekligini hayt huyt edip aileni, seni, ve güç yetirebildigi herkesi ezerek ispat etmeye çalışan bir ezik.. Böyleleri ile mutlu olma ihtimali "bence" yok..
Allah yardimcin olsun..

Eski konularınızı çok iyi hatırlıyorum.
Bu adamın çocuğu kullanmasına kanmayın ve geri dönmeyin dedik,dinlemediniz,döndünüz.
Sağlıklı düşünemiyorsunuz,
psikolojik yardım alın dedik ihmal ettiniz.
Boşanma sürecinde çocuğu ayağına götürmeyin,istiyorsa o gelsin görsün dedik
yine dinlemediniz.
Şimdi yine yardım edin diyorsunuz.
Ne diyelim?Ne yapalım?Bilemedim.

Eski yazılarımdan bilirsiniz 1.5 yıllık evliyim 5 aylık bebeğim var .3kez evden gittim ilki cahillik diyelim diğer ikisi eşimin kindar, dik kafalı , alkolü çok seven , ailemden nefret ettiği için ilişki kurmama karışan kavgalarda alkollü ise beni hırpalamış sabaha kadar uyutmamış tokat atmış biri tabi bunları kabullenmiypr . Evde bunları yaşadığım için ya ailemden uzaklaşacaktım onların istediği gibi ya da kendi evimden . Ben hep evden gittim. 5.5 aylık hamileyken evden gittim doğumumu annemde yaptım beni kininden, nefretinden hiç aramadı 2.5 ay sonra doğum yaptım o zaman da boşanma davası açmıştım doğuma geldiler. Doğumdan sonra aramaya başladı bak bebek için deneyelim babasız büyümesin dedi seviyordumda barıştım. Döndüğümde bebeğe rağmen değişen bişi olmadı yine içiyordu tavır alsam umru olmuyodu . Ailesi ile birlikte anneme gitmeme hep laf ettiler arada cok kalmıştım . Hep hakaret küfür tehtit yime dayanamadım bi gece annemdeydim kavga ettik babamın beni eve bıraktığı akşam eşim eve geç geldiğimden dolayı kavgadan dolayı tabi ailem bilmiyor babamın geldiğini duyunca arabaya geldi aşağıya babam da onu sevmediğinden kavga ettiler ve birbirlerine girdiler eşim babamı cok tahrik etti. Ve o gün evden ayrılmak zorunda kaldım. Eşime göre ben hep ailemi savundum ailemi tercih ettim hep evden gitmeye meyilli bir insandım. Ne yaptım diye hiç düşünmedi eşimin annesine anlattım durumu evden ayrılmadan kadının umru olmadı kocana huzur ver dedi. Şimdide boşanma sürecindeyiz ve cok sıkıntılı bir adamla boşanıyorum aklı hep kötülük boşanma davası açmam onu cok kinlendirdi. Cocugu görmek için hep ayağına cagrıyor ve ben vicdan yapıp arabası yok diye getiriyorum bana gel eşyalarını topla dedi geçen hafta annemle gidecekken yuvamı yıkanlar gelemez dedi komsularımızı alıp gittim aldım nakliye firması ile. İkinci gün oğlumu evde görcem bilgin olsun diyor benimle dalga gecıyor tabiki getirmedim . Ben sadece avukatla irtibattayım . Çünkü eşim tarafı cok yavaş ilerletiyor bu süreci o kadar yıprandımki anlaşmalı boşanalım dedim nafakayı ver yeter dedim . Kendi avukatı bile Eşimle cok konusamıyormus geceleri içiyor gündüz uyuyormuş. Son 2 haftadır kızları takip ettiğini gördüm instagramdan ve artık ayağına da getirmem bebeği hep iyi niyeti mi kullandı ama ona göre bebeğinden ayırarak ben kötü olduğumu göstermişim . Siz olsanız bebeği nasıl gösterirdiniz benim psikolojim cok bozuk kusura bakmayın cok güçlü durdum sımdıye kadar ama artık sağlıklı düşünemiyorum:KK43: henüz mahkeme ortak gün belirlemedi.
Sormayi unuttum uzaklaştırma kararı aldirdin mi? . Aldirmadiysan alkol de var yazmistin sanirim . Aldir bir an once . Telefon icinde rahatsiz edemez o zaman. Sen sag ben selamet olur. Ama en ufak hatasinda ihmal etmeyip ihbarinizi yapinki cehenneme kadar uzak olmak zorunda kalsin. Merhametsiz olun bu konuda acimayin . Görüyoruz sonra biz kadinlar acınacak halde( olum haberleri falan) oluyoruz. Allah ıslah etsin bunlari.

Eski yazılarımdan bilirsiniz 1.5 yıllık evliyim 5 aylık bebeğim var .3kez evden gittim ilki cahillik diyelim diğer ikisi eşimin kindar, dik kafalı , alkolü çok seven , ailemden nefret ettiği için ilişki kurmama karışan kavgalarda alkollü ise beni hırpalamış sabaha kadar uyutmamış tokat atmış biri tabi bunları kabullenmiypr . Evde bunları yaşadığım için ya ailemden uzaklaşacaktım onların istediği gibi ya da kendi evimden . Ben hep evden gittim. 5.5 aylık hamileyken evden gittim doğumumu annemde yaptım beni kininden, nefretinden hiç aramadı 2.5 ay sonra doğum yaptım o zaman da boşanma davası açmıştım doğuma geldiler. Doğumdan sonra aramaya başladı bak bebek için deneyelim babasız büyümesin dedi seviyordumda barıştım. Döndüğümde bebeğe rağmen değişen bişi olmadı yine içiyordu tavır alsam umru olmuyodu . Ailesi ile birlikte anneme gitmeme hep laf ettiler arada cok kalmıştım . Hep hakaret küfür tehtit yime dayanamadım bi gece annemdeydim kavga ettik babamın beni eve bıraktığı akşam eşim eve geç geldiğimden dolayı kavgadan dolayı tabi ailem bilmiyor babamın geldiğini duyunca arabaya geldi aşağıya babam da onu sevmediğinden kavga ettiler ve birbirlerine girdiler eşim babamı cok tahrik etti. Ve o gün evden ayrılmak zorunda kaldım. Eşime göre ben hep ailemi savundum ailemi tercih ettim hep evden gitmeye meyilli bir insandım. Ne yaptım diye hiç düşünmedi eşimin annesine anlattım durumu evden ayrılmadan kadının umru olmadı kocana huzur ver dedi. Şimdide boşanma sürecindeyiz ve cok sıkıntılı bir adamla boşanıyorum aklı hep kötülük boşanma davası açmam onu cok kinlendirdi. Cocugu görmek için hep ayağına cagrıyor ve ben vicdan yapıp arabası yok diye getiriyorum bana gel eşyalarını topla dedi geçen hafta annemle gidecekken yuvamı yıkanlar gelemez dedi komsularımızı alıp gittim aldım nakliye firması ile. İkinci gün oğlumu evde görcem bilgin olsun diyor benimle dalga gecıyor tabiki getirmedim . Ben sadece avukatla irtibattayım . Çünkü eşim tarafı cok yavaş ilerletiyor bu süreci o kadar yıprandımki anlaşmalı boşanalım dedim nafakayı ver yeter dedim . Kendi avukatı bile Eşimle cok konusamıyormus geceleri içiyor gündüz uyuyormuş. Son 2 haftadır kızları takip ettiğini gördüm instagramdan ve artık ayağına da getirmem bebeği hep iyi niyeti mi kullandı ama ona göre bebeğinden ayırarak ben kötü olduğumu göstermişim . Siz olsanız bebeği nasıl gösterirdiniz benim psikolojim cok bozuk kusura bakmayın cok güçlü durdum sımdıye kadar ama artık sağlıklı düşünemiyorum:( henüz mahkeme ortak gün belirlemedi.
Eşiniz içip içip eve geç gelmeler hakaretler tokatlar vs kendi hatalarını yuvasına sahip çıkamamasını bir de ailenizin üstüne yıkıp yuvamı yıkanları istemem diyebilmiş normal dozda alkol alan biri değilki alkolik bu adam sorumluluk bilmeyen bir insan çocuğa bile faydası yokta işte babalık hakkı deyip mecbur görecek kendi gelip alsın siz de yok arabası yok ona acıyıp bebeği götürmüşsünüz bi de fazla iyi niyetli davranmışsınız

Eşiniz içip içip eve geç gelmeler hakaretler tokatlar vs kendi hatalarını yuvasına sahip çıkamamasını bir de ailenizin üstüne yıkıp yuvamı yıkanları istemem diyebilmiş normal dozda alkol alan biri değilki alkolik bu adam sorumluluk bilmeyen bir insan çocuğa bile faydası yokta işte babalık hakkı deyip mecbur görecek kendi gelip alsın siz de yok arabası yok ona acıyıp bebeği götürmüşsünüz bi de fazla iyi niyetli davranmışsınız
Yeterki cocugunu görsün inat ediyor ama bebeğinş görmek istiyordur diye düşündümhep

Sormayi unuttum uzaklaştırma kararı aldirdin mi? . Aldirmadiysan alkol de var yazmistin sanirim . Aldir bir an once . Telefon icinde rahatsiz edemez o zaman. Sen sag ben selamet olur. Ama en ufak hatasinda ihmal etmeyip ihbarinizi yapinki cehenneme kadar uzak olmak zorunda kalsin. Merhametsiz olun bu konuda acimayin . Görüyoruz sonra biz kadinlar acınacak halde( olum haberleri falan) oluyoruz. Allah ıslah etsin bunlari.
Uzaklaştırma kararı vardı süresi bitt yeniden istedik . Bize merhameti olsa bizi bu duruma getirmezdi haklısınız .

Eski konularınızı çok iyi hatırlıyorum.
Bu adamın çocuğu kullanmasına kanmayın ve geri dönmeyin dedik,dinlemediniz,döndünüz.
Sağlıklı düşünemiyorsunuz,
psikolojik yardım alın dedik ihmal ettiniz.
Boşanma sürecinde çocuğu ayağına götürmeyin,istiyorsa o gelsin görsün dedik
yine dinlemediniz.
Şimdi yine yardım edin diyorsunuz.
Ne diyelim?Ne yapalım?Bilemedim.
Haklısınız ben de ne diyeyim:(

Her olayda evini bırakıp gitmen hata 2 aileyide yuvaniza karıştırmaniz hata.Bosanma davası açıp barışmaniz büyüklerinizin de gözetiminde belirli sözler verilerek olması gerekiyordu.Sen elinden geleni yapmışsın ama adamın düzeleceği yok madem öyle hayat yaşasın bebeği de görmek isteyen adam dağları deler gelir görür bir daha götürme sana saygı duymayı öğret azıcık sert ol yumuşak yüzünü göre göre bunu kullanmış

Son düzenleme:
Tazminat, nafaka, düğünde nişanda takilan miktar; yani ne kadar hakkin varsa al, sakın bırakma.. Sonra cok pisman olursun.. Sessiz sakin bulup iyice sindirebildikleri icin bu kadar rahat at koşturuyolar.. Bence de artik sen muhatap olma ve cocugu mahkeme kararina göre görsün.. Oyle her canı istediginde mesaj atip istedigini yaptıracaksa ne anladım ben bu işten?
Kinciden ziyade cok kompleksli ve erkekligini hayt huyt edip aileni, seni, ve güç yetirebildigi herkesi ezerek ispat etmeye çalışan bir ezik.. Böyleleri ile mutlu olma ihtimali "bence" yok..
Allah yardimcin olsun..
Mahkeme kararına kadar göstermek zorundaymış yoksa mahkemede sıkıntı olabilirmiş diye herşeyi kabul ettim birde hayır buraya gel desem inat edecek gelmeyecek sonra ben cocuğunu görmedi diye vicdan yapıyorum. Teşekkür ederim

Her olayda evini bırakıp gitmen hata aileleri ikinizin de yuvaniza karıştırmaniz hata.Bosanma davası açıp barışmaniz büyüklerinizin de gözetiminde belirli sözler verilerek olması gerekiyordu.Sen elinden geleni yapmışsın ama adamın düzeleceği yok madem öyle hayat yaşasın bebeği de görmek isteyen adam dağları deler gelir görür bir daha götürme sana saygı duymayı öğret azıcık sert ol yumuşak yüzünü göre göre bunu kullanmış
Evet zaaflarımı kullandı bana karşı aklı sıra cezalandırıyor oysaki öyle bir hakkı yok . Saydığım olaylar evden gitmemi gerektirmiyor muydu sizce? Sözler verildi ama köprüyü geçene kadar..

Hayir canım aldatmış olsan dahi ihtimal yok . Annede kaliyor . Yasi büyüyünce babayla ilişiği duzenlemede genelde yok bayramlarda yok tatillerde babada kalir gibi isler var onu kast ettim. Bosuna canini skma . Annede kalio el kadar bebegin alkolikte ne işi var.
Yanii Allah korusun:(

Mahkeme kararına kadar göstermek zorundaymış yoksa mahkemede sıkıntı olabilirmiş diye herşeyi kabul ettim birde hayır buraya gel desem inat edecek gelmeyecek sonra ben cocuğunu görmedi diye vicdan yapıyorum. Teşekkür ederim
Mesajla yaz, şurada şu saatte gorebilirsin diye, gelip gormezse onun problemi.. Mahkeme sorun teşkil edebilir diye dediklerini yapip her kafasına estiginde atağına gitmek zorunda degilsin..

Uzaklaştırma kararı vardı süresi bitt yeniden istedik . Bize merhameti olsa bizi bu duruma getirmezdi haklısınız .
Hiç canınızı skmayin hiçte vicdan yapmayin . Siz çocuğunuzla huzurunuza bakın . Ama tüm haklarınızı da kullanin. Uzakladtirma karari aldirdiniz diyelim telefon ile cocukla gorusmek icin bile ariyor ve uzaklaştırma karari telefona da varsa sikayet edin. Biliyorsunuzki sanirim 2. İhlalde iceri atiliyor. Ya herro ya merro diyin hiç vicdanlık bir durum yok. Allah islah etsin .

Back