- 29 Ekim 2014
- 772
- 136
- 103
- 35
- Konu Sahibi MeltemMelo
Eski yazılarımdan bilirsiniz 1.5 yıllık evliyim 5 aylık bebeğim var .3kez evden gittim ilki cahillik diyelim diğer ikisi eşimin kindar, dik kafalı , alkolü çok seven , ailemden nefret ettiği için ilişki kurmama karışan kavgalarda alkollü ise beni hırpalamış sabaha kadar uyutmamış tokat atmış biri tabi bunları kabullenmiypr . Evde bunları yaşadığım için ya ailemden uzaklaşacaktım onların istediği gibi ya da kendi evimden . Ben hep evden gittim. 5.5 aylık hamileyken evden gittim doğumumu annemde yaptım beni kininden, nefretinden hiç aramadı 2.5 ay sonra doğum yaptım o zaman da boşanma davası açmıştım doğuma geldiler. Doğumdan sonra aramaya başladı bak bebek için deneyelim babasız büyümesin dedi seviyordumda barıştım. Döndüğümde bebeğe rağmen değişen bişi olmadı yine içiyordu tavır alsam umru olmuyodu . Ailesi ile birlikte anneme gitmeme hep laf ettiler arada cok kalmıştım . Hep hakaret küfür tehtit yime dayanamadım bi gece annemdeydim kavga ettik babamın beni eve bıraktığı akşam eşim eve geç geldiğimden dolayı kavgadan dolayı tabi ailem bilmiyor babamın geldiğini duyunca arabaya geldi aşağıya babam da onu sevmediğinden kavga ettiler ve birbirlerine girdiler eşim babamı cok tahrik etti. Ve o gün evden ayrılmak zorunda kaldım. Eşime göre ben hep ailemi savundum ailemi tercih ettim hep evden gitmeye meyilli bir insandım. Ne yaptım diye hiç düşünmedi eşimin annesine anlattım durumu evden ayrılmadan kadının umru olmadı kocana huzur ver dedi. Şimdide boşanma sürecindeyiz ve cok sıkıntılı bir adamla boşanıyorum aklı hep kötülük boşanma davası açmam onu cok kinlendirdi. Cocugu görmek için hep ayağına cagrıyor ve ben vicdan yapıp arabası yok diye getiriyorum bana gel eşyalarını topla dedi geçen hafta annemle gidecekken yuvamı yıkanlar gelemez dedi komsularımızı alıp gittim aldım nakliye firması ile. İkinci gün oğlumu evde görcem bilgin olsun diyor benimle dalga gecıyor tabiki getirmedim . Ben sadece avukatla irtibattayım . Çünkü eşim tarafı cok yavaş ilerletiyor bu süreci o kadar yıprandımki anlaşmalı boşanalım dedim nafakayı ver yeter dedim . Kendi avukatı bile Eşimle cok konusamıyormus geceleri içiyor gündüz uyuyormuş. Son 2 haftadır kızları takip ettiğini gördüm instagramdan ve artık ayağına da getirmem bebeği hep iyi niyeti mi kullandı ama ona göre bebeğinden ayırarak ben kötü olduğumu göstermişim . Siz olsanız bebeği nasıl gösterirdiniz benim psikolojim cok bozuk kusura bakmayın cok güçlü durdum sımdıye kadar ama artık sağlıklı düşünemiyorum henüz mahkeme ortak gün belirlemedi.