Ya öyle değil bizde korunuyoruz afedersin acik lisanla anlatcam dis kısma boşalma olayı oluyordu zaten korunmadan kastım prezervatif haplar falan yasakladı doktorum ama çekerken ederken iç kısma girme ihtimalinden şüphelendim ve benim kii o kadar zorlayici bi süreç olduki vejinusmus surecim hala p tarz prezervatif olaylarına giremiyorumBen de vajinismus atlattım asıl korunmamak yasaktı.
Yok istemiyorum ben orayı eski semtimde evlere bakıyorum umarım orda mutlu olurumBen de diyorum ki eee bundan sonrasını denemeden ne olacağını bilemezsin ki …
Madem taşındın git evini yerleştir.
Tamam kendine kızdın geçti , gitti, bitti.
Bence insanlara da anlayış testi kimisi herseye hemen adapte olur kimisi alışkanlıklarından vazgeçemez kolay kolay benim sorunumda bu olduArtık ben şok ben iptal …..
Rica ediyorum evlenmeden önce bi olgunluk testi falan yapılsın evlenecek kadına da erkeğe de…..
Yok istemiyorum ben orayı eski semtimde evlere bakıyorum umarım orda mutlu olurum
Anlayışla ne alakası var ?Bence insanlara da anlayış testi kimisi herseye hemen adapte olur kimisi alışkanlıklarından vazgeçemez kolay kolay benim sorunumda bu oldu
Bence insanlara da anlayış testi kimisi herseye hemen adapte olur kimisi alışkanlıklarından vazgeçemez kolay kolay benim sorunumda bu oldu
Sen bu kafayla hiçbir yerde mutlu olamazsınYok istemiyorum ben orayı eski semtimde evlere bakıyorum umarım orda mutlu olurum
Keşke soruma cevap alsaydım.Kavgalarinizin sebebi nedir ?
Sağlıklı düşünmediğimi de belirttim farkındaysanızAnlayışla ne alakası var ?
Hem maddi sıkıntılarımız var diyorsun hem tekrar geri taşınmaktan bahsediyorsın ?
Herhalde kimse babasının hayrına yapmıyordur taşıma işini..
Hem eşim uzaklaşınca hersey daha iyi olur diye taşındım diyorsun , daha yeni eve geçip denemeden eski evde daha iyiydim diyorsun.
Kücük kız çocuğu gibi mız mızlanıyorsun.
İnsan önce bi tutarlı olur, ölçer tartar ona göre hareket eder.
Borç eşimin borçlarıKeşke soruma cevap alsaydım.
Sağlıklı düşünmek değil ki bu siz hiç düşünmeden hareket ediyorsunuz.Sağlıklı düşünmediğimi de belirttim farkındaysanız
Kumar falan yorumlardan anladığım kadarı ile.Borç eşimin borçları
Evet henüz bu sorunları bitirmemişken ev olayı saçmalıktıKumar falan yorumlardan anladığım kadarı ile.
Temkinli olmanızı öneriyorum bu konuda. Eğer işin içinde kumar varsa taşınma , ev gibi konulardan daha büyük sıkıntı var demektir.
Borç eşimin borçları
Yok istemiyorum ben orayı eski semtimde evlere bakıyorum umarım orda mutlu olurum
Valla dönseniz de bu kez de eşyalar eskisi gibi olmayacak her taşınmada zarar görüyor illa ki montajı demontajı derken.Bitirsem bitiremiyorum şu an tek istediğim eski semtime dönmek orda her şey benim için çok daha güzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?