- 9 Ekim 2020
- 98
- 19
- 3
- 25
Öncelikle bir sakin olun Allah aşkına. Çocuk falan yapmadınız taşındınız sadece. Yani yorgunluğu en fazla 1 hafta sürecek. Derin bir nefes al madem bir adım atmışsın önüne bak. Ailen yanındaysa güzelce yerleş yeni evine kendi çekirdek ailene, sorunlarına odaklan. Belki her şey daha güzel olacak bir taşın bakalım önce
Kuzucuğum, ablacığım, taşınma denen olay nasıl bir maddi külfet yaşadın gördün di mi?
Daha bugün nakliyecilere kendimi acındırdım, kocam gurbette bi başınayım falan filan dedim de adamlar bin liraya 2 sokak öteme ev taşımayı kabul etti. O da bütün paketleme bana ait. E evin temizletilmesi var, depozitosu var, internet doğalgaz nakli var, var da var.. Zaten borç içindesiniz, biraz sabretsen olmaz mı?
Cok istiyorum sabırlı olmayı alışmayı ama alışamam kimse yok bu tarafta kendimi cok yalnız hissediyorumKuzucuğum, ablacığım, taşınma denen olay nasıl bir maddi külfet yaşadın gördün di mi?
Daha bugün nakliyecilere kendimi acındırdım, kocam gurbette bi başınayım falan filan dedim de adamlar bin liraya 2 sokak öteme ev taşımayı kabul etti. O da bütün paketleme bana ait. E evin temizletilmesi var, depozitosu var, internet doğalgaz nakli var, var da var.. Zaten borç içindesiniz, biraz sabretsen olmaz mı?