• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikolojim cok bozuldu yardim edin bana lutfen !

Ben de vajinismus atlattım asıl korunmamak yasaktı.
Ya öyle değil bizde korunuyoruz afedersin acik lisanla anlatcam dis kısma boşalma olayı oluyordu zaten korunmadan kastım prezervatif haplar falan yasakladı doktorum ama çekerken ederken iç kısma girme ihtimalinden şüphelendim ve benim kii o kadar zorlayici bi süreç olduki vejinusmus surecim hala p tarz prezervatif olaylarına giremiyorum

Artık ben şok ben iptal …..

Rica ediyorum evlenmeden önce bi olgunluk testi falan yapılsın evlenecek kadına da erkeğe de…..
Bence insanlara da anlayış testi kimisi herseye hemen adapte olur kimisi alışkanlıklarından vazgeçemez kolay kolay benim sorunumda bu oldu

Siz bir durup soluklanip hayatinizi gozden gecirip en dogru kararimi arasaniz acaba?
Hem cocuk dusunuyorsunuz ,hem borclari umursamayan iddia bagimlisi esiniz var hem kaynananizla alisamiyorsunuz ev tasiyorsunuz bu sefer ordan memnun kalmiyorsunuz.
Sizin derdiniz ne ev ne mekan ne semt icinizdeki huzursuzlugu gittiginiz her yere goturuyorsunuz ve bana sorarsaniz mutlu degilsiniz.
Mutlu olmadiginiz yerde mutlu olmadiginiz bir adamlasiniz sanki.

Bence insanlara da anlayış testi kimisi herseye hemen adapte olur kimisi alışkanlıklarından vazgeçemez kolay kolay benim sorunumda bu oldu
Anlayışla ne alakası var ?
Hem maddi sıkıntılarımız var diyorsun hem tekrar geri taşınmaktan bahsediyorsın ?
Herhalde kimse babasının hayrına yapmıyordur taşıma işini..

Hem eşim uzaklaşınca hersey daha iyi olur diye taşındım diyorsun , daha yeni eve geçip denemeden eski evde daha iyiydim diyorsun.
Kücük kız çocuğu gibi mız mızlanıyorsun.

İnsan önce bi tutarlı olur, ölçer tartar ona göre hareket eder.

adapte olmaya çalışmıyorsunuz ki

eşiniz paraları harcamış

ikide bir taşınmak da bedava değil ki

yani gidin gece eve kapayın gözünüzü semti nasıl anlayacaksınız ki

ev dediğinin bir önemi yok isterse çadırda yaşa ama önemli olan beyninin buna yaklaşımı

sen daha eve yerleşip içinde yaşamaya başlamadan geri taşınayım diyor tüm bu hırsını eve atıyorsun

geri taşındığında da başka şeyi bahane edecek gibi duruyorsun

eşini affedip devam edeceksen fedakarlık yapmalısın yok affedemiyorum diyorsan da bırak yeni bir hayat kur

Anlayışla ne alakası var ?
Hem maddi sıkıntılarımız var diyorsun hem tekrar geri taşınmaktan bahsediyorsın ?
Herhalde kimse babasının hayrına yapmıyordur taşıma işini..

Hem eşim uzaklaşınca hersey daha iyi olur diye taşındım diyorsun , daha yeni eve geçip denemeden eski evde daha iyiydim diyorsun.
Kücük kız çocuğu gibi mız mızlanıyorsun.

İnsan önce bi tutarlı olur, ölçer tartar ona göre hareket eder.
Sağlıklı düşünmediğimi de belirttim farkındaysanız

Sağlıklı düşünmediğimi de belirttim farkındaysanız
Sağlıklı düşünmek değil ki bu siz hiç düşünmeden hareket ediyorsunuz.

Belki zamanla yeni evinizde daha mutlu olacaksınız ? Denediniz mi ? Denemeden bilemezsiniz işte sorun bu. Hem tebdili mekanda ferahlık vardır derler.

Öncelikle bir sakin olun Allah aşkına. Çocuk falan yapmadınız taşındınız sadece. Yani yorgunluğu en fazla 1 hafta sürecek. Derin bir nefes al madem bir adım atmışsın önüne bak. Ailen yanındaysa güzelce yerleş yeni evine kendi çekirdek ailene, sorunlarına odaklan. Belki her şey daha güzel olacak bir taşın bakalım önce :sinirli:

Yok istemiyorum ben orayı eski semtimde evlere bakıyorum umarım orda mutlu olurum

Kuzucuğum, ablacığım, taşınma denen olay nasıl bir maddi külfet yaşadın gördün di mi?
Daha bugün nakliyecilere kendimi acındırdım, kocam gurbette bi başınayım falan filan dedim de adamlar bin liraya 2 sokak öteme ev taşımayı kabul etti. O da bütün paketleme bana ait. E evin temizletilmesi var, depozitosu var, internet doğalgaz nakli var, var da var.. Zaten borç içindesiniz, biraz sabretsen olmaz mı?

LÜTFEN BEBEK YAPMAYIN
Hazır değilsiniz ama geçmiş konular hep hamilemiyim vs
Bakın ev taşıma stresi bile sizi mutsuz etmiş. Çocuk yaptım olmadı pişmanım eskiye dönebilir miyim diyebileceğiniz birşey değil. Uykusuz depresif günlere ne siz hazırsınız ne evliliğiniz
Evi zaten çok uygun fiyata buldum demişsiniz elbette ya küçük olacak ya merkeze uzak muhit olacak ya yalıtımı eksik olacak ya içi biraz daha kötü durumda olacak. Yoksa kimse 4/4lük evini uyguna vermez. Oturup alışacaksınız insanın gözü 1 aya alışıyor zaten eskisi kadar küçük gelmemeye başlıyor

Bitirsem bitiremiyorum şu an tek istediğim eski semtime dönmek orda her şey benim için çok daha güzeldi
Valla dönseniz de bu kez de eşyalar eskisi gibi olmayacak her taşınmada zarar görüyor illa ki montajı demontajı derken.

Bir de taşınmak çok masraflı eşinin ve eş ailesinin gözünde ‘ o zaten ne istediğini bilmeyen mızmız çocuğun teki bak taşınacağım diye tutturdu gitti tutunamadı kuyruğunu kıstırdı döndü’ dedirteceksiniz kendinize ömür boyu bu damgayı yiyeceğinize sıkın dişinizi alışırsınız

Back