• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikolojim cok bozuldu yardim edin bana lutfen !

Yavrum senin kocan bostan korkuluğu mu o evde bak ciddi soruyorum.
Heyt ulan demiyor mu bir daha taşınma mevzusu için ?
Bak benim eşim çok anlayışlı adam ama şu teklifle ona gitsem, vazgeçtim desem, ağzıma salıncak kurar.
Beni o bocalatti diyemez çare aramaktan evliligimiz için uğraşmaktan ben yoruldum ona hiç böyle bir sıkıntım olmadı saolsun anlayışlı kabul etti
Henüz yeni evliliklerde çokça ayrıl barış olayı hayır getirmez. İlla biter bir yerde..
Bitsin ona da razıyım ben mutlu olmak istiyorum artık gülmek istiyorum

Beni o bocalatti diyemez çare aramaktan evliligimiz için uğraşmaktan ben yoruldum ona hiç böyle bir sıkıntım olmadı saolsun anlayışlı kabul etti yeniden dönmeyi

Bu evliliğin için uğraşmak mi sence? Ben şuan keyfi taşınmam mesela. Sabancı değilsen keyfi taşınmak akıl karı bir iş değil.

Bu evliliğin için uğraşmak mi sence? Ben şuan keyfi taşınmam mesela. Sabancı değilsen keyfi taşınmak akıl karı bir iş değil.
Tabiki ev taşımak evlilik için uğraşmak değil ama bu zamanna kadar gerçekten çok mücadele verdim esim üzülmesin dedim borçlarına yetişemiyordu elimde avucumda ne varsa verdim buda benim hatam olsun zar zor bi şekilde eski semtime döneyim

Niye bu ısrar? Bir alışın yeni yere, küçük bir aksaklıkta hemen fikir mi değiştireceksiniz ???

Alışamam cahilce çıktım bi karar aldm elime yüzüme bulaştırdım
Ne yapacaksınız şimdi ? Oraya gidince bütün sorunlarınız çözülmüş mü oluyor.
Sorun mekanda değil siz genel olarak yaşantınızdan memnun değilsiniz.

2 yıllık bir evliliğim var defalarca kavga edip ayrılma noktasına geldik her seferinde de barıştık yine bi ayrılık aşamasında evliligimizi kurtarmak icin kayinvalidemlere yakin olduğumuz o semtten taşınmak istedik ve cahilce sanki tek sorun evmis gibi taşındık gittik. Biz daha sorunlarımızı asamamisken birde taşınma psikolojisi içerisinde boğuldum kaldım eski semtime dönmek istiyorum ama herkes bana yüz çevirdi kimse bize yardım etmiyor bana bi akıl verin ben ne yapmaliyim
Çok mu uzak bir yere taşındınız neden bu kadar sorun oldu?

Ne yapacaksınız şimdi ? Oraya gidince bütün sorunlarınız çözülmüş mü oluyor.
Sorun mekanda değil siz genel olarak yaşantınızdan memnun değilsiniz.
Şimdi, o mahallede eşinin ailesinin yakınında eşi onları dayanak bulup yayılıyor diye taşınmanın iyi fikir olduğunu düşünmüş ama kendisinin de eş ailesine dayanarak güç bulduğunu hesap edememiş.

Taşınmak ev değiştirmek bazen küçük evde bazen büyük evde oturmak bu kadar psikoloji bozan şeyler olmamalı ya. Ya da ben sürekli taşındığımdan kaşarlandım artık bilmiyorum
Aynen ben de. Sürekli taşınıyorum zevk almaya başladım artık. 2 yıldır aynı evdeyim ev batmaya başladı bana bi sebep bulup taşınmam lazım :KK70: :KK53:

Back