Öncelikle bir sakin olun Allah aşkına. Çocuk falan yapmadınız taşındınız sadece. Yani yorgunluğu en fazla 1 hafta sürecek. Derin bir nefes al madem bir adım atmışsın önüne bak. Ailen yanındaysa güzelce yerleş yeni evine kendi çekirdek ailene, sorunlarına odaklan. Belki her şey daha güzel olacak bir taşın bakalım önce
Kuzucuğum, ablacığım, taşınma denen olay nasıl bir maddi külfet yaşadın gördün di mi?
Daha bugün nakliyecilere kendimi acındırdım, kocam gurbette bi başınayım falan filan dedim de adamlar bin liraya 2 sokak öteme ev taşımayı kabul etti. O da bütün paketleme bana ait. E evin temizletilmesi var, depozitosu var, internet doğalgaz nakli var, var da var.. Zaten borç içindesiniz, biraz sabretsen olmaz mı?
Cok istiyorum sabırlı olmayı alışmayı ama alışamam kimse yok bu tarafta kendimi cok yalnız hissediyorumKuzucuğum, ablacığım, taşınma denen olay nasıl bir maddi külfet yaşadın gördün di mi?
Daha bugün nakliyecilere kendimi acındırdım, kocam gurbette bi başınayım falan filan dedim de adamlar bin liraya 2 sokak öteme ev taşımayı kabul etti. O da bütün paketleme bana ait. E evin temizletilmesi var, depozitosu var, internet doğalgaz nakli var, var da var.. Zaten borç içindesiniz, biraz sabretsen olmaz mı?
Valla bisey diyimmi hicbisey diyemezler derlerse de bi süre sonra unutulur ven herseye razıyım sadece içinde bulunduğum durumdan kurtulmak istiyorum gerçekten caresizimValla dönseniz de bu kez de eşyalar eskisi gibi olmayacak her taşınmada zarar görüyor illa ki montajı demontajı derken.
Bir de taşınmak çok masraflı eşinin ve eş ailesinin gözünde ‘ o zaten ne istediğini bilmeyen mızmız çocuğun teki bak taşınacağım diye tutturdu gitti tutunamadı kuyruğunu kıstırdı döndü’ dedirteceksiniz kendinize ömür boyu bu damgayı yiyeceğinize sıkın dişinizi alışırsınız
Niye çaresizsiniz aç değilsiniz açıkta değilsiniz tek sorun evin küçük olması mı? 200 metre evde iki kişi oturuyoruz temizlik dediler mi gözüm seğiriyorValla bisey diyimmi hicbisey diyemezler derlerse de bi süre sonra unutulur ven herseye razıyım sadece içinde bulunduğum durumdan kurtulmak istiyorum gerçekten caresizim
Niye çaresizsiniz aç değilsiniz açıkta değilsiniz tek sorun evin küçük olması mı? 200 metre evde iki kişi oturuyoruz temizlik dediler mi gözüm seğiriyorMerkeze uzağım ama evimi seviyorum siz de alışıp evinizi sevmeye bakın
Ben ama burda doğdum burda büyüdüm zaten başka şehiri hayal dahi edemiyorum muhittin gerçekten çok uzak kimseler yok eş dost akraba neden anlamak istemiyorsunuzAilesinden destek bulamasın diye semt değiştirmek gerçekten çok akillicaymis.
Sanki ailesinin yanına gidemiyor, ya da telefon açıp bana para gönderin diyemiyor
4 şehir 9 ev değiştim.
Ben öleyim o zaman
Hanımefendi kimse mağarada dogup büyümüyor.Ben ama burda doğdum burda büyüdüm zaten başka şehiri hayal dahi edemiyorum muhittin gerçekten çok uzak kimseler yok eş dost akraba neden anlamak istemiyorsunuz
Psikoloğa gidin.2 yıllık bir evliliğim var defalarca kavga edip ayrılma noktasına geldik her seferinde de barıştık yine bi ayrılık aşamasında evliligimizi kurtarmak icin kayinvalidemlere yakin olduğumuz o semtten taşınmak istedik ve cahilce sanki tek sorun evmis gibi taşındık gittik. Biz daha sorunlarımızı asamamisken birde taşınma psikolojisi içerisinde boğuldum kaldım eski semtime dönmek istiyorum ama herkes bana yüz çevirdi kimse bize yardım etmiyor bana bi akıl verin ben ne yapmaliyim
Ederdim gerçekten ederdim simdj bile etmeyi düşünüyorumYaklaşık 3 yıllık evliyim bu 3. evimiz. Konu sahibi benim yerimde olsa intihar ederdi herhalde
O kadar borç içinde parayı nasıl buluyorsunuz allasen ?Yok istemiyorum ben orayı eski semtimde evlere bakıyorum umarım orda mutlu olurum
Aman sakın siz çocuk yapmayın.Ederdim gerçekten ederdim simdj bile etmeyi düşünüyorum
Bilmiyorum bulunam bi şekildeO kadar borç içinde parayı nasıl buluyorsunuz allasen ?
Ev taşımak ciddi maddi külfet
Yavrum senin kocan bostan korkuluğu mu o evde bak ciddi soruyorum.Bilmiyorum bulunam bi şekilde
Beni o bocalatti diyemez çare aramaktan evliligimiz için uğraşmaktan ben yoruldum ona hiç böyle bir sıkıntım olmadı saolsun anlayışlı kabul etti yeniden dönmeyiYavrum senin kocan bostan korkuluğu mu o evde bak ciddi soruyorum.
Heyt ulan demiyor mu bir daha taşınma mevzusu için ?
Bak benim eşim çok anlayışlı adam ama şu teklifle ona gitsem, vazgeçtim desem, ağzıma salıncak kurar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?