• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikolojim bozuldu

yok baya etli kalın derim :) başka yerlerde çıkar diye resim ekleyemiyorum da profile eklesem görülüyor mu?
Ben yakindan merak ediyorum. Gozlerinizi karalayin ozelden yollayin cok merak ettim cidden. En azindan nasil gorunuyor kalin derilide doktor beyin ameliyati.Bende ayni sizin gibiyim 19 subatta ameliyatim.

benim çok geniş değildi o yüzden sormadım ama neden küçülmezmiş ki başka doktora gösterdiniz mi acaba
Sizinki gayet kibar olmus kalin deriliye gore. Ins benimki de duzelir. Gercekten begendim. Cilt ve burun yapisi cok onemli burun estetiginde. Inanin buyuk bir beklentimde yok. Sadece biraz kavis ve kalkiklik.

Sizinki gayet kibar olmus kalin deriliye gore. Ins benimki de duzelir. Gercekten begendim. Cilt ve burun yapisi cok onemli burun estetiginde. Inanin buyuk bir beklentimde yok. Sadece biraz kavis ve kalkiklik.
teşekkür ederim çok şükür şanslıyım darısı başınıza ama ne bilim estetik dedğimiz değiştirmek sonuçta küçültmek falan ne anlamı var ki o zaman o kadar eziyete esabil bey küçültürüm demiyor mu? burada bi şikayetçi kız vardı büyüklüğü aynı kaldı kalın duruyor diye revizyon düşünüyorum diyordu ama

teşekkür ederim çok şükür şanslıyım darısı başınıza ama ne bilim estetik dedğimiz değiştirmek sonuçta küçültmek falan ne anlamı var ki o zaman o kadar eziyete esabil bey küçültürüm demiyor mu? burada bi şikayetçi kız vardı büyüklüğü aynı kaldı kalın duruyor diye revizyon düşünüyorum diyordu ama
Biraz kuculur dedi. Burun deliklerim kuculmezmis. Anladigim kadariyla doktor bey burun kanatlarindan kucultme yapmiyor hic bir hastasina cunku hic denk gelmedim.

Biraz kuculur dedi. Burun deliklerim kuculmezmis. Anladigim kadariyla doktor bey burun kanatlarindan kucultme yapmiyor hic bir hastasina cunku hic denk gelmedim.
evet bende burada okuduklarımdan hiç duymadım kanatlara ufak bi çentik atıyor sadece heralde sizin de kemik falan yok yandan küçültme gerekli hafif de kavis o zaman nasıl olacak ki,...

Kızlar tabiki herkesin zevki ayrı ama petek dinçözün burnunu hiçbir doktor beğenmiyor.hatta sosyal medyada kocaman yüze düğme kadar burun diye okumuştum biçok kişiden. çünkü aşırı estetik bağırıyor.en iyi estetik estetik olduğu belli olmayan estetikmiş ama gerçi kişiden kişiye değişir.herkesin beklentisi farklı.okadar para verdim belli olsun diyende var,doğal dursun diyende.inşaAllah herkesin gönlüne göre olsun.

Kızlar tabiki herkesin zevki ayrı ama petek dinçözün burnunu hiçbir doktor beğenmiyor.hatta sosyal medyada kocaman yüze düğme kadar burun diye okumuştum biçok kişiden. çünkü aşırı estetik bağırıyor.en iyi estetik estetik olduğu belli olmayan estetikmiş ama gerçi kişiden kişiye değişir.herkesin beklentisi farklı.okadar para verdim belli olsun diyende var,doğal dursun diyende.inşaAllah herkesin gönlüne göre olsun.
Onun burnu çok güzel tabiki zevk meselesi ben beğeniyordum birçok ünlü resim gösterdim doktor buna yakın olur Dedi sizin burun yapısına göre olur Dedi 100% gösterdiğimiz resim gibi tıpa tıp olması da imkansız zaten :)

Benim eskisinden daha kötü zaten yorumlarda görmüşsündür kötü yorumlara da dikkat et mutlaka . Ben dikkate almadım Aysenur diye bir kız benim burnum kötü dediğinde ona inanmadim yorumlara bakarsan görürsün senin eski burnun güzel olmadığı için belki iyi sonuç alamamissindir dedim benim eski burnum çok güzeldi istersen özelden foto atayım sana anlarsın eskisinden kesinlikle güzel değil . Yani eskisinden güzel kesin olur deme bende öyle girdin hatta ameliyata öyle mutlu öyle olumlu girdim ki anlatamam şimdi başımı taşlara vuruyorum belki sisliktendir bilemiyorum ama iki aylık burnu olanlar eskisinden güzel diyorlar benimki eskisinden çok daha çirkin

Back