• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikolojim bozuldu

Cokmutsuzumcok

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
903
238
53
26
Merhaba benim şubat ayında ameliyatım var esabil eker e ama şu anda o kadar umutsuz durumdayım ki iyi diyenler var kötü diyenler var ne düşüneceğimi bilmiyorum artık sürekli bunu düşünüyorum pişman olanlar yazsın buraya:(

Ne yalan söyliyim olumsuz yorumlari hice sayma benim gibi ben o hatayi yaptim cünkü! 7 ay kendime gelemiyom sok üstüne sok yasiyom göz kemigi sol burun tikanikligi önce yoktu! güya open roofda cikmis, vallahi billahi sagliksan elletme allah akil vermis neden olsa benim o anda aklimi durdurdu olumsuz yorumlara inanmadim!

Ne yalan söyliyim olumsuz yorumlari hice sayma benim gibi ben o hatayi yaptim cünkü! 7 ay kendime gelemiyom sok üstüne sok yasiyom göz kemigi sol burun tikanikligi önce yoktu! güya open roofda cikmis, vallahi billahi sagliksan elletme allah akil vermis neden olsa benim o anda aklimi durdurdu olumsuz yorumlara inanmadim!

Esabil bey e oldunuz sanırım foto atabilir misiniz ne zaman oldunuz

Ankarada mi oldunuz

Benim ameliyatım şubatta esabil bey e 4 tane memmun olmadım diyen var burda
Geneldede memnun olmayanlar yaziyor farkindamisiniz. Memnun olanlarda ameliyat olmadan once yaziyorlar. Olduktan sonra cekiliyorlar kenara. Memnun olmayanlar surekli yaziyor.

Son düzenleme:
Geneldede memnun olmayanlar yaziyor farkindamisiniz. Olmadan once yaziyorlar. Olduktan sonra cekiliyorlar kenara. Memnun olmayanlar surekli yaziyor.

Sizde olcaksınız şubatta ...ben çok endişe etmeye başladım özellikle burun delikleri konusunda benim vizeler ile ameliyat arasında çok az gün var ya kotu olursa insan icine cikamazsam burun delikleri cok cok onemli ya egri asimetrik olursa:( surekli bunlari dusunuyorum inanir misiniz evden cikmiyorum :(

Sizde olcaksınız şubatta ...ben çok endişe etmeye başladım özellikle burun delikleri konusunda benim vizeler ile ameliyat arasında çok az gün var ya kotu olursa insan icine cikamazsam burun delikleri cok cok onemli ya egri asimetrik olursa:KK43: surekli bunlari dusunuyorum inanir misiniz evden cikmiyorum :KK43:
Evet 19 subatta. Bazi insanlar ne istediklerinide tam anlatamiyorlar. Bazilarindada gercekten sansizlik oluyor. 3 4 kisi yuzunden de doktor kotu bir doktor olamaz dimi. Bazi kisiler olmayacak seyleri bile israrla istiyorlar. Ben gercekten pozitif dusunceye cok inaniyorum. Olumsuz dusuncelerle girersen ameliyata olumsuzluk gelir seni bulur.

Evet 19 subatta. Bazi insanlar ne istediklerinide tam anlatamiyorlar. Bazilarindada gercekten sansizlik oluyor. 3 4 kidi yuzunden de doktor kotu bir doktor olamaz dimi. Bazi kisiler olmayacak seyleri bile israrla istiyorlar. Ben gercekten pozitif dusunceye cok inaniyorum. Olumsuz dusuncelerle girersen ameliyata olumsuzluk gelir seni bulur.

Bende inanıyorum ama kötü yorumlar beni çok üzüyor

https://i.hizliresim.com/mJ0E80.jpg

Şu an burnum önden böyle hastayım biraz da şişti ve kızardı

Cok guzel burnun var. Gayette guzel olur. Benim seninkinden daha iri ve etli. Ameliyata yakin cok dikkat et kendine hasta olma.

Bi memmun olmadım diyen hanımefendinin burun delikleri yamuk kendisi soğukta dışarı çıkıyorum sabah masajı yapmadım ve yoğun çalışıyorum dedi ama yamukluk var bariz

Umarım istediğimiz burunlara kavuşuruz benimki de 28 şubatta

Bi memmun olmadım diyen hanımefendinin burun delikleri yamuk kendisi soğukta dışarı çıkıyorum sabah masajı yapmadım ve yoğun çalışıyorum dedi ama yamukluk var bariz

Umarım istediğimiz burunlara kavuşuruz benimki de 28 şubatta
Bana mesela burun deliklerin kuculmez dedi. Ben israrla kucult desem. Ve doktorun dediklerini uygulamasam. Ne olur sence. Sonrada buraya cikayim soyle oldu boyle oldu diyeyim. Ben 2 cumle soyledim doktora birax kavis biraz kalkiklik. Burnumuda kucultebildiginiz kadar kucultun. Yinede iyisini siz bilirsiniz dedim. Ins istedigimiz gibi olur. Senin ameliyat gunune kadarda benim alci cikmis olur ins.

Bana mesela burun deliklerin kuculmez dedi. Ben israrla kucult desem. Ve doktorun dediklerini uygulamasam. Ne olur sence. Sonrada buraya cikayim soyle oldu boyle oldu diyeyim. Ben 2 cumle soyledim doktora birax kavis biraz kalkiklik. Burnumuda kucultebildiginiz kadar kucultun. Yinede iyisini siz bilirsiniz dedim. Ins istedigimiz gibi olur. Senin ameliyat gunune kadarda benim alci cikmis olur ins.

Neden küçülmez peki :( bana böyle bişey söylemedi:(

Arkadaslar bende düşünüyorum..burun delıklerı tabıkı yapılmak zorunda yoksa cok orantısız olur..ben dr umu buldum henuz gorusmedım ama gun gectıkce ve yaptıklarınıda gordukce içime siniyo..Dr Ebru Topuz..instagramdan takıp edın derim..özelden fotomu yolladım fiyatıda belırledık sadece gıtmem kaldı..yurt dısındayım bende.

Neden küçülmez peki :KK43: bana böyle bişey söylemedi:KK43:
Burnum etli ve kalin derili belki burnumun yapisina gore soyledi. Doktor bey atip tutmuyor soyle yaparim boyle yaparim diye. Olabilecegi soyluyor bence. Ben gazi tip da birini istedim. Yapamam kalin derilisin dedi.5 kat kucultsem sende 1 kat kuculmus gozukur dedi. Yaptigimida begenmezsin bunumu yaptin dersin sonra dedi.

Arkadaslar bende düşünüyorum..burun delıklerı tabıkı yapılmak zorunda yoksa cok orantısız olur..ben dr umu buldum henuz gorusmedım ama gun gectıkce ve yaptıklarınıda gordukce içime siniyo..Dr Ebru Topuz..instagramdan takıp edın derim..özelden fotomu yolladım fiyatıda belırledık sadece gıtmem kaldı..yurt dısındayım bende.
Bu doktor hangi sehirde ve ucreti ne kadar?

İstanbul bahcelievler..ınstagramdan iletişime gecebılırsınız en fazla 1 gun sonra cvp verıyor..bana 5 bin dedi fotomu yolladım onceden bı operasyon vs olduysa onuda anlatmak zorundasınız.

İstanbul bahcelievler..ınstagramdan iletişime gecebılırsınız en fazla 1 gun sonra cvp verıyor..bana 5 bin dedi fotomu yolladım onceden bı operasyon vs olduysa onuda anlatmak zorundasınız.
Benim butcem kisitli ve Ankara didinda baska bir ilde olamam. Benim refakatcim bile sehir disindan gelecek.

Back