P poliyana Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Temmuz 2013 1.299 124 123 Bartın 18 Temmuz 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi poliyana #41 Voguelent .!.: Tabii ki canım her şey o demek değil yani.. Evliliğin ilk günlerinin tadını çıkar boşver o da o zaman diliminde olmayı verir en fazla.. Genişletmek için tıkla... Bugünde hasta olamadım geciktirici ilaç alsam mı artık ?
Voguelent .!.: Tabii ki canım her şey o demek değil yani.. Evliliğin ilk günlerinin tadını çıkar boşver o da o zaman diliminde olmayı verir en fazla.. Genişletmek için tıkla... Bugünde hasta olamadım geciktirici ilaç alsam mı artık ?
P poliyana Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Temmuz 2013 1.299 124 123 Bartın 18 Temmuz 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi poliyana #42 bibibella .!.: Düzenli yürü atla zıpla hatta daha çabuk gelebilir bide düşünmekten vazgeç stress yaptıkça gelmiyordur hiç olmadı adet geciktirici kullanırsın boşuna sıkıntı yapıyorsu Genişletmek için tıkla... Şimdi başlasam mı adetten 3 gün önce diyorlar yarın almaya başlasam Çarşamba perşembe cuma ve sonra balayım sıkıntı olmaz gibi ?
bibibella .!.: Düzenli yürü atla zıpla hatta daha çabuk gelebilir bide düşünmekten vazgeç stress yaptıkça gelmiyordur hiç olmadı adet geciktirici kullanırsın boşuna sıkıntı yapıyorsu Genişletmek için tıkla... Şimdi başlasam mı adetten 3 gün önce diyorlar yarın almaya başlasam Çarşamba perşembe cuma ve sonra balayım sıkıntı olmaz gibi ?
P poliyana Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Temmuz 2013 1.299 124 123 Bartın 18 Temmuz 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi poliyana #43 Ne yayım kızlar doktor zaten daha önce yazmıştı bana ama ben almadım adetim 4 gün gecikti ilacı alayım mı geciktiriciyi ?
Ne yayım kızlar doktor zaten daha önce yazmıştı bana ama ben almadım adetim 4 gün gecikti ilacı alayım mı geciktiriciyi ?