Psikolojim bozuldu ağliycam artık :(

İşte bende geciktirici kullanıp kullanmama arasında kararsız kaldım ;( zaten bozuldu düzenim ;( doktora gitmeli aslında göründüm 1 hafta önce yumurtalıklarım gayet normaldi ama hep stres elimde değil nikah yeriydi fotoğrafçısıydı derken birde hasta olmayıp sıkıntılı olamam ;( ayy

En fazla balayını birkaç gün ertelersiniz senden önemli mi?

Bu kadar stres yapacak bir durum yok evleniyorsun yani sonucta bundan sonra cok balayi yaparsiniz. Bu kadar kasarsan daha kötü olur sonuc. Saliya kadar bekle bu arada regl olsan bile cumartesiye biter. Olmazsan da yine sali ya da carsamba geciktiriciyi ic 3 gün önceden icmeye gerek yok. Benim kullandigim ilac bir gün hatta yarim gün önceden bile etki ediyor. Bir hafya kadar icebilirsin ilaci kesince de 2 gün sonrasi ancak regl basliyor..
Adı ne kullandığınız ilacın ?

Tamam çok teşekkür ederim ve dediğin gibi stres yapmamam lazım ama farkında olmadan çok fazla stres yaptım ;(

Tabii ki canım her şey o demek değil yani.. Evliliğin ilk günlerinin tadını çıkar boşver o da o zaman diliminde olmayı verir en fazla..

Civanperçemi otu al cnm aktardan bitki çayı gibi demliyosun 15 dakika tadı çok kötü yalnız şeker koyma içine burnunu kapat iç bir fincan akşam baktın gelmedi sabah bir fincan daha iç akşamına mutlaka gelir cumartesiye kadar bitmiş olur.Adet söktürücü ilaçlarda var ama genelde en erken 3 yada 4 günü buluyor gelmesi.Ayrıca bu çay rahim ve yumurtalıklar için çok faydalı bende strese girdiğimde gecikirdi bir fincan içerim hemen gelir.Şimdiden hayırlı olsun düğününüz

Maydonoz suyunu da adet söktürücü olarak kullanabilirsin

Düzenli yürü atla zıpla hatta daha çabuk gelebilir bide düşünmekten vazgeç stress yaptıkça gelmiyordur hiç olmadı adet geciktirici kullanırsın boşuna sıkıntı yapıyorsu ;)

Nasılsın? Daha önce konuşmuştuk hamilelikle ilgili çok şükür bende hamileyim :))
Ya belirtilerim yok demiştin. Hala yok mu ?
Benimde yok şuanlık korkuyorum ya

Evet hatırladım.
Hayırlı olsun :)
Hala belirti yok turp gibiyim valla, ama göbeğim var :D hamile olduğuma ikna olduk artık.
Doktor bir sıkıntı görmüyorsa iyisindir endişe etme.

Evet hatırladım.
Hayırlı olsun :)
Hala belirti yok turp gibiyim valla, ama göbeğim var :KK70: hamile olduğuma ikna olduk artık.
Doktor bir sıkıntı görmüyorsa iyisindir endişe etme.
Daha doktora gittim ağustosun 15ı gibi gitmeyi düşünüyorum. 2 gun snra 6. Haftaya gircem.
Ne bileyim göğüs ağrın bel ağrın onlarda mı yok :)

Back