- 10 Temmuz 2015
- 1.969
- 13.249
- 208
İşte bende geciktirici kullanıp kullanmama arasında kararsız kaldım ;( zaten bozuldu düzenim ;( doktora gitmeli aslında göründüm 1 hafta önce yumurtalıklarım gayet normaldi ama hep stres elimde değil nikah yeriydi fotoğrafçısıydı derken birde hasta olmayıp sıkıntılı olamam ;( ayy
Adı ne kullandığınız ilacın ?Bu kadar stres yapacak bir durum yok evleniyorsun yani sonucta bundan sonra cok balayi yaparsiniz. Bu kadar kasarsan daha kötü olur sonuc. Saliya kadar bekle bu arada regl olsan bile cumartesiye biter. Olmazsan da yine sali ya da carsamba geciktiriciyi ic 3 gün önceden icmeye gerek yok. Benim kullandigim ilac bir gün hatta yarim gün önceden bile etki ediyor. Bir hafya kadar icebilirsin ilaci kesince de 2 gün sonrasi ancak regl basliyor..
Ama zaten ertelemiştik ;(En fazla balayını birkaç gün ertelersiniz senden önemli mi?
Ama zaten ertelemiştik ;(
PrimolutAdı ne kullandığınız ilacın ?
Onun izin sıkıntısı yüzünden mesleği gereği olduğu için sorun 15 gün izin aldıEn fazla birkaç gün daha.. Max 6 gün sürüyor zaten. Ne bu acele
Teşekkür ettim beklicem salıya kadar bakalım ?Primolut
Onun izin sıkıntısı yüzünden mesleği gereği olduğu için sorun 15 gün izin aldı
Tamam çok teşekkür ederim ve dediğin gibi stres yapmamam lazım ama farkında olmadan çok fazla stres yaptım ;(Anladım canım... Umarım zamanı tutturursunuz. Haberdar et..
Tamam çok teşekkür ederim ve dediğin gibi stres yapmamam lazım ama farkında olmadan çok fazla stres yaptım ;(
Nasılsın? Daha önce konuşmuştuk hamilelikle ilgili çok şükür bende hamileyim :))E geciktir?
Nasılsın? Daha önce konuşmuştuk hamilelikle ilgili çok şükür bende hamileyim :))
Ya belirtilerim yok demiştin. Hala yok mu ?
Benimde yok şuanlık korkuyorum ya
Daha doktora gittim ağustosun 15ı gibi gitmeyi düşünüyorum. 2 gun snra 6. Haftaya gircem.Evet hatırladım.
Hayırlı olsun :)
Hala belirti yok turp gibiyim valla, ama göbeğim varhamile olduğuma ikna olduk artık.
Doktor bir sıkıntı görmüyorsa iyisindir endişe etme.
Daha doktora gittim ağustosun 15ı gibi gitmeyi düşünüyorum. 2 gun snra 6. Haftaya gircem.
Ne bileyim göğüs ağrın bel ağrın onlarda mı yok :)
Güzelmiş :) hayırlısı olsun insallh sağlıkla doyurursun minigini cinsiyeti belli mi ?Yok valla
Güzelmiş :) hayırlısı olsun insallh sağlıkla doyurursun minigini cinsiyeti belli mi ?
Hadi hayirlisi.İnşallah perşembe günü öğreneceğiz göremedik henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?