Nasıl yani zaten stresle 2 gün gecikti yarında olmazsam 3 gün gecikmiş olacak Nasıl yapıcam ki ?E geciktir?
onu bende düşündüm herşeyi göze alarak ama şöyle bir durum var 15 inde adet olmadım ve gecikti adetim stres yüzünden ya ilaç etki etmezse çünkü adetten 3 gün önce kullanılmalı diye biliyorum ve benim belirsiz şuan ;( mahvoldum ya offGeciktırıci ilac kullanabılırsın.
Adet söktürücü aldığımda hemen etki eder mi ki ? Zira bu cumartesi Bala'yında olacağım ?Doktora git muayene eder ve gerekirse adet söktürücü ilaç verir..
Merak etme üstten muayene yapar, yumurtalık vs için..
Kullanır kullanmaz hemen adet yapıyor mu Can'ım ?Adet söktürücü ilaç kullan. O zamana biter zaten
Kullanır kullanmaz hemen adet yapıyor mu Can'ım ?
Adet söktürücü kişiye göre değişiyor, mesela benim kullandığım olmuştu bende 3 günde sonuç verdi, başka arkadaşta 1 haftada..Adet söktürücü aldığımda hemen etki eder mi ki ? Zira bu cumartesi Bala'yında olacağım ?
Öyle olursa çok sıkıntı balayıma denk gelir ?3-4 gün içinde yapıyor diye biliyorum. En iyisi doktora git
Ya bazen hafif Ağrım oluyor ama olamıyorum ;( of ya uykular haram oldu elimde değil ki stres yApmamak ;(Stres yüzünden 10 gün kadar geciktiği olmuştu benim. Stres yapmadığın an olursun. Bence en iyisi bir jinekologla görüş..
Ya evet ama onunda izin mevzusu net değildi ;( söktürücü çok geç yapıyor beni balayıma denk geliyor;(Adet söktürücü kişiye göre değişiyor, mesela benim kullandığım olmuştu bende 3 günde sonuç verdi, başka arkadaşta 1 haftada..
Eğer düzenli adet oluyorsan keşke hesaplayıp düğün tarihi konusunda nişanlınla karar verip ona göre ayarlasaydınız..
Canım aynen öyle işte stresten 10 güne kadar gecikmesi normal.. Ya söktürücü kullan ya da geciktirici bunun en doğrusunu doktor söyler zaten ama canını sıkma stres iyi bir şey değil kesinlikle..Ya bazen hafif Ağrım oluyor ama olamıyorum ;( of ya uykular haram oldu elimde değil ki stres yApmamak ;(
İşte bende geciktirici kullanıp kullanmama arasında kararsız kaldım ;( zaten bozuldu düzenim ;( doktora gitmeli aslında göründüm 1 hafta önce yumurtalıklarım gayet normaldi ama hep stres elimde değil nikah yeriydi fotoğrafçısıydı derken birde hasta olmayıp sıkıntılı olamam ;( ayyCanım aynen öyle işte stresten 10 güne kadar gecikmesi normal.. Ya söktürücü kullan ya da geciktirici bunun en doğrusunu doktor söyler zaten ama canını sıkma stres iyi bir şey değil kesinlikle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?