Psikolojim bozuldu ağliycam artık :(

poliyana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2013
1.299
124
123
Bartın
Ya arkadaşlar benim durumumdan geçtiniz mi bilmiyorum ama psikolojim bozuldu ya oturup ağlayacak hale geldim ;( Tüm planlarım altüst oldu mahvoldum stresten :( Bir türlü adet olamıyorum kendimi yedim bitirdim düşüne düşüne adaçayı içtim etki etmedi :( Normalde 15 temmuzda olmam lazım ama gecikti :( bu hafta perşembe günü nikahım var sonra ardından cumartesi günü balayına tatile ama adet zamanım deng gelicek burnumdan gelicek tatil ya uyuyamıyorum moralim çok bozuk ya ne yapacağım ben :( Allah Rızası için yardımcı olun bana :(

Geciktırıci ilac kullanabılırsın.

Eczaneden adet geciktirici ilaç alarak geciktirebilirsiniz ama en fazla bir hafta iciliyordu ilaç diye hatırlıyorum.

Bu kadar stres olmayın bence.
Bir de hayıt otu içmeyi deneyin ya da soğan suyu diye duymuştum..

Doktora git muayene eder ve gerekirse adet söktürücü ilaç verir..
Merak etme üstten muayene yapar, yumurtalık vs için..

Geciktırıci ilac kullanabılırsın.
onu bende düşündüm herşeyi göze alarak ama şöyle bir durum var 15 inde adet olmadım ve gecikti adetim stres yüzünden ya ilaç etki etmezse çünkü adetten 3 gün önce kullanılmalı diye biliyorum ve benim belirsiz şuan ;( mahvoldum ya off

Stres yüzünden 10 gün kadar geciktiği olmuştu benim. Stres yapmadığın an olursun. Bence en iyisi bir jinekologla görüş..

Adet söktürücü aldığımda hemen etki eder mi ki ? Zira bu cumartesi Bala'yında olacağım ?
Adet söktürücü kişiye göre değişiyor, mesela benim kullandığım olmuştu bende 3 günde sonuç verdi, başka arkadaşta 1 haftada..
Eğer düzenli adet oluyorsan keşke hesaplayıp düğün tarihi konusunda nişanlınla karar verip ona göre ayarlasaydınız..

Adet söktürücü kişiye göre değişiyor, mesela benim kullandığım olmuştu bende 3 günde sonuç verdi, başka arkadaşta 1 haftada..
Eğer düzenli adet oluyorsan keşke hesaplayıp düğün tarihi konusunda nişanlınla karar verip ona göre ayarlasaydınız..
Ya evet ama onunda izin mevzusu net değildi ;( söktürücü çok geç yapıyor beni balayıma denk geliyor;(

Ya bazen hafif Ağrım oluyor ama olamıyorum ;( of ya uykular haram oldu elimde değil ki stres yApmamak ;(
Canım aynen öyle işte stresten 10 güne kadar gecikmesi normal.. Ya söktürücü kullan ya da geciktirici bunun en doğrusunu doktor söyler zaten ama canını sıkma stres iyi bir şey değil kesinlikle..

Canım aynen öyle işte stresten 10 güne kadar gecikmesi normal.. Ya söktürücü kullan ya da geciktirici bunun en doğrusunu doktor söyler zaten ama canını sıkma stres iyi bir şey değil kesinlikle..
İşte bende geciktirici kullanıp kullanmama arasında kararsız kaldım ;( zaten bozuldu düzenim ;( doktora gitmeli aslında göründüm 1 hafta önce yumurtalıklarım gayet normaldi ama hep stres elimde değil nikah yeriydi fotoğrafçısıydı derken birde hasta olmayıp sıkıntılı olamam ;( ayy

Bu kadar stres yapacak bir durum yok evleniyorsun yani sonucta bundan sonra cok balayi yaparsiniz. Bu kadar kasarsan daha kötü olur sonuc. Saliya kadar bekle bu arada regl olsan bile cumartesiye biter. Olmazsan da yine sali ya da carsamba geciktiriciyi ic 3 gün önceden icmeye gerek yok. Benim kullandigim ilac bir gün hatta yarim gün önceden bile etki ediyor. Bir hafya kadar icebilirsin ilaci kesince de 2 gün sonrasi ancak regl basliyor..

Back