• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikolojim bile bozuldu artık :(

Vicodin

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2012
16
0
16
İstanbul
Bu siteye kayıt olduğumdan beri tüy sorunuyla ilgili konu açıp duruyorum. Yaş da 15 olunca takmamak elde değil.. Belirli yerlerimde olsa alsam alsam bitse sorun değil :( karşı cinsle bile iletişimim olmuyo utancımdan yüzüne bile bakamıyorum hatta kızlarla bile doğru dürüst konuşamıyorum.. 7. sınıfta çok daha berbat haldeydim adımı bile bilmiyodular.. lütfen yardım edin :(

aaaa cnm srn yapma herkes de var :) doktora gittinmi hic ?? yüzündemi var tüyler.. anliyamadim ki bu kadar piskolijini bozdun.. alma imkanlari coook : ) bizde biiikdiiiik biizde -.-

cnm daha kucuksun cok normal.liseye gecınce aldır yuzundekılerı.şimdi alsan cok dikkat cekersin.hastaneye git..igneli epılasyon yaptır.secenegın cok kendıne dert etcegin yerde cozumlar bulmaya calıs

ya yüzümde fazla yok neyseki.. ama dekoltem sırtım kollarım karnımda bile var :( evet imkan çok ama alınca tekrar çıkcak ve daha kötü olcaklar devamlı al sonra iş üstüne iş.. lazer desen çok para.. iğneliye dayanamam ben.. ağda azaltır diyolar ama bacaklarımda denedim pek bi şey değişmiyo :( büyüyünce dökülür diyolar artık inanıp kendimi avutcam :D kendime güvenmek istiyorum ama hiç bi şeyde iyi değilim :/

bu arada 15 yaşındayım ama lise 2yim :D ve doktora gittim tüm hormonlarım normal durumda doğum kontrol hapları verdi şuan 5. ayım kistlerden dolayı olabilirmiş diye okumuştum :( acaba bi ilaç falan var mı bu tüyler için doktordan istesem :/ ama hormonlarda sorun yok ki işte.. esmerim :(

Back