Bu noktadan sonra yaşadığın her şey senin tercihin sonucu oldu oluyor.şiddet bile gordum sonra beni bu şekilde ikna etti ve nişanlandık.
Ben de böyle büyük büyük laflar ederdim arkadaşlarımaŞidder gördüğünız herifle niye evleniyonuz? Nasıl ikna oluyonuz? La havle ve la kuvvete....
Bi şekilde yazmak.istedim yanlis olmusŞiddet gördünüz ve sizi bu şekilde ikna etti
Hep aynı teraneBen de böyle büyük büyük laflar ederdim arkadaşlarımahayat öyle şeylerle geliyor ki önünüze yapmam dediğiniz şeyleri bi güzel yaptırıyor
Yaşayıp ağlaamazsin umarımHep aynı terane
Rabbim akıl vermiş kullanalım diye yaşamayız Allahın izniyle çünkü akıl diyor kullanın diyor…Yaşayıp ağlaamazsin umarım
Umarım aklınızı kullanamadığınız dönemler de oluyorRabbim akıl vermiş kullanalım diye yaşamayız Allahın izniyle çünkü akıl diyor kullanın diyor…
Şiddetin olumlu yanı yok ikna edilecek bir durumu da yokUmarım aklınızı kullanamadığınız dönemler de oluyor
Hamile olduğunu ve zor günler geçirdiğini söyleyen birine hakaretvari konuşan birinde de çok akıl olduğunu zannetmemRabbim akıl vermiş kullanalım diye yaşamayız Allahın izniyle çünkü akıl diyor kullanın diyor…
Nişanlım tarafından dövülerek ikna edilecek yaşı geçtimYaşayıp ağlaamazsin umarım
Yaşanacak kotu hiçbir şey kalmamış büyümüşsün o zaman baya ne güzelNişanlım tarafından dövülerek ikna edilecek yaşı geçtim
Gerçekleri konuşmak hakaret etmek mi oldu?Hamile olduğunu ve zor günler geçirdiğini söyleyen birine hakaretvari konuşan birinde de çok akıl olduğunu zannetmem
Ben ertesi gün hapına rağmen adetime 3 4 gun kala bile hamile kaldım hangi tercihten bahsediyoruzGerçekleri konuşmak hakaret etmek mi oldu?
Hepimiz kendi tercihlerimizin karşılığını yaşayarak devam etmiyor muyuz bu hayata?
Ör: ben evliliğim oturana kadar çocuk yapmadım.
Arkadaş şiddet var aldatma var çocuk yapmış?
Sence bu tür konuların içinde hamileyim yada 3 çocuğum var cümlesi çok geçmiyor mu? Hepsi mi yanlışlıkla?Ben ertesi gün hapına rağmen adetime 3 4 gun kala bile hamile kaldım hangi tercihten bahsediyoruz