Herkese selam. Arkadaşlar bende bildiğiniz tüm sorunlar var galiba, anlatmaktan o kadar sıkıldım ki artık. Ne yapmalıyım diye çok düşünüyorum ne yapsam da anksiyeteden, panik ataktan kurtulamıyorum. Sadece tek sorduğum soru ben ne zaman bu hale geldim? Sahi arkadaşlar beni bu hale getirenler nasıl rahat yaşıyor? Ben hergün ölümle yüz yüze gelmiş gibi oluyorum, rengim sararıyor ama onlar nasıl da güzel yaşıyor. Ben ne zaman normal olacağım, sorunsuz ne zaman bir günüm geçecek bilmiyorum. Ne denediysem olmuyor, bir süre sonra hersey eskisine dönüyor sanki ben boşuna mı çabalıyorum? Annem küçükken neden ölen insanları anlattı ki yanımda bak hergün ölmekten korkuyorum. Babam niye zarar verdiki ailemize bu kadar bak yine korkuyorum ben hep korkuyorum, nerede eskiden gülen eğlenceli kız? Sanki o kişi ben değilmiş sanki dünyaya geldiğimden beri hep böyleymiş gibi halbuki bende normal doğdum, akıl sağlığım normaldi. Haykırmak istiyorum, kırmak, dökmek istiyorum ama ne işe yarar ki ben böyle olduktan sonra. Sanki çıkmaza giriyorum. Bayılmaktan korkuyorum, ölmekten korkuyorum, ani hareketlerde korkuyorum, korkuyorum Allah korkuyorum, sanki dünyaya korkmak için gelmiş gibi.. Arkadaşlar ben ne yapmalıyım? Nasıl eskisine döneceğim bilmiyorum..