- 16 Nisan 2021
- 1.794
- 1.907
- 26
-
- Konu Sahibi delibirselvi
En azından bir sonraki yazınızda yazdığınız gibi tezi teslim etmeden evlenmeyi düşünmüyorum. Zaten malumunuz tez de bitmek bilmiyor çıldırtacak beni az kaldı.Mutlaka evlenin. Bizden daha fazla mutlu olmaya hakkınız yok
Evliliği güzelleyemem. Var hoş yanları tabi. Aileniz özgür değil kısıtlı ise fena değil. Ama yok, özgür, rahatsanız yükümlülükleri çok
Eşimi severek evlendim. Ama evin sorumluluğu başlı başına zor. Hele Türk toplumunun eski kafalı erkekleriyle daha bir zor. Emin değilseniz bekleyin. Belki bir gün canınız ister
Yemek takımı konusu ayrı bir saçmalık da ona girmek bile istemiyorum. Aman potansiyel eşimden destek istemiyorum engel olmasın yeterNeden ki. Kullanın gitsin. Ama tezi bekarken yazın. O koca şahsiyetler evlenmeden önce yardım ederiz diyorlar. Yapmıyorlar. Benimkinin teze katkısı olmadı. Elimde tezler enstitüsünün önünde, tezleri atıp ağlamıştım. Koca kişisi işteydi.
O zaman zıkkım yesinler. Böyle bir evlilik tipi olacaksa tabi ki insan bekarlıktan farklı hisseder. Benim kararıma, evime, paramı nasıl harcadığıma kimse karışmaz. Yani tabi ki denediler de ben karıştırmadım. O yüzden de evlilik bana sorumluluk, yük falan gibi gelmiyor.Ailedeki iki geliniz, misafirlikte herkesin önüne aynı tabak konmasınmış vs vs
Tabağını değiştirme, ti ye al, keyfine ne esiyorsa onu yap. Laf diyen olursa ay siz de farklı alın hediye edin, siz gelince size o takımımı çıkarırım diyinAiledeki iki geliniz, misafirlikte herkesin önüne aynı tabak konmasınmış vs vs
bu salak cumleyi tam olarak kim kurdu?Ailedeki iki geliniz, misafirlikte herkesin önüne aynı tabak konmasınmış vs vs
Ortada ne çapta bir problem olduğunu bile anlamamış. Bu konu ne kadar küçük gibi görünse de altındaki anlamı o kadar önemli ki. 2 seçeneği var, ya ben kendi paramla kendi zevkime göre aldım gerisi sizi ilgilendirmez demek ya da baştan oturup dusunup böyle küçük küçük şeylerin birikmesiyle mi evlilikten kaçtığını bulup direkt ayrılmak. Şu an tabak değiştirmek kadar yanlış bir hamle olamaz.bu salak cumleyi tam olarak kim kurdu?
buna bile karisan bir es ailesiyle ya da bu salak cümleyi duyup "sacmalamayin" diye aielsini susturmak yerine gelip sana soyleyen kisiyle zaten evlenmemen daha hayirli.
hic normal degil. tabaga karisma curetini bulan her seye karisir
Ailedeki iki geliniz, misafirlikte herkesin önüne aynı tabak konmasınmış vs vs
gercekten sok oldum okurken. yoldaki isaretler diyoruz hep burada dev bir isaret var konu sahibi icin tek problem "onu iade etmeye gitmek"Ortada ne çapta bir problem olduğunu bile anlamamış. Bu konu ne kadar küçük gibi görünse de altındaki anlamı o kadar önemli ki. 2 seçeneği var, ya ben kendi paramla kendi zevkime göre aldım gerisi sizi ilgilendirmez demek ya da baştan oturup dusunup böyle küçük küçük şeylerin birikmesiyle mi evlilikten kaçtığını bulup direkt ayrılmak. Şu an tabak değiştirmek kadar yanlış bir hamle olamaz.
Detaylı bir cevap yazmadan önce arkadaşın yorumunu beklicem. Çünkü genelde ya cevap gelmiyor ya aşırı önemsiz görüyorlar falan. Vaktim kıymetligercekten sok oldum okurken. yoldaki isaretler diyoruz hep burada dev bir isaret var konu sahibi icin tek problem "onu iade etmeye gitmek"
bu nasil bir hadsizlik? bu cumleyi daha ortada nisan bile yokken sana deme curetine kim sahip? sevgilin boyle seyleri kiz ve kendi ailesi arasında yetistirip duran neyi nerede soyleyecegini bilmeyen bosbogazin teki mi?
neresinden baksan elinde kaliyor.
bir de gelenler iki eltide aynj tabagi görüp kinarmisdemek ki elestirmek icin yasayan - gordugunu hemen hafizaya kaydeden fesat bir sulaleleri var.
bir de ortada nisan yok bisey yok, konu sahibi "istemem yan cebime" diyor da sevgilinin ailesi nasil konu sahibinin kutudaki ceyizini biliyor? bir de buna karisiyor?
evlenmek icin erken oldugunu düşündüğü sevgil ailesiyle bulusup bulusup ceyizlerini mi gosteriyor?
yoksa sevgilisine whatsapptan atti o da gitti annesine gosterdi annesinin sacma yorumunu hakli buldu da kiza mi soyledi "boyle yap" diye annesinin agziyla?
her iki seçenek de cok kötü. bir de adamin aklj süzgeci yok ki boyle sacma seyi sana soyleyebiliyor. demek ki daha coook dolar bu adam evlilik surecinde
en iyisini yapıyorsun. benim vaktim bol valla bu aralar uzun uzun yaziyorumDetaylı bir cevap yazmadan önce arkadaşın yorumunu beklicem. Çünkü genelde ya cevap gelmiyor ya aşırı önemsiz görüyorlar falan. Vaktim kıymetliama tecrübelerim de eşsiz yani kendi bilir
O zaman zıkkım yesinler. Böyle bir evlilik tipi olacaksa tabi ki insan bekarlıktan farklı hisseder. Benim kararıma, evime, paramı nasıl harcadığıma kimse karışmaz. Yani tabi ki denediler de ben karıştırmadım. O yüzden de evlilik bana sorumluluk, yük falan gibi gelmiyor.
Tabağını değiştirme, ti ye al, keyfine ne esiyorsa onu yap. Laf diyen olursa ay siz de farklı alın hediye edin, siz gelince size o takımımı çıkarırım diyin
bu salak cumleyi tam olarak kim kurdu?
buna bile karisan bir es ailesiyle ya da bu salak cümleyi duyup "sacmalamayin" diye aielsini susturmak yerine gelip sana soyleyen kisiyle zaten evlenmemen daha hayirli.
Toplu yazayım, olay şöyle gelişti. Ben tabaklarımı çok severek aldım zaten sevgilimle beraber aldık. Akşamına erkek arkadaşım abisine yemeğe gitti, misafir varmış. Bana tabakların fotoğrafını attı bunlar bizimkiler değil mi diye. Sonra demiş aaa biz de bundan aldık vs. Sanırım yengesi yani müstakbel eltim rahatsız olmuş. Herkes sürekli aynı tabaktan yemek mi yiyecek falan demiş ama sonra da iyi ki almışsınız biz memnunuz demiş. Sevgilim değiştirmek zaten istemiyor bizi ilgilendirmez diyor. Ben de uğraşmak istemiyorum ama iki tabak için de “benimkini gördü aynısını aldı” dedirtmek de istemiyorum. Bir tarafım öyle dese nolur ki diyor diğer yanım özenti gibi görünmekten rahatsız.Ortada ne çapta bir problem olduğunu bile anlamamış. Bu konu ne kadar küçük gibi görünse de altındaki anlamı o kadar önemli ki. 2 seçeneği var, ya ben kendi paramla kendi zevkime göre aldım gerisi sizi ilgilendirmez demek ya da baştan oturup dusunup böyle küçük küçük şeylerin birikmesiyle mi evlilikten kaçtığını bulup direkt ayrılmak. Şu an tabak değiştirmek kadar yanlış bir hamle olamaz.
bu salak cumleyi tam olarak kim kurdu?
Ortada ne çapta bir problem olduğunu bile anlamamış. Bu konu ne kadar küçük gibi görünse de altındaki anlamı o kadar önemli ki. 2 seçeneği var, ya ben kendi paramla kendi zevkime göre aldım gerisi sizi ilgilendirmez demek ya da baştan oturup dusunup böyle küçük küçük şeylerin birikmesiyle mi evlilikten kaçtığını bulup direkt ayrılmak. Şu an tabak değiştirmek kadar yanlış bir hamle olamaz.
Bizim milletin çanağa çömleğe bu kadar anlam yüklemesi midemi bulandırıyor. Ha ama aynı kafalar ikiz çocukları aynı giydirir sorun olmaz. Asıl kıyafet sorun olmalı.Konunca ne olacak, sankim yemekteyize mi katılıyorlar oturun yemeğinizi yiyin kalkın ... sanırsın kraliyet ailesi geliyor altı üstü tabak ne fark eder. Daha evlenmeden kezbanlığa başlamışlar ben olsam değiştirmem bence uğraşma vaktini tezine koy. Valla haklısın kanka KV görümce daha evlenmeden vik vike başlamış sonra neden istemiyorsun diyorlar
ayni kafalar sirf eltisinde var eksik kalmayayim diye kredi ceker dyson alir airfrier robot supurgeler alir. ama tabak canak almazBizim milletin çanağa çömleğe bu kadar anlam yüklemesi midemi bulandırıyor. Ha ama aynı kafalar ikiz çocukları aynı giydirir sorun olmaz. Asıl kıyafet sorun olmalı.
Böylesine kedi, köpek mama kabı vereceksin, oradan yiyecek de işte insan yapamıyor.
ayni kafalar sirf eltisinde var eksik kalmayayim diye kredi ceker dyson alir airfrier robot supurgeler alir. ama tabak canak almaz
Toplu yazayım, olay şöyle gelişti. Ben tabaklarımı çok severek aldım zaten sevgilimle beraber aldık. Akşamına erkek arkadaşım abisine yemeğe gitti, misafir varmış. Bana tabakların fotoğrafını attı bunlar bizimkiler değil mi diye. Sonra demiş aaa biz de bundan aldık vs. Sanırım yengesi yani müstakbel eltim rahatsız olmuş. Herkes sürekli aynı tabaktan yemek mi yiyecek falan demiş ama sonra da iyi ki almışsınız biz memnunuz demiş. Sevgilim değiştirmek zaten istemiyor bizi ilgilendirmez diyor. Ben de uğraşmak istemiyorum ama iki tabak için de “benimkini gördü aynısını aldı” dedirtmek de istemiyorum. Bir tarafım öyle dese nolur ki diyor diğer yanım özenti gibi görünmekten rahatsız.
isteyen istedigini desin. sevgilunin bu konunun detaylarini sana anlatmasi, kadinin rahatsiz oldugunu belli etmesi belki de daha tanismadan senin gardini almani saglamis. bu adam evlilige kesinlikle hazir degil..nerede ne soyleyecegini bilmiyor. inan zamanla senin agzindan çıkanı da aynen ailesine aktarir ikinizi birbirine dusman eder. çünkü konusulani suzgecten gecirip aktarma özelliği yok.Toplu yazayım, olay şöyle gelişti. Ben tabaklarımı çok severek aldım zaten sevgilimle beraber aldık. Akşamına erkek arkadaşım abisine yemeğe gitti, misafir varmış. Bana tabakların fotoğrafını attı bunlar bizimkiler değil mi diye. Sonra demiş aaa biz de bundan aldık vs. Sanırım yengesi yani müstakbel eltim rahatsız olmuş. Herkes sürekli aynı tabaktan yemek mi yiyecek falan demiş ama sonra da iyi ki almışsınız biz memnunuz demiş. Sevgilim değiştirmek zaten istemiyor bizi ilgilendirmez diyor. Ben de uğraşmak istemiyorum ama iki tabak için de “benimkini gördü aynısını aldı” dedirtmek de istemiyorum. Bir tarafım öyle dese nolur ki diyor diğer yanım özenti gibi görünmekten rahatsız.
akjshasd gerızekalı derken bende aıle evındeyım evlılık dusunmuyorum cok sukur bın sukur yedıgım önde yemedıgım arkamda evlenme baskılarını dusunmuyorum ama sız kendınızı dusunun uzuldum adınıza mutsuz bı evlılık sımdıden goruyorumAnlamayan olacağını düşünmezdim ama önemli not: gerizekalı bir genç derken zeka düzeyine değil aile evinde yaşayan bir gencin sorumluluk seviyesine referans göstermeyi amaçladım. Aksi durumda ÖNCELİKLE kendime hakaret etmiş oluyorum. Anlamayı tercih edecek kız kardeşlerime şimdiden teşekkürler
erkek arkadaşımla 6 senedir beraberiz. artık evlilikten söz etmeye başladık, hatta ben çeyize başladım ve bir mutfak düzdüm sayılır. her şey iyi hoş ama ben aslında evlenmek istemiyorum. etraftakilerin artık evlenmiyor musunuz baskısı beni çok bunaltıyor ama istemiyorum. erkek arkadaşımı çok seviyorum, onun da vaktini alıyor olma fikrinden nefret ediyorum. kendimi son derece çıkmazda hissediyorum. sevdiğim rutinlerim var, kendi başıma sürdürdüğüm özgür bir yaşantım var, içinde olmaktan çok mutlu olduğum bir konfor alanım var. evlenmek bunların hepsini terketmek demek. elbette ki güzel yanları vardır ama ben o yanları düşünemiyorum.
Erkek arkadaşımla hiçbir ilgisi yok konunun, olay tamamen evlilik ve “evli bir kadın” olmakla ilgili. Ben evde ailesiyle yaşayan gerizekalı bir genç olmak istiyorum.. vizyonuma sağlık ne diyim. Benzer duyguları yaşayan hemcinslerimden tavsiye istiyorum. Bu arada erkek arkadaşıma son derece dürüst yaklaştım ve hislerimi söyledim. Kendisi bana baskı yapmıyor. Seneye eylülde nişan yaparız 2026 yazında evleniriz dedik allah kısmet ederse. Ama ben resmi olarak bekar geçireceğim zaman 1 yıldan az kaldı diye bunalıma girdim. Çok salakça bir şey bu stresi anlatmakta zorlanıyorum
Acayip bir pick me girl okudum resmen. Evli kadın olmak istemeyip çeyiz düzmek de ayrı bir tezatlıkAnlamayan olacağını düşünmezdim ama önemli not: gerizekalı bir genç derken zeka düzeyine değil aile evinde yaşayan bir gencin sorumluluk seviyesine referans göstermeyi amaçladım. Aksi durumda ÖNCELİKLE kendime hakaret etmiş oluyorum. Anlamayı tercih edecek kız kardeşlerime şimdiden teşekkürler
erkek arkadaşımla 6 senedir beraberiz. artık evlilikten söz etmeye başladık, hatta ben çeyize başladım ve bir mutfak düzdüm sayılır. her şey iyi hoş ama ben aslında evlenmek istemiyorum. etraftakilerin artık evlenmiyor musunuz baskısı beni çok bunaltıyor ama istemiyorum. erkek arkadaşımı çok seviyorum, onun da vaktini alıyor olma fikrinden nefret ediyorum. kendimi son derece çıkmazda hissediyorum. sevdiğim rutinlerim var, kendi başıma sürdürdüğüm özgür bir yaşantım var, içinde olmaktan çok mutlu olduğum bir konfor alanım var. evlenmek bunların hepsini terketmek demek. elbette ki güzel yanları vardır ama ben o yanları düşünemiyorum.
Erkek arkadaşımla hiçbir ilgisi yok konunun, olay tamamen evlilik ve “evli bir kadın” olmakla ilgili. Ben evde ailesiyle yaşayan gerizekalı bir genç olmak istiyorum.. vizyonuma sağlık ne diyim. Benzer duyguları yaşayan hemcinslerimden tavsiye istiyorum. Bu arada erkek arkadaşıma son derece dürüst yaklaştım ve hislerimi söyledim. Kendisi bana baskı yapmıyor. Seneye eylülde nişan yaparız 2026 yazında evleniriz dedik allah kısmet ederse. Ama ben resmi olarak bekar geçireceğim zaman 1 yıldan az kaldı diye bunalıma girdim. Çok salakça bir şey bu stresi anlatmakta zorlanıyorum