Psikolojik baskı yüzünden ilişkiye girememek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok doğru ama kendi çocuklarına da aynı konuşmayı yapıyorlar.
Gerçekten dikkate alma..
Bunları yaşayacaksın diye birsey yok..
Nişanlımla olan iletişimine ve sana olan desteği önemli..
Gözünndee Büyüterek kendini harap etme..
Herşey yolunda gider yeterki karşındaki anlayışlı olsun.

Bu nasıl bi düşünce zihniyettir tövbeler tövbesi ya kendileri neden evlenip ikinci el olmuş tövbe Estağfirullah tıkayın kulağınızı aman böyle kişilerin dediklerini hiç takmayın

Aileniz sizi mal gibi görüyor. Evlenip gidince sizi sömürme imkanları kalmayacak, ondan bu tip şeyler söylüyorl

Aileniz sizi mal gibi görüyor. Evlenip gidince sizi sömürme imkanları kalmayacak, ondan bu tip şeyler söylüyorlar.
Ben de tam olarak bunu düşünüyorum. Çünkü annem için altın yumurtlayan tavuğum. Erkek tarafını da maddi olarak olabildiğince zorluyor şartlar koşuyor eleştiriyor bir çok şey

Ailem " evlenince ikinci el olacaksın eskiyeceksin cinsellik için evleniyosun cinsellik çok güzel bişey değil boş yere evleniyosun düşkünlüğünden evleniyosun
Bu şu demek: evlenince seni maddi getiri aracı kullanamıycaz, o yüzden değerin düşecek. Maldan farksızsınız onlar için. Kızlık/namus falan değil mesele. Mesele sizden mal gibi para sağamamaları.

Kendine değer vermeyen kadınların yetiştirdiği kadınlar evlenmeyi, cinselliği eşiyle dahi yaşayınca utanılacak birşey yapmış gibi düşünüyor. Ne yazık böyle kadınların hala bu fikirleri normal görmesi.. Ama ne mutlu ki siz bunun yanlisliginin farkındasınız. Profesyonel destek alabilirsin , alamasan da nişanlın sana destek oluyormuş ne güzel, seni anlayan seven biriyle evlenmek, sevdiginle bir olmak ne kadar guzel birşey , bunu yaşadığın zaman anlayacaksın

Sizce evlendikten sonra ailem ile mesafem nasıl olmalı?

Allah iki cinsi de bundan zevk alacak anatomide yaratmışken annen fazla konuşmasın. İşte bu tip kafalar yüzünden cinsellik yaşadığı sevgilisinden ayrılınca bunalıma girip intihar ediyor kadınlar. Kendilerini kullanilmis, kirli hissettikleri için. Yazık o anneye..

Bugüne kadar bu zihniyette büyüdüğün için kolay olmayacaktır aşman ama cinsellik sadece erkekler için değil, iki tarafında keyif aldığı, mutlu olduğu bir eylem. Inşallah çok sevildiğin ve çok sevdiğin biriyle nişanlısindir da zamanla sevişmenin sevmekten geldiğini idrak edip bu yaşadığın stresin ne kadar boş olduğunu anlarsın

İnşallah dediğin gibi olur

Sizce evlendikten sonra ailem ile mesafem nasıl olmalı?
Canımsın buna yorum yapamam , mesafe koyacak birşey mi bu onu bilemiyorum ailenin tutumu yanlış hemde çok yanlış ama nasıl davranmalisin bilemiyorum. sen evlenip nikahlı eşinle helalinle birlikte olacaksın bu yanlış veya ayıp değil , bunu yaşadığın için kirlenmeyeceksin, kötü biri olmayacaksın lütfen bu düşüncelerini aş . Kaç yaşındasın düğünün ne zaman ?

22 yaşındayım düğün tarihi henüz belli değil

Evet seviyorum çok anlayışlı ilgili sevgi dolu bir insan
E ne güzel işte güzelim çok şanslısın sevdiğin biriyle anlayışlı biriyle evleneceksin , birçok kadın bu sansaa sahip olamıyor , hiç kötü şeyler düşünme çevrendekilere kulaklarını tıka ceyizini yap hayallerini kur cinsellik ayıp birşey değil , eşinle sevdiğin insanla yaşamak kendini bambaşka hissettiriyor , evlendigimin ertesi günü tamamlanmış hissettim , bu farklı bir duygu sende yaşayacaksın boşver kötü şeyler düşünenleri sen sevdiğini düşün

Çok teşekkür ederim beni çok rahatlattınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…