Okuduğuma inanamadım. Öncelikle ikinci el diye bir tabir kullanılacaksa (ki çok iğrenç) boşanmış biri için kullanılabilir, sen ilk evliliğini yapacaksın. Ayrıca sevdiğin adama dokunmak çok özel bir şey, birbirinin bedenini dokunarak tanımak, omzuna uzanıp teninin sıcaklığını hissetmek, ne körü ne de iğrenç aksine inanılmaz bir huzur kaynağı. Bu kaygılar seni vajinismusa götürür aşman şart, buradaki cinsellik bölümünü oku, kadın masturbasyonunu araştır, öğren, dene; senin için çok zor gibi hissettim ama nişanlınla küçük şeyler yaşa, öpüş mesela erkek bedeni öcü değil o da seninki gibi bir beden.
İlk gece de işkence odası değil, kolay oluyor diyemem ama öyle içini falan deşmeyecek kimse, sakin ol, o da yavaş ilerlesin, canının yandığı yerde durun bekleyin öyle devam edin, belki hiç acın olmayacak. Biz eşimle düğün öncesi epeyce ileri girmiştik tam anlamıyla birlikte olmasak da ve ben kendimi hiç de kirlenmiş falan hissetmedim çünkü o benim evleneceğim adamdı ve biz sevgiyi paylaşıyorduk
Bir de lütfen korunma yöntemlerini iyice araştır ve kendine uygun olanı seç bu korkular ve tereddütlerle ilk aydan hamile kalırsan cinselliği asla tam olarak anlayıp yaşayamazsın.