Psikolojiden anlayanlar nolur yardım lütfen.

Madde, disosiyatif bozukluk gibi.

uyuşturu madde etkisi ya da motor fonksiyonlarda bozukluk gibi geldi

uyuşturu madde etkisi ya da motor fonksiyonlarda bozukluk gibi geldi
Uyuşturucu madde kullanmıyor eminin.
Sağlık kontrollerinden geçti fiziksel bir rahatsızlıgı yok.
Bir kere de sinirden ve oruçtu sıcaktı bayıldı.

hayır tatlım doğru değil. ancak delirmesi lazım. bakırköye yatması lazım ve senelerce tedavi görmesi lazım. öyle üç gün sonra kendiliğinden geçecek bişey değil. o zaman sende aynısını yap. mesela o seni sinirlendirdiğinde sende deli numarası yap senin annen baban da onu kovsun. sende üç gün sonra hatırlamıyorum de. ama eşin kesinlikle yalan söylüyo

Kim kimi kovuyor bu arada madem öyle anlatın ayrı evi hazirlasin anca o şekilde gidin. Garip bir durum ailesine karşı gelemicegi için de yapmış olabilir. Bazı karakterler öyle gücü yetmicegi zaman değişik rollere bürünür ama bunu akıl Edip yapıyorsa şizofreni gibi sağlıklı düşünen biri değildir. Kafasında o tarz farklı düşünceler olan biridir

Diğer konumda vardı kv ler beni ve çocuklarımı kovdu.
Ben de öyle düşünüyorum yani bunları duyarken yaptıysa üstelik 45 dk çocugum agladı.

İşte buna göz yuman bir de koca var gerçekten duydu mu yoksa numara mı yaptı
Aşırı sinirli birinde yaptıklarını hatırlamayacak kadar şiddetli öfke patlaması olur ama 3 gün sürmez diye biliyorum ben, tabii bunu konunun uzmanı bir doktora danışmanızda yarar var, bizim bir arkadaşımızda hastalığının adını hatırlamıyorum ama bir psikolojik rahatsızlık var, yoğun stres vb durumlarda tetikleniyor, o sinir krizi geçirdiğinde gözü ne karısını ne oğlunu görmüyordu fakat doktora gidip ilaç tedavisine başlayınca düzeldi, günlerce yaptığını hatırlamama gibi bir durum olmadı, kriz sonrası birkaç saat sonra yaptıklarının farkındaydı.

Teşekkür ederim ben 3 gün hatırlamama değil de kendimde değildim dedi.
Sadece ilk gün hatırlamamış.
İlk defa cevremde gördüm
O sebepten süphelendim

Teşekkür ederim ben 3 gün hatırlamama değil de kendimde değildim dedi.
Sadece ilk gün hatırlamamış.
İlk defa cevremde gördüm
O sebepten süphelendim

Siz yine de eşinize bir uzmandan randevu alıp götürün, içinizde şüphe kalmasın, yaşadığı bu öfke patlamasını anlatır bir teşhis konur, gerekirse ilaç tedavisine başlanır, sizi korkutmak istemem ama anlattığı doğruysa bilincini kaybetmesi, yaptıklarını hatırlamaması çok tehlikeli, bizim arkadaşımız eşine ve çocuğuna zarar verebilecek kadar kendini kaybetmiş, Allah'tan birşey yapmamış ama yapabilecek halde olmasından çok korktular, kendi de bu halinden korktuğu için tedavi oldu hemen.

İhmal etmeyin lütfen, gerçekten psikolojik bir rahatsızlık söz konusuysa tedaviye başlaması önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…