Yok psikojik sağlık konturolu yapıldı işe alınırken geniş olarak bir şeyi yok fizikenbenim de ilk aklıma gelen beyinde ur
Hah bende onu diyorum nasıl birden iylesiyor 3 gün baygın yatttım hatırlamıyom diyor ama ben inanmıyorumPsikiyatrik vakaya benziyor ama sonrasında iyi olduysa nasıl iyileşmiş o kafamı karıştırdı
Bu tarz konuları yalan olarak kullanan, gerçek olarak yaşayan, gerçekten yasayıp yalan görülen, hepsine şahit oluyoruz hayatta.
Ama evli bir es için, aile babası için yine de iyi bir doktora gidip durum anlatılmalı. Doktorlar çok kolay tespit ediyor isin doğru/yalan kısmını...
Ama benim anlam veremediğim tabiri caizse ruh gibi olan bir adam bir anda düzelip mi yazıyor eşine sosyal medyadan vs?
Eğer öyleyse çokta iyimser bakamam olaya açıkçası.
Olay oluyor 2 gün sonra düzelmiş guya hadi düzeldi diyelim hiçbir değişiklik yok sanki bir şey olmamış gibi.
Eğer yalan söylediyse iş farklı boyuta gider atlatamıyorum bu tramvayı ben çok salduırıya maruz kaldım o gün çünkü.
Oglusum 40 derece ateşler içinde kovulduk oradan kendi yan odada sesimizi duyup 4 dk oglunun aglama sesini duyup bunlara göz yummussa iş değişir.
Şüphe ne kötü bir şeydir.
evetBu sizin eşiniz mi?...
İşte buna göz yuman bir de koca var gerçekten duydu mu yoksa numara mı yaptı40 derece ateşli cocuk ve annesi başkaları tarafından nasıl kovulur.tek adam değil sülale delirmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?