sadece plan değil ya şöyle olursa ya böyle olursa diye olumlu olumsuz varsayımları da getiriyorum aklıma biraz stres yapıyor bende. hepsi evdeyken oluyor ama evden çıkınca ne plan kalıyor ne bişi doğaçlama tüm işlerimi hallediyorumHerkes evden çıkmadan plan yapar :)
Çalışmaya giderken kimse plan yapmaz yapacağı şey bellidir
Eşiyle cıkarkende düşünmez çünkü beraber karar alınacağını bilir onunla yol alır
Ama kiminle nerde ne konuşacağımızın planını yapmak farklı geldı. Sureklı kendınızı kontrol altında tutma düşünceniz aşırı varsa obsesiflik olur oda çok ilerde bi durum sizin o kadar kötü olacağınızı zannetmiyorum
sadece evdeyken böyleyim ama evden çıktıktan sonra hiç bir sıkıntım olmuyor tüm planı unutuyorum herşeyi doğaçlama yapıyorum anksiyete mi bu acaba hiç bilmiyorumanksiyeteniz olabilir mi?
yok öyle düzenle alakalı bir işim yoktu moto kuryelik yapıyordumMuhtemelen siz iş yerinde herseyı düzenli olsun en iyisini yapayım modundaydınız bian da işi bırakıp evde olmak sizi mükemmeliyetçi kişiliğinizden uzak bıraktı
Yakın arkadaşınız yok galiba telefonda falan gorustugunuz sureklı hani napıyosun iyi sen naptın modunda paylaştığınız. Gelenler iş arkadaşı sınırlı seviyede olduğunuz insanlar gibi.sadece plan değil ya şöyle olursa ya böyle olursa diye olumlu olumlu varsayımları da getiriyorum aklıma biraz stres yapıyor bende. hepsi evdeyken oluyor ama evden çıkınca ne plan kalıyor ne bişi doğaçlama tüm işlerimi hallediyorum
Tamam işte gidecegınız yolu falan dusunmenızın sebebi buymuş :)yok öyle düzenle alakalı bir işim yoktu moto kuryelik yapıyordum
hayır iş arkadaşım değiller yakın arkadaşımYakın arkadaşınız yok galiba telefonda falan gorustugunuz sureklı hani napıyosun iyi sen naptın modunda paylaştığınız. Gelenler iş arkadaşı sınırlı seviyede olduğunuz insanlar gibi.
Kendınızle paylaşıyor kapıdan çıkınca da yapacağınız şeyi bildiğinizden dusunmuyorsunuz .
çalışırken yapmıyordum ki öyle bir plan adrese bakıp yola çıkıyordumTamam işte gidecegınız yolu falan dusunmenızın sebebi buymuş :)
çalışırken yapmıyordum ki öyle bir plan adrese bakıp yola çıkıyordum
tam olarak bu işte ben de tek yürürken ayaklarım birbirine çarpıyor sanırım dediğiniz gibi evde durduğum için öyle oluyorEvde çok fazla durmanızdan kaynaklı olabilir. Ben yıllarca büyükşehirde yaşadım, çalıştım, her şeyimi kendim yaptım. Şimdi yıllardır Doğu'da bir köydeyiz ve ben tatillerde büyükşehire gidince karşıdan karşıya geçerken bile panik oluyorum. Hep gülerler bu halimeTrafik adaptasyonumu kaybettim, burada çok fazla insan yok olanların da hepsini tanıyorum, yabancı insanlarla konuşmayı unutuyorum resmen. Ama mesela bir hafta böyle gidiyor, sürekli dışarı çıkınca insanlarla muhatap olunca geçiyor. Evden sürekli yalnız başınıza çıkın. Bir yürüyüş bile olsa çıkın ama. Düzelecektir diye düşünüyorum.
yukardaki durum oluyor bende sanırım yabütün olumlu bakış açılarımı yok ediyorsunuz ama o zaman bi profesyonel kişiye danışın
anksiyete hem olumsuzu hem olumluyu sürekli mukayese etmek düşünmek düşünmek düşünmek dipsiz bir kuyu yani genelde olumsuzu düşünmek en kötü ihtimali hep canlandırmak ev güvenlı alanınızsadece evdeyken böyleyim ama evden çıktıktan sonra hiç bir sıkıntım olmuyor tüm planı unutuyorum herşeyi doğaçlama yapıyorum anksiyete mi bu acaba hiç bilmiyorum
tam olarak bu işte ben de tek yürürken ayaklarım birbirine çarpıyor sanırım dediğiniz gibi evde durduğum için öyle oluyor
yukardaki durum oluyor bende sanırım ya
dışarı çıkınca geçiyor amaanksiyete hem olumsuzu hem olumluyu sürekli mukayese etmek düşünmek düşünmek düşünmek dipsiz bir kuyu yani genelde olumsuzu düşünmek en kötü ihtimali hep canlandırmak ev güvenlı alanınız
işte bu kısmı anksiyeteden çıkıyor anlamadım sız yinede bir psikaytri ile görüşündışarı çıkınca geçiyor ama
Aaa bende böyleyim ve siz söyleyince farkettim bende bunu yapıyorum kendi içimde insanlar sanki bşry söylemiş gibi tartışıyorm onlara cevap veriyorm çok saçma gelebilir ama yapıyorum bunu sürkeli acaba bu da mı bir sorunsadece plan değil ya şöyle olursa ya böyle olursa diye olumlu olumsuz varsayımları da getiriyorum aklıma biraz stres yapıyor bende. hepsi evdeyken oluyor ama evden çıkınca ne plan kalıyor ne bişi doğaçlama tüm işlerimi hallediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?